Direktlänk till inlägg 1 september 2008

Extra-Extra-David

Av Soran Ismail - 1 september 2008 23:52

Giget gick bra. Roadtripen likaså, antar jag. Det var ju Björn som fick köra. Jag tycker inte ni ska vara för hårda för att ingen av oss visste vart Ulricehamn låg, det är för fan mindre än Knivsta!

På väg ner hade vi lite bråttom, men på väg tillbaka passade vi på att ta ett stopp i Jönköping och avnjuta lite indisk mat. Sen satte vi oss i bilen och lät Robbie Williams hålla oss sällskap hela vägen till Stockholm.


I morgon gör min kompis David Druid, en briljant komiker, sin tv-debut i Extra Extra så jag ska till inspelningen och stötta. Vem vet, om jag har riktig tur kanske jag fastnar på bild.. håll tummarna. Men det ska bli riktigt skönt att David äntligen får synas i TV. Dels för att han är en asbra komiker som verkligen förtjänar det. Men även så att jag kan reta honom. 


Han är den som konstant förösker genera mig när vi är ute. Och han lyckas ganska väl för jag ändå säga. Så fort vi är någonstans offentlig så påpekar han för folk i närheten att jag har varit med i Parlamentet genom att referera till mig som "Parlamentet-Soran". Om vi är ute och äter så säger han "Grattis. Du har precis tagit emot en beställning av Parlamentet-Soran, hur känns det?" Det finns liksom inget bra jag kan säga där. Jag framstår som dum i huvudet oavsett. När det här sänds kommer jag äntligen kunna referera till honom som "Extra-Extra-David". Och hämnden kommer att bli ljuv.. 



Jag lämnar er med en fantastiskt bra låt av Tracy Chapman som spelas frekvent i min dator: 



 
 
Sofie

Sofie

2 september 2008 02:51

Ogillar meningen "visste du inte de?!" i alla fall är de vad de betyder när folk ifrågarsätter att man inte visste en sak som de tyckte var självklart. Ulricehamn, hade ingen aning om vart de låg. Vet en person i min omgivning som är extrem på att dummförklara saker man inte visste bara för att h*n tycker det är självklart.
Men de va bara något jag behövde skriva, får såna...hmm carvings (är tydligen de rätta ordet inom bloggvärlden nu har jag märkt)där jag behöver skriva av mig av mina tankar och åsikter, inte för att folk behöver lyssna, utan bara för att få det nerskrivet, tvångstanke kanske. =)
Men ja i alla fall, vad jag ville komma fram till, låten den var kanon. Nu måste jag nog upptäcka fler av Tracys låtar, tack för tipset! Blir en omgång till av den innan det är dags att lägga huvudet på kudden.

/S

http://www.sofiespekulerar.blogg.se

 
Ingen bild

Anonym

2 september 2008 02:56

Fan Soran, jag har läst din blogg (bloggar) ett tag nu och jag är övertygad. Vi borde bli polare.

 
Ingen bild

Helena

2 september 2008 03:59

Hej Soran!
Trevligt att det gick bra i Ulricehamn.
Inget illa menat om att ni skulle ha dålig koll på vart det låg. Jag är själv rätt usel på geografi, och det är ju inte lättare att veta vart ställen ligger om man aldrig hört talas om dem innan =)
En tjejkompis frågade mig häromdagen om jag vill följa med på Tracy Chapman i Sthlm i Nov... Har ännu inte bestämt mig ang det. Tycker du det är värt att gå på?
Ska bli kul att se han David när Extra Extra sänds. Hoppas han är grym.
Robbie är en gud att lyssna till på långa resor. Har sett han live. Han är en suverän entertainer!
Take care!
/H

 
Ingen bild

tilda

2 september 2008 08:30

åhhh.... jag är kär i david.

 
Ingen bild

Niki

2 september 2008 09:19

Tänk, jag såg både David och Björn på HemmaHos för kanske 1,5-2 år sedan. De annonserades som nybörjare, och mycket riktigt hade jag inte sett eller hört talas om någon av dem innan. Totalt kanske ca 6-7 "nybörjare" uppträdde, och mina favoriter var tveklöst Björn och David- som jag minns hade ett klockrent kroppsspråk.
Björn vet vi ju hur det gick för, så nu ska det bli spännande att se även David få sin välförtjänta plats i rampljuset!

 
Pernilla

Pernilla

2 september 2008 10:16

haha inte ens jag visste var det låt eller ja ockej jag bor i skone men ändå liksom
vad kul att det gick bra :)

http://DahPernilla.blogg.se

 
Ingen bild

Amanda

2 september 2008 11:48

Jag älskar Tracy Chapman

 
Jugo

Jugo

2 september 2008 11:55

grym låt. grym musik.

men frågan är när ni är i Västerås? det ligger ändå en timme från Stockholm!

http://alenjugo.blogg.se

 
Ingen bild

Hanna

2 september 2008 13:49

Är indiskt det enda ni två äter när ni träffas eller?:P

 
Nastasja

Nastasja

2 september 2008 14:04

Jag satt i sporthallen och bara njöt igår. Det var en riktigt trevlig surprise att du var med :)

http://nastasja.blogg.se

 
Lisa

Lisa

2 september 2008 14:20

Visste inte att det var denna låten när jag klickade. Men oj, så jag ryste. Lyssnade på den nonstop för ett år sedan. Nu går den varm hela dagen. Föresten, det löste sig inte med fetstilen?

http://dalbo.blogg.se

 
Ingen bild

Anna

2 september 2008 15:42

Jag är ju också lite kör i David. Ska bli kul att se honom i extra extra. Kan inte du säga till honom att uppdatera sin blogg. :)

 
Ingen bild

Linnea

2 september 2008 16:59

Jag är inte förvånad över att du inte visste vart Ulricehamn ligger, men Björn borde väl förfan veta det.

 
Sofia

Sofia

2 september 2008 19:56

En annan bra låt med Tracy Chapman är "bang bang bang" ;)

http://sofiapettson.blogg.se

 
Ingen bild

sebbe

2 september 2008 20:07

HAR NI PROBLEM ELLER ??? faan bara för björn inte visste vart Ulricehamn ligger!! BJÖRN ÄR OCKSÅ MÄNNISKA HAN SKITER, GÖR FEL, GRÅTER , SKRATTAR PERECIS SOM ALLA ANDRA SÅÅ SLÄPP DET!!!!!!

 
Olivia

Olivia

3 september 2008 18:35

Vill tacka för att du hängde med till u-port i måndags, jag skrattade så jag grät så bra var du! Enligt många överglänsde du utan tvekan Björn så det var kanske lite klantigt av honom att ta med sig dig!

Lite kiligt att ni hade paniken och typ sprang därifrån, gav lite dåliga vibbar.. men cool beans alltså. Kör hårt

http://oliviamarielarsson.bloggagratis.se

 
Ingen bild

klyså

4 september 2008 15:16

låten som är bruce springsteen mer än bruce själv

 
Ingen bild

Gabba

10 september 2008 11:32

Hallå där!Gabba här, Davids old friend!Allt bra!Jo jag håller me deij att det e på tiden david e me på tv!ska bli jävligt kul o se! dessutom har han lovat att ta mig på kändisfest när han lir famous haha!;) Ha detbäst!!

 
Zandra

Zandra

21 februari 2009 04:54

Du är inte bara rolig, du har bra musiksmak också!

http://lifeintheus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skapa flashcards