Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Jag älskar samerna

Av Soran Ismail - 14 september 2008 15:00

Jag älskar samerna.


Jag läser en artikel i expressen där de skriver om att Måns Möller driver om samerna i en sketch i Extra Extra. Naturligtvis har de ringt runt till samer för att försöka få upprörda reaktioner och en någonting att skriva om. "SAMERNA rasar över PÅHOPPET från STJÄRNKOMIKERN!" 


Men de föll inte för den lätta. Vilket är ganska tacksamt att göra. Naturligtvis är det inte någonting att bli upprörd över men rent politiskt kan det nog vara ganska smart att passa på att sätta ner foten och visa att "oss bråkar man inte med". Men killen de har intervjuat visar på härlig distans, sällan skådad på sådan nivå. 


Jag älskar samerna. 


Intervjun hittar ni här.

 
ANNONS
 
Ingen bild

sebbe

14 september 2008 15:43

Hallå !! vem är den dära sara varga aldrig hörtals om och nu är hon med på typ top listorna för dom påstor att hon är ihop med björn (sant eller ej vet jag inte) är hon känd för jätte bröst eller vad är hon känd för??? btw ser hon lite ut som en bartz docka sån min lillsyrra leker med haha

 
Ingen bild

Kerstin

14 september 2008 18:31

Så nu skriver alltså Expressen en artikel om att samerna INTE blir upprörda för att Måns Möller driver med dem?... haha... jaja något måste de väl skriva om...

 
Ingen bild

Ida

14 september 2008 19:18

jag tycker om dig soran. Jag tycker du är en skön människa med underbara åsikter. Om fler tänkte som dig skulle världen vara en roligare plats.

Peace!
Ida :D

 
Nina

Nina

14 september 2008 22:05

Tänk om alla kunde ta skämt för vad det egentligen är.. Helcool same=) Jag som hade förutfattade meningar att dom skulle vara torrisar, men det verkar som att jag hade fel! Hoppas helgen varit bra!

http://ninatofften.blogg.se

 
Ingen bild

NH

14 september 2008 23:05

någonting säger mig att en viss her Strömstedt kanske skulle må bra av en fika med vår samiske herre?

 
trollpackan med samiskt påbrå

trollpackan med samiskt påbrå

15 september 2008 19:12

Tja, det är väl inget att bry sig om, inget världskrig kommer att startas för det. Det skämtas ju om alla möjliga folkslag, så varför inte samer;)Möller...? Hmmm...har han tyskt påbrå?*fniss* Eller bara vanlig skånsk? *skratt* Med danskt påbrå? Finns väl en del skämt om dem om man skulle vilja? Hmmm...var kommer du ifrån?
Ha en bra kväll!

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se