Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Samtal med Schyffert

Av Soran Ismail - 13 september 2008 16:56

Schyffert ringde igår angående ett projekt som vi samarbetar på.


Schyffert - Tja 

Jag - Hej kompis, hur är läget?

Schyffert - Bra, hur är allt själv? 

Jag - lite sjuk, annars fint. 

Schyffert - Ligger du mycket nuförtiden? 

Jag - inte alls faktiskt. 

Schyffert - Inte? Varför inte?

Jag - Jag vet inte, har väl inte hittat någon att ligga med bara.

Schyffert - Sånt kan du göra när du i min ålder. Nu ska du bara passa på att ligga runt. Var en slampa. 

Jag - jaha.. 

Schyffert - Ni ska ju ut på turné. Det är bara att hänga efter Björn och ta alla som ramlar av honom. 

Jag - Ligga under hans säng och ta resterna menar du?

Schyffert - haha. Ja, det är roligt. 

Jag - Bara ett problem, ingen av dem lär vara byxmyndig. 

Schyffert - Men det är väl inte du heller? 


Efter det fortsatte samtalet lite mer seriöst. Ikväll uppträder jag på Norra Brunn för er som befinner er i Stockholmsområdet och vill komma och kolla. Nu har ni fått en tretimmars heads-up i alla fall.


Vad ska ni göra?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Tinan

13 september 2008 18:10

Haha, men skönt att du är dig själv, Soran. Ma ligger när man känner för det, och om man råkar möta nån likasinnad.

Trevligt att du säger till i förväg att du ska uppträda. Men inte ikväll. Jag orkar helt enkelt inte. Har inte sovit på hela veckan. Jag kanske inte behöver förklara förresten. Hoppas giget går bra i alla fall...

 
Malle

Malle

13 september 2008 18:22

haha shit!
Jag ska ligga hemma och hosta upp lungorna är det tänkt, jag är dunderförskyld..
Men lycka till!

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

andrea

13 september 2008 18:35

Hahaha, jag tror nog att i alla fall hälften av dem faktiskt är byxmyndiga ;)

 
Ingen bild

shanya

13 september 2008 19:18

Jag Älskar diig Soran!

 
Ingen bild

Helena

13 september 2008 19:19

Tyvärr är det för långt bort annars hade jag gärna kommit till norra brunn =)
Så det får bli en lugn kväll då jag för en gångs skull har agendan full i morgon(ovanligt för en söndag)....
Hoppas det blir den lyckad kväll med giget =)
Lycka till!

 
Ingen bild

Sara

13 september 2008 19:20

Jag är byxmyndig Soran (om jag inte missminner mig är jag till och med några dagar äldre än dig). Vi ses i Uppsala!

 
Ingen bild

Sofia

13 september 2008 19:31

Soran, Man gillar dig mer och mer :))

Kram Sofia

 
Ingen bild

Linnea

13 september 2008 20:54

Det spelar väl ingen stor roll om man är byxmyndig eller inte man kan väl vara mer vuxen än de som är det ändå. Jag är 14 år men jag stavar iallafall inte förkyld förskyld som Malle här ovanför och hon är faktist 17.

 
vale

vale

13 september 2008 21:38

Hahah

"Ligga under hans säng och ta resterna"

Hahahh vad jag skrattade när jag läste det !

Fortsätt blogga på soran ! (Y)

http://www.valees.blogg.se

 
Maria

Maria

13 september 2008 22:08

Oh, vise Schyffert. Det är nästan så att man börjar undra om han författade en liten roman vid namnet "Bibeln".

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Mikaela

Mikaela

13 september 2008 22:19

Linnea: Och jag är 21 och har kommit till insikten att intelligensen inte sitter i stavningen...

Närå, men det är ju lite taskigt mot dyslektiker, som faktiskt inte kan rå för sin dåliga stavning, att anta att de är dumma i huvudet, eller "mindre mogna" därför. De har ju säkert många andra fina egenskaper. Kanske växer de upp och blir Albert Einstein eller Selma Lagerlöf till exempel.

http://stalkamig.blogg.se

 
Linda

Linda

13 september 2008 22:47

"Ligga under hans säng och ta resterna"

Haha, vad härlig du är! Galet..

http://linda.souvenirs.nu

 
Pernilla

Pernilla

14 september 2008 00:50

hahha XD Bara ett problem, ingen av dem lär vara byxmyndig
haha klockren inget illa mot björn.. äch jag är 16 och jag gillar björn.. ha jag är byxmyndig kän på den xD :P

http://dahpernilla.blogg.se

 
Ingen bild

Sofia

14 september 2008 09:29

Sicken snack det blev om byxmyndiga nu då! haha rätt kul att läsa.
Du frågade vad vi skulle göra. Jag hade först spelning på dagen sen så var jag på en fest. Var väldigt trevligt, men jag var nästan den enda nyktra och jag håller med dig om ditt förra inlägg, man tröttnar rätt mycket på alla fulla personer.

 
Rebecca

Rebecca

14 september 2008 12:38

TITTA IN I BJÖRNS FORUM!!
btw, varför har inte du ett forum?

http://www.bjorngustafsson.se/forum

 
Ingen bild

sebbe

14 september 2008 15:06

rebecca för att`????

 
Ingen bild

L .

14 september 2008 17:18

Hahahah! Varför får aldrig jag sånna roliga telefonsamtal!! hahaha

 
Den Gamle

Den Gamle

14 september 2008 19:12

Tycker du är kanon. Precis vad "komediSverige behöver". Annars är det samma gamla ansikten..

http://sargut.blogg.se

 
Ingen bild

Linnea

14 september 2008 19:53

Jag vet och det är rätt det du skriver men det jag menar är att man behöver faktist inte vara mer "mogen" för att man är över the magic number 15.

 
Fairy

Fairy

14 september 2008 23:25

Hhaha schyffert är bra störd!
Kul att det går bra för dig, läst lite på din blogg och du är poppis man!
Skoj när det går bra för människor!
Hoppas uppträdandet gick bra ikväll!

Fred ut!
/fairy

http://ochjag

 
LIAN

LIAN

15 september 2008 18:25

Hahahah :D Jag ska se på er när ni är i norrköping :) ser fram imot det.

http://www.natalyw.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se