Direktlänk till inlägg 2 september 2008

Inspelningen

Av Soran Ismail - 2 september 2008 22:58

Inspelningen är avklarad. För ganska längesen nu. Jag, Björn och Kodjo satt i kontrollrummet och tittade. Det var fruktansvärt nervöst av någon anledning. Mycket mer än när jag själv var på audition eller under min egen premiärinspelning av parlamentet. Inte för att jag på något sätt tvivlar på David, utan för att man så gärna vill att det ska bli så bra som man vet att det kan bli. Samma sak när jag och David var och tittade på Björns audition och premiärinspelning av Parlamentet. Fast man själv inte åstadkommit någonting så blev man stolt, likt över en son. Det var samma känslor idag. Nervositet och stolthet.


På väg därifrån kom det fram ett gäng, som jag gissar är nyblivna gymnasieelever eller soon to be i alla fall, på ungefär tio personer som ville ha autografer. Jag hade visserligen lite bråttom till en vän som satt och väntade på mig, men det är självklart att man ställer upp. Det är dessutom väldigt smickrande. Vanligtvis stannar jag också gärna och tar kort och pratar ett tag, men den här gången hade jag ju bråttom. Men jag ville inte verka otrevlig, så istället pekade jag mot ingången till SVT-huset och sa "Titta, där är ju Björn!". Så sprang alla dit. Perfekt. 

 
ANNONS
 
Cristian

Cristian

3 september 2008 00:51

Fan vad nice att man hittat din Blogg Soran. Jag var utan internet i en vecka sedan var du försvunnen. Har saknat dig!
//Crille

http://elloco.blogg.se

 
Yossi

Yossi

3 september 2008 02:06

jag gillar din röst. du låter så sjukt snäll på något vis. Ännu mer gillar jag kontrasten till det om du är ful i munnen. hähähä.

http://www.freewebs.com/esteter/yossisblogg.htm

 
Ingen bild

Helena

3 september 2008 04:23

Håller med Yossi.
Du har en skön röst att lyssna på.
Jasså det var nervöst att sitta och titta på i dag...
Snällt av dig att bussa på alla på Björnen =)
Ha det gött!
Kramiz!

 
Ingen bild

B .

3 september 2008 08:06

Haha, roligt att du skickade alla på Björn! ..Humor=) Längtar tills ni kommer till Umeå i Oktober!

 
Ingen bild

NH

3 september 2008 10:40

Björn- the safety net.

 
Malin

Malin

3 september 2008 11:18

Åhh jag älskar din blogg Soran! (:
Den är bäst, så rolig och intressant att läsa.

Haha bjussa alla på Björn bara xD
Björn "yes! inga människor som är efter mig"
Du: "titta, där är ju Björn!"
Björn "äähh men va fan, nu kommer ju 10 pers!" hahaha

http://thunborgarn.webblogg.se

 
Ingen bild

Kerstin

3 september 2008 14:04

När sänds programmet då?

 
Ingen bild

Amanda J

3 september 2008 14:41

Genialt.

 
Nico

Nico

3 september 2008 15:31

Skrattade högt när jag läste om din undanmanöver. XD Vad underbar humor du har!

Sen måste jag hålla med alla andra här, du har en grym röst, du borde arbeta i radio. :)

http://plaettan.blogg.se

 
Ingen bild

vale

3 september 2008 16:07

Hahahha
bra undanmanlver xDXD

 
Ingen bild

Alla våra namn får inte plats...

3 september 2008 17:00

Hahahaha! Det var vi som kom fram till dig igår! Vi vill bara säga att vi verkligen uppskattar att du stannade och tog dig tid trots att du hade bråttom! Du verkar vara en väldigt rolig och sympatisk person! Förlåt för att vi sprang så hetsigt ifrån dig, trots att det var det du ville så ångrar vi det bittert!!
Må kraften vara med dig!
Kramar
Vera, Amanda, Johanna, Sara, Louise, Klara, Iesha, Adam, Clara och Valter

 
Ingen bild

Sebbe

3 september 2008 17:09

ÖÖÖJJ VERA är inte du MEGA kääär i björn sett dit namn i tidnigen typ när han fick brev från galna tjejer + jag har sett när ni skrivit i hans froum en gång typ så här *BARA OM 9 år är det du och jag björn du kommer le åt mej vi kommer ha 5 barn och ett hus med altan * så fint tror jag börjar lipar (INTE)

 
Ingen bild

Johanna

3 september 2008 17:41

Haha, smart drag! ;)

 
Ingen bild

Alla våra namn får inte plats!

3 september 2008 17:51

eh... nej ingen av oss har verken skrivit till Björn eller är medlemmar på hans forum! Det finns fler Veror i världen!

 
Ingen bild

Linda

3 september 2008 17:55

sneaky :)

 
L

L

3 september 2008 22:21

haha, du är helt underbar X) Skrattar högt när jag läser dig blogg. Små glädjeämen ^^

http://

 
Ingen bild

A

6 september 2008 23:50

Hah. Vem är du Sebbe? Hah.

 
Alanna

Alanna

9 september 2008 13:03

Schyst undanmanöver

http://nogg.se/alanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se