Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

I Skellefteå

Av Soran Ismail - 30 augusti 2008 19:36

Upp tidigt i morse. Innan kl 8. På en lördag. Ni som läste min andra blogg vet att det är en mardröm för mig. Avskyvärt att gå upp så okristligt tidigt. Men har man ett jobb så har man, försöker jag säga till mig själv för att känna mig duktig. Anledningen är att jag skulle flyga till Skellefteå (där jag befinner mig nu) för att försöka underhålla ett företag som firar att de ska bli större (där jag befinner mig om en timme).


På grund av alldeles för lite sömn och ingen mat så mådde jag som ett luder i morse (Att må som ett luder är ett uttryck som används ganska friskt i min vänkrets, det har inget att göra med sex på något sätt utan enbart det faktum att vi tänker oss att luder mår riktigt dåligt). Kändes som att jag skulle spy. Sen skulle vi sätta oss på flyget. Har ni flugit till Skellefteå någon gång? Det är ett skämt. Det här var planet vi fick tilldelat oss:


Ett flygplan av modellen modellflygplan. Som styrs av en fjärrkontroll någonstans. Det är sånna tankar jag får när jag ser plan av den här storleken. Att piloten inte är färdigutbildad, det här ingår liksom i att lära sig bli en pilot. Man får testa på små plan med få passagerare, ifall något går fel så blir inte skadan lika omfattande. Jag får känslan att planets maxhastighet är typ 37 km/h.


Naturligtvis är det inte så. Men så kändes det. Resan var ganska turbulent och jag upptäckte en sak med mig själv. När det skakar riktigt ordentligt så greppar jag tag i armstöden till sätet jag sitter på. Riktigt ordentligt. Som att det skulle hjälpa. Ponera att planet kraschar. Skulle vi ha en överlevande då? När jag sedan gör intervjuer i media "Hur kommer det sig att du lyckades komma ur olyckan oskadd och överlevde kraschen i hundratals kilometer i timmen från flera hundra meters höjd?"

 "Nej.. jag höll fast mig i armstödet bara..." 


Nu hoppas jag att det är bättre förutsättningar än igår. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jasmin

30 augusti 2008 20:53

"Nej.. jag höll fast mig i armstödet bara..." Hahahaha! Dagens roligaste, är iof helt sjukt trött så allt känns lite roligare än vad det kanske egentligen är!

 
Karin

Karin

30 augusti 2008 21:03

Haha, :D
Jag undrar om du brukar komma ihåg dina drömmar? Det skulle vara kul att höra om tycker jag. Du äger!

http://karinromberg.bilddagboken.se

 
Ingen bild

fanny

30 augusti 2008 21:14

Du är så söt!

 
Anna

Anna

30 augusti 2008 22:17

Tjo Soran!

Måste bara få kommentera ditt val av färg till bloggen. Får nästan huvudvärk, och det är jättejobbigt att läsa med den skrikande röda bakrunden, och sedan vit mot svart bakrund blir alldeles för mycket. Använd hellre någon diskret, matt färg i bakrunden, kanske grön, och hellre svart text mot vit bakrund.

Kram, Anna.

http://animation.bilddagboken.se

 
Ingen bild

Anna

30 augusti 2008 22:22

Bakgrund* ;)

 
Ingen bild

.

30 augusti 2008 22:23

går inte krisnta upp tidigt till kyrkan?

 
Ingen bild

klara

30 augusti 2008 22:25

går inte kristna upp tidigt till kyrkan?

 
Ingen bild

sebbe

30 augusti 2008 22:59

tja soran snygga fräger men det är as drygt att läsa för det röda kan du inte ha rosa :) skulle vara as ballt tycker jag tja då

 
Lisa

Lisa

30 augusti 2008 23:02

Stackars kille vars läsare aldrig blir nöjda. Haha. Men jag måste säga...det var ändå bättre förr. Ljust i bakgrunden och mörk text.

http://dalbo.blogg.se

 
Ingen bild

Matilda

31 augusti 2008 00:30

Vilka jobbiga färger du har nu!

 
Ingen bild

sebbe

31 augusti 2008 00:51

NEJ det är bra nu den är ju typ rosa snyggt soran=)(Y)

 
Ingen bild

Skellhell

31 augusti 2008 01:28

Välkommen till skellefteå Soran ! detta sviniga ställe är även kallat skellhell, vilket du kanske fattar efter 24 timmar här ?:)
Jag önskar i alla fall dig hjärtligt välkommen till min älskade hemstad :)

 
Ingen bild

johanna

31 augusti 2008 12:31

haha, "Nej.. jag höll fast mig i armstödet bara..."

 
Ingen bild

L .

31 augusti 2008 18:45

Haha, Lidträsk, Kalvträsk, Gissträsk, Lillholmträsk, Rockträsk, Mensträsk, Bastuträsk! De finns hur mkt som helst! =) haha

 
Ingen bild

E

1 september 2008 11:56

Haha, blev du placerad på en viss plats också? Ibland brukar de ju placera ut passagerarna för att det måste visst sitta lika många på varje sida. Annars välter visst planet eller något liknande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se