Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Bättre nu

Av Soran Ismail - 24 september 2008 13:26

Tack för de vänliga kommentarerna! Idag är jag i betydligt bättre skick. Fortfarande sjuk med huvudvärk och lite feber, men inte alls lika illa som igår. Om jag timar in min Ipren-intagning så bör jag klara av kvällens båda föreställningar fint. Timing är ju som sagt A och O..


Nu har vi checkat in på vårt hotell. Özz har fixat allt, riktigt glassigt. Dubbelrum till alla och här har vi badkar mitt i rummet.


Nu väntar en presskonferens på Storan kl 14. Den ska vara en timme.. jag misstänker att Björn kommer få de flesta frågor och att de flesta kommer vara helt irrelevanta vad beträffar turnén. Aftonblade och Expressen kommer ju trots allt vara där.. Men vi får se hur det blir. 

 
ANNONS
 
Cristian

Cristian

24 september 2008 13:38

Det blir säkert bara frågor om hans förhållande med den tjejen. AB och Exp, applåder.

http://elloco.blogg.se

 
Malin

Malin

24 september 2008 13:58

Skönt att du mår bättre ! :D

Ahh, stackars Björn, presskonferens...
will be fun for that guy. Jag riktigt hör alla idiotiska frågor han kan tänkas få, i mitt huvud just nu.

Well well, längtar som fan till den 26 september ! :D Ska bli så jävla kul!!! :D

Vad vore världen utan alla komiker?

http://thunborgarn.webblogg.se

 
Malin

Malin

24 september 2008 14:00

jag igen, ahh hatar när jag skriver fel o inte kan ändra.. menar såklart:
"will -not- be fun for that guy"

(ps. check yo mail :)

http://thunborgarn.webblogg.se

 
nea

nea

24 september 2008 14:32

Jag tycker du är så himla söt, det märks att du verkligen ställer upp för dina vänner :)

http://neachpeach.blogg.se

 
Ingen bild

Linda W

24 september 2008 14:43

Lycka till ikväll på premiären!!
Ses i Gbg, ska njuta av er föreställning från tredje raden.
Kram Linda

 
Ingen bild

rs

24 september 2008 14:46

Jag njuter från första raden

 
Ingen bild

Maja

24 september 2008 15:36

soran, alvedon är snällare mot magen än ipren. ipren har mer preparat och risken är större att du får ont i magen. Satsa på alvedon, den hjälper också mot huvudvärk och feber! Krya på dig

 
Malle

Malle

24 september 2008 16:16

Lycka till ikväll :D

http://maddedans.blogg.se

 
Nico

Nico

24 september 2008 21:38

Vad roligt att du känner dig bättre :) Lycka till på föreställningarna!

http://plaettan.blogg.se

 
Sanna

Sanna

24 september 2008 23:07

Kollar bara in för att se att du överlevt dygnet och det hade du ju. Du är antagligen inte så lätt att knäckas oavsett hjälp av Ipren-mannen eller inte. Så nu kan det ju bara bli bättre och bättre! Sover ni i badkaret så lär du väl få nackvred imorgon men antar att sängarna står efter väggarna då! Huvale att ligga i ett badkar så där i mitten, näe! Ha det och fortsätt krya på dig nu!

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se