Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Kulturnatt

Av Soran Ismail - 13 september 2008 03:38

Någon som är vaken? 


Min kväll var hursomhelst väldigt lugn och ganska trevlig. Man blir dessvärre påmind ibland om hur enerverande det kan vara att hanskas med otroligt fulla människor när man själv inte har förtärt en droppe alkohol. Det tär verkligen på tålamodet.


Efteråt blev det självklart kebab. Uppsalakebab, eller 018-kebab är det egentligen, är överlägset Sveriges bästa. Ni som inte har ätit har verkligen missat något. Jag och David satt och samtalade med en vän om morgondagens Kulturnatt i Uppsala, som i själva verket är en heldag. För de flesta är det ytterligare en ursäkt att supa sig redlös och skruva upp sina förhoppningar så att de kan bli ordentligt krossade. Hon hade däremot gjort ett schema för hela dagen med saker hon skulle hinna med från kl 15 - 03. Efter att David hade retat mig ett tag för att jag hade läst dikter under förra årets kulturnatt försökte min vän berätta om sin kommande Kulturnatt. Det började med "en loppis på stadsteatern med gammal rekvisita". Efter att David hade retat henne för det ville hon inte berätta mer. Jag förstår henne. 


God natt.

 
ANNONS
 
Nina

Nina

13 september 2008 10:51

Hej! Nu har jag inte tittat i din blogg på ett tag, så jag hade missat fyra inlägg.. svarar på dom lite samlat här... Eftersom jag bor på en ö, som jag tidigare skrivit.. så var det min tur (igen?) att vara den som körde igår.. Så jag var nykter.. åt en hamburgare och satt och pratade lite skit med ett par vänner.. Ärligt talat låter det osm att du hade en trevligare kväll än mig.. Men jag får ta igen det=)
Eftersom alla andra skriver om skvaller och vem som är ihop med vem eller inte, så tänker jag inte ens lägga nån energi på det!
Jag hoppas att du får en angenäm lördag! Själv ska jag tvätta fönster om regnet håller sig borta.. (aah, jag är 24 men beter mig som 40.. Hasse och Mårtens motsats)

http://ninatofften.blogg.se

 
Lisa

Lisa

13 september 2008 11:23

Soran! En ny omröstning kanske?

http://dalbo.blogg.se

 
Ingen bild

sebbe

13 september 2008 14:45

Tja soran !!! hoppas du inte har skanat mej för mkt,jag var på stockholms resa med kompisar och hälsade på par kompisar på KUNGSHOLMEN !! men pallade inte leta efter dej kul röstning jag är 16!!!!!!!!!!!!! hörs sen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se