Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Samtal med Björn

Av Soran Ismail - 31 augusti 2008 23:00

Björn ringde igår och frågade om jag kunde tänka mig att följa med på ett jobb i Ulricehamn på måndag (i morgon). Ni vet, det är tråkigt att resa själv, som jag nämnde innan. Jag hade aldrig hört talas om Ulricehamn tidigare men eftersom jag var ledig så är det klart att jag kunde ställa upp. Han sa att det låg ungefär en timme från Stockholm.


Nu ringde han för ca en timme sedan.


Björn -  Tja.. du Ulricehamn ligger inte en timme bort. 

Jag - Nehe.. vart ligger det då?

Björn - Vid Borås typ.

Jag - BORÅS!?

Björn - Ja.. tre och en halv timme tar det.

Jag - det är ju perfekt. Då slipper vi göra någonting annat i morgon.

Björn - Jag vet. Jag förstår om du inte vill följa med längre.

Jag - Klart att jag följer med, när kommer du?

Björn - Klockan 9. 

Jag - Perfekt, då slipper vi sova också.

Björn - Precis. 


Det innebär att det är läggdags nu. I morgon är det roadtrip med Ulricehamn som slutstation.. märklig roadtrip kan tyckas. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

31 augusti 2008 23:48

Hej Soran!

Kul med en road trip! Det är ofta roligast när det blir lite spontant. En vän till mig är från Ulricehamn så jag höjde på ögonbrynet lite när jag läste att ni trodde det låg en timme från Sthlm.. Tur att ni nu vet att det är liiite längre bort än så =) Det hade varit lite komiskt om ni hade kört en timma i morgon och insett att ni bara kommit typ till Nyköping (beroende vägval)!Hoppas ni får det kul i alla fall and drive safe! Take care now!
/Helena.

Ps. Du är med på Annika Leones "sköna listan" i Expressen. Plats 5! Ds.

 
Malle

Malle

1 september 2008 00:16

naaw! Haha en timme ifrån sthlm xD vad fick ni det ifrån? nej förlåt, men far lite roligt bara xD
Men ni får ha det så kul iaf! (:

http://maddedans.blogg.se

 
Melissa

Melissa

1 september 2008 06:36

Klockan 9?? de e rena sovmorgonen för mig.. Min son vill upp i bland 5.. oftast vid 6-7 tiden.. hehe..

http://Melissa87.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Allie

1 september 2008 09:22

Två sköna komiker på road trip, hur tråkigt kan ni få. =D

 
Ingen bild

Sofia

1 september 2008 11:43

ni är lika dåliga på geografi som jag, men just den här gången så var det ju snack om Ulricehamn och det visste jag att det inte ligger 1 timme ifrån Stockholm för en god vän till mig bor där. hoppas att roadtripen är jättekul!

 
narre

narre

1 september 2008 14:18

Tja soran! kul att du hängde med björn. ni var grymt skoj i ulricehamn ;> lycka till i fortsättningen (främst med geografin?).

http://narr3h3h3.bilddagboken.se

 
Ingen bild

Linn S

1 september 2008 16:57

Hej Soran! Lite tokigt kan det gå ibland med geografin =), men i alla fall. Jag var bland publiken idag i Ulricehamn och tyckte att du (och Björn) gjorde att super jobb! Jag och mina klasskompisar hade mycket roligt och pratade om detta hela vägen tillbaka till Borås! Hoppas att ni tyckte att det var kul att besöka Ulricehamn också, även om bilresan blev lite längre än väntat! :P Mvh Linn

 
Ingen bild

Stina

1 september 2008 17:21

FA-AN! om jag bara hade behagat läsa detta igår så hade jag beslutat mig för att skolka och tagit mig till Ulricehamn idag! Men jag får väl hoppas att ni och dom som såg er hade det roligt!

 
Fröken Karlén

Fröken Karlén

1 september 2008 17:46

Vad knäppa ni är. Jag träffade en indie en gång som var från Ulricehamn. Han hette Sven.

http://jessicajesse.blogspot.com

 
Malin

Malin

1 september 2008 18:48

Tur att det är så kul att åka bil!

http://Malinitis.blogg.se

 
Ingen bild

Amanda J

1 september 2008 20:49

HAha hur bra på geografi får man vara ? XD

klantarsel björn..

 
Ingen bild

johanna

1 september 2008 20:53

haha, förstår att ni inte visste var Ulricehamn låg. har själv aldrig hört talas om stället. men en oväntad roadtrip är ju alltid kul

 
Ingen bild

Johanna

1 september 2008 22:14

Haha, smart där;) Men jag har uselt lokalsinne och visste inte vart ulricehamn låt förens för några år sedan och jag bor i borås:P haha!

 
Ingen bild

JulleBulle

2 september 2008 01:32

Vad händer om man är kär i dig?

 
Ingen bild

Ak

2 september 2008 17:37

Meeen, fan rent ut! Jag bor i ulricehamn, och läste i tidningen idag om att ni vsrit här. På en egen dag, som jag brukade gå på under gymnasiet! Så får de dit 2 riktigt bra gäster när jag inte går där längre! De är lagom irriterande att jag inte visste om de, hade jag vetat om de hade jag ju gått dit! Och biljetter till turnén finns ju inga kvar! Så var kan man se dig? Nu när du vet var ulricehamn ligger kanske du kan tipsa om något nära? Tycker du är grymt rolig. Mvh A

 
Thorell

Thorell

2 september 2008 18:47

"Perfekt, då slipper vi sova också."

Klockrent!

http://1337.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cooola Elin

2 september 2008 19:17

aa, det är inte lätt det där med städer,
vad tyckte ni om publiken i U-hamn då? det måste du ju berätta ;-)
vi tyckte ni va grymt bra och det var väldigt delade åsikter om du var roligast eller Björn så var stolt;-)

 
Månen

Månen

2 september 2008 21:09

Det känns så kul att kunna påverka..

http://moonlander.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

3 september 2008 00:02

Tänkte bara tacka för ett sjukt bra uppträdande i måndags. Det var riktigt underhållande och det tror jag alla tyckte ^^
Ha det bra kramar

http://malincarlen.blogg.se

 
Lena

Lena

3 september 2008 15:38

Tack för ett riktigt bra uppträdande. Jag kunde inte sluta skratta från det att du gick upp på scenen tills det att Björn gick av.
Mvh Lena

http://lenaanttila.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se