Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Söndag med stort s

Av Soran Ismail - 14 september 2008 22:16

Återigen Söndag. Återigen med stort s. Har ännu inte tagit på mig några byxor och har inga planer på att göra det heller. Vissa kanske tycker att det låter skönt, att gå en dag utan att behöva ta på sig byxor. Jag tycker mest att det är sorgligt. Men uppenbarligen inte sorgligt nog för att faktiskt sätta på mig ett par byxor och åstadkomma någonting. Vad som helst.


Jag skulle kunna rabbla på om det här ett tag men jag orkar inte. Inte ens att gnälla ordentligt orkar jag med idag. Sorgligt var ordet. Istället låter jag den här bilden tala för min dag. En bild säger ju mer än tusen ord, som bekant. Jag ger er bilden. Ni får välja orden.


 
ANNONS
 
Ingen bild

andrea

14 september 2008 22:40

Söndagarna man inte går utanför dörren är sorgliga dagar..

 
avin

avin

14 september 2008 22:46

bra blogg Såran... förutom detta sjuuukt deprimerande inlägg

http://amnd.blogg.se

 
Ingen bild

tess

14 september 2008 22:50

Jag vill gifta mig med dig :)

 
Ingen bild

readöh

14 september 2008 22:53

kan du inte länka till bloggar du tycker är roliga, bra osv? :)

 
Ingen bild

söndag

14 september 2008 22:55

men vadå? är det någon som går utanför dörren en söndag? världen utanför är ju stängd på söndagar. länge leve pyjamas från morgon till kväll, då man går och lägger sig i samma kläder som man gick upp i!

 
Ingen bild

Karro

14 september 2008 23:20

Markus Krunegård - åh uppsala

 
Ingen bild

She

14 september 2008 23:54

Jag håller med, söndagar är den dagen allt hinner ikapp. Usch.
Jag har sovit halva dagen och legat framför TV:n resten.
Söndagar är till för par, inte singlar.

Men det är ju min åsikt det :)
Gillar din blogg, har inte kommenterat tidigare men är en ständig läsare!

 
Fairy

Fairy

15 september 2008 00:03

Fan skärp dig o ta på dig ett par brallor dammit!;)

http://ochjag

 
Ingen bild

She

15 september 2008 00:08

Blir för övrigt irriterad på personer som tror att din blogg måste vara som en text variant av stand-up.
Dom missar så mycket av det vackra och tänkvärda du skriver, but it's theír loss I guess.

Och sånna som går in här bara för att skriva om Björn...
Herregud, att dom bara orkar.

Hmm, ja det var det :P
Ger dig låttips också när jag ändå är i farten:

http://www.youtube.com/watch?v=LfIh34uZY00

http://www.youtube.com/watch?v=m4tcRlHY-3Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FSQitp9GndU&feature=related

Lite söndagsfeeling över dom tycker jag.
GOd natt!

 
Linda

Linda

15 september 2008 01:55

En söndag är ju ändå en söndag.. Då har man all rätt att slappa!:D

http://linda.souvenirs.nu

 
Ingen bild

Tinan

15 september 2008 02:40

En som tipsade om Markus Krunegårds - åh uppsala här uppe. Helt rätt.
Söndagar är till för att sitta hemma. Om man inte måste jobba. Dock är det bra om man i alla fall lagar mat, eller får i sig något, för annars mår man illa också.
Men om du vill ta en promenad i friska luften nån söndag så hör av dig.

 
Nico

Nico

15 september 2008 15:33

På söndagar ska man inte ta på sig byxor, det står i lagen. Det gör aldtig jag heller, så du behöver inte känna dig sorlig Soran! ;)

http://plaettan.blogg.se

 
Ingen bild

Nickan

15 september 2008 23:04

Kortet - Riktigt snyggt. Riktigt bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se