Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

The Voice del 2

Av Soran Ismail - 29 augusti 2008 18:42

Självklart satte de en kvällspressrubrik på klippets titel men det var väl nästan väntat. Hursomhelst, för er som missade mig på The Voice i morse men ändå vill se så kommer det här. Eftersom jag inte lärt mig hur man lägger in två youtubeklipp i samma inlägg så har jag delat upp dem. Som vanligt så blir inte allt som man har tänkt sig och det är saker man inte hinner med, men det blev väl ok. 

Hursomhelst, Här är del 2.


 
ANNONS
 
Stina

Stina

29 augusti 2008 19:14

Jag tycker att du ska börja använda blogger istället, www.blogger.com. Där funkar allt smidigt och lätt, men går att koda själv om man vill.

http://stinasaventyr.blogspot.com

 
Drina

Drina

29 augusti 2008 19:16

För att lägga flera klipp i samma inlägg så klistrar du bara in koderna efter varandra i embed-rutan

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se