Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Lite nostalgi

Av Soran Ismail - 29 augusti 2008 19:18

Nu är jag tillbaka i Knivsta igen. Hemma hos mor och far. Ska precis bege mig till ett jobb jag ska göra för Knivsta Kommun. Det är lite nostalgiskt. Inte att vara tillbaka i Knivsta, det har ju trots allt inte ens gått en månad sedan jag flyttade. Men giget i sig. Det är på ett ställe som heter Ängby Park. Riktigt slitet och nedgånget. Sist jag var där var nog sommarlovet mellan femman och sexan. Det anordnades ett disco. Jag minns att några av mina vänner smög iväg, det var hemlighetsmakeri för fulla muggar. När jag frågade en annan kompis vad de höll på med så svarade han "det är bäst om du inte vet".


Senare fick jag reda på att de hade fått tag på 2.25or cider som de smuttade på i något buskage någonstans. Nu, nästan tio år senare ska jag till samma ställe, men den här gången för att försöka underhålla Knivstas kommunanställda. Det kan nog bli intressant... 

 
ANNONS
 
sandra

sandra

29 augusti 2008 20:32

Ta en sväng förbi Märsta och underhåll oss märstabor också :P

http://saandramaaria.blogg.se

 
Maria

Maria

29 augusti 2008 20:37

Jag tror vi har hittat ursprunget till cider-fetischen. Varannan vatten, Soran!

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Tommy

Tommy

30 augusti 2008 15:36

Lycka till då

Mvh
Tommy
http://tseabeach.blogspot.com/

http://tseabeach.blogspot.com

 
Ingen bild

Magnus Betnér

30 augusti 2008 21:39

Fan också att någon kom före med att håna dig för cidern. Måste titta in här lite oftare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se