Direktlänk till inlägg 16 september 2008

Bungy Comedy

Av Soran Ismail - 16 september 2008 01:54

Tidigare under dagen var jag på Extra Extra inspelningen och hejade på David igen. Druid alltså. Det här var hans andra inspelning, men det är ändå detta som blir hans tv-debut. Den första inspelningen var något program som ska sändas mycket längre fram. Han skötte sig bra, min vän. Framförallt var Batra och Järvheden i kanonform. De var verkligen stundtals briljanta. Blir nog ett bra program det där.


Efter det åkte jag och järven till Boulevardteatern för att kika på en omgång av Bungycomedy. En nybörjartävling för de som aldrig någonsin har testat på stand-up tidigare. Alla som vill får tre minuter. Det var i den tävlingen som jag, Björn, Petra och Appelquist tog våra första stapplande steg.


När jag gick runt bland deltagarna kunde jag känna igen mig mycket. Det var trots allt inte längesedan jag själv var i exakt samma position. 30e Oktober 2006, för att vara exakt. Jag minns hur vi, precis som dem, samlades innan och fick lite tips och råd av Klas Åkerblom och Anders Celin som är hjältarna som anordnar detta för åttonde säsongen. Jag minns hur nervositeten var olidlig. Att jag funderade på att ta några shots (då var det på restaurang Tivoli) innan jag skulle upp för att lugna mig en aning.


Men det gick bra ändå till slut. Utan alkohol. Och det gjorde det för kvällens deltagare också. Visst syntes nerver på en del, men det vore konstigt om det inte vore så. Överlag så får jag säga att nivån var klart bättre än när jag var med. Kul att se! 


Om det är några av er som är sugna på att testa själva så gå in på www.bungycomedy.se så får ni mer info och all den hjälp man kan tänkas vilja ha.


God Natt. 

 
 
Ingen bild

Olle

16 september 2008 03:38

Oj, tidig sömn idag ser jag :) Kollade nyss igenom I ditt ansikte och tyckte det var helt ok. Betnér svamla till det en aning vid något tillfälle, men skötte sig som vanligt bra.
Men, jag har funderat ett tag på en sak. Uppenbarligen så är du uppvuxen i Knivsta och Björn Gustafsson (d.y.) är uppenbarligen uppväxt i göteborgstrakterna. HUr lärde ni känna varandra? Var det genom stå-uppframträdanden, kanske genom någon community eller något helt annat tillfälle. Gillar dig, kom till Gävle med showen i vinter :)

 
Ellen

Ellen

16 september 2008 07:37

Jag var också och kollade på Extra Extra,
Druid & Järvheden knäckte.
Synd att jag inte såg dig!

http://borglund.blogg.se

 
Ingen bild

Kristin

16 september 2008 13:19

För att svara på din undersökning: JAG ÄR 22 ÅR. Jag ser fram emot att se er i Gbg nästa vecka. Fan, det e ju nästa vecka! Jag kommer att vinka. Vinkar du tillbaka då?

 
andrea

andrea

17 september 2008 15:28

Nu är du jag snart turnédags! ;D
Nästa torsdag kl 22.30 sitter jag i er publik. Ledigt från plugget och tar tåget ner från Stockholm. Det är väl trevligt, hihi. Woohoo! :)

http://barandrea.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards