Direktlänk till inlägg 9 september 2008

Intervju i DN

Av Soran Ismail - 9 september 2008 12:44

Jag fick tips av en vän om en intervju som kom med i DN idag angående vår turné. En intervju som jag gjorde på telefon för en vecka sedan. Fan vad jag hatar sånt. Nästan varje gång känner man sig felciterad. Eller att fel saker kom fram. Men det blir väl så när man pratar i 20 minuter och det komprimeras till 4 meningar.


För det första: jag har all respekt för "tunnhåriga 40-åringar". Menade bara att det är kul att tv vågar ge en chansen innan man når dit. Många har tvingats vänta då folk inte har vågat förnya.

För det andra: jag påpekade flera gånger att ingen av oss fyller en specifik roll på vår turné. Vi är bara fyra kollegor som gillar varandra och som alla ska göra vårt bästa för att få folk att ha en trevlig kväll. Jag gillar inte när folk insisterar på att till vilket pris som helst sätta in personer i olika fack. Nu blir det kanske lite väl mycket betnér över det, men det är så jag känner. Vi är bara 4 komiker som gillar varandra och åker ut på turné, varför måste man komplicera till det?


Nåja, den korta intervjun i sin helhet hittar ni här. 

 
 
Nina

Nina

9 september 2008 13:57

Jag tyckte det var en trevlig artikel, det kunde ju ha varit värre! Sen får man nog räkna med att man blir felciterad, journalister vill ju ha lite krydda i sin text! Annars blir det ju "på riktigt", och hur kul är det?

http://ninatofften.blogg.se

 
Ingen bild

Bina

9 september 2008 14:29

Soooran snälla länka upp vart ert turne program är. :)
Även om jag ska simma från danmark till sverige så ska jag fan se den :)

 
Alanna

Alanna

9 september 2008 15:20

Bina ticnet.se

http://nogg.se/alanna

 
Ingen bild

Birgitta

9 september 2008 16:53

Hur högt över havet mäter du?

 
Ingen bild

NH

9 september 2008 17:06

Vilket fascinerande sätt de kortat ned meningarna på. Inget direkt flyt i texten, kändes väldig snabbt ihopslängt på nåt vis.
Men som någon innan mig sagt, du måste nog räkna med att tidningarna aldrig kommer återge en helt riktig bild av verkligheten och vad som faktiskt sagts eller gjorts. Vilket du vet själv, det är nog smällar man får ta...

 
Ingen bild

Hanna

9 september 2008 19:54

Hej Soran,
Jag vill bara säga att jag tycker att du är en fantastisk komiker. Den bästa på länge faktiskt. Du tillför något nytt.
Trodde aldrig jag skulle bli en sån där tönt som sitter på youtube i timmar. Men nu har jag kommit på mig själv med att sitta vid datorn och skratta så jag gråter. Tack för det :)

 
jag

jag

9 september 2008 20:11

Du är sveriges bästa komiker, delad plats med Magnus betner! :)

http://sabbu.blogg.se

 
Sonja

Sonja

9 september 2008 20:12

Hej Soran.
Jag såg på Vakna med The voice när du var med, och jag kunde inte sluta garva åt nicklas strömstedt "incidenten". Så där satt jag, klockan 9 (?) på morgonen, sjuk och jävlig, med en kopp te (som sedan kom ut ur näsan när jag skrattade) och kunde inte riktigt förstå att den karln som är 50+ sa så.. It makes you wonder.. aja, ta hand om dig och ha en superbra turné! / Sonja

http://sonjis.blogg.se

 
Ingen bild

viktoria

9 september 2008 21:14

jag ser på parlamentet på tv4+ nu, något avsnitt som jag missat tidigare, och du är så jävla bra. det är helt galet verkligen. du och magnus betnér är mina favoritkomiker, helt sjukt bra är ni ju, fast det vet du ju. känner att min vokabulär brister lite men du är grym.

 
Ingen bild

Sofia

9 september 2008 21:20

Utifall att jorden går under imorgon så vill jag bara att du ska veta att du är en av de bästa och charmigaste komikerna jag sett! Du och din vän Jonatan ligger bland de högsta! Tack för att du förgyllde Göteborg med din närvaro på Kulturkalaset!
Ha det prima och vi får hoppas att jorden inte går under imorgon!

 
Ingen bild

Amanda J

9 september 2008 21:43

Ung fyrkant xD

 
Ingen bild

v

9 september 2008 22:39

kan inte mer än att stämma in i hyllningskören Soran! Du är en extremt rolig och duktig komiker som dessutom skriver väldigt bra! Hoppas att du fortsätter blogga även under turnén!

 
Månen

Månen

9 september 2008 23:14

För att få mer besökare på min blogg, ska jag återigen lämna en kommentar på Sorans blogg och hoppas att mitt besökarantal skjuter i höjden.

Kolla på mig! Jag lämnar avtryck på en kändis blogg!
Ge mig mer besökare. Tack!

http://moonlander.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lollo

9 september 2008 23:15

Jag saknar alternativet "nej, jag råkade bli bjuden på bröllop just den lördagen när ni kommer till jkpg" i omröstningen högst upp.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skapa flashcards