Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Rubrik

Av Soran Ismail - 25 september 2008 11:05

Eftersom vi inte har en gemensam turnéblogg så kommer det här bli lite av det.. mycket kommer självklart handla om det eftersom det är en stor del av mitt liv just nu. Men jag ska försöka skriva om annat också. 

Fin frukost på hotellet. Sedan gav jag och Björn oss ut för en liten shoppingtrip på stan.. badbyxor inhandlades, samt turnémössor. De får ni se lite senare.


Har precis tagit en Ipren och ska vila en timme innan poolområdet öppnar. De har nämligen det på det här hotellet som Özz har fixat. Ett eget poolområde. Verkar som att Özz försöker se till så att vi går plus, minus noll på den här turnén..

 
 
Kyssar

Kyssar

25 september 2008 12:50

Hälsa Björn ! =)

http://kyssar.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

25 september 2008 14:11

Ja badbyxorna vill jag gärna se bild på. De är väl inte bara rosafärgade va? Sedan ska du får ett gott råd här av "mamma". Man motionerar/simmar inte med feber. Bara så du vet det! Annars kan man göra precis vad man vill med lite sunt förnuft förstås...ha ha! Há det!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Amanda J

25 september 2008 14:12

Hallå Soran! Hur blev det med håret?

Och ta bild på badbrallorna sen om du/ni har lust.

 
Sanna

Sanna

25 september 2008 14:19

...och du! Varför är inte serien "Fem i familjen" med Michael J. Fox med här till höger? Något du missade som barn?

http://sancha.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

25 september 2008 14:30

läste GP idag. Jag är väldigt besviken över att jag inte fick tag i någon biljett, men ni får klara er utan mig ikväll. skämt åt sido, hoppas att ni har det jättekul och fortsätter ha roligt under turnén och även att du blir helt frik snart!

En sak till, du får gärna kolla in min blogg. Den är kanske inte helt som andra bloggar, jag skriver bara där när jag har några konstiga tankar och funderingar kring livet.
Ha det BÄST!

http://rehnet.bloggagratis.se

 
Nina

Nina

25 september 2008 14:46

Låter som att ni bor på ett härligt hotell! det kan nog vara bra nu när du är förkyld och allt.. Och misströsta inte.. I nästa stad kanske Özz har bokat vandrarhem eller tält.. så njut så länge det varar!

http://ninatofften.blogg.se

 
Robban

Robban

25 september 2008 16:32

Eget poolområde och allt, låter riktigt glassigt de där!

http://xn--lna-pengar-nu-pfb.se

 
Ingen bild

Tinan

25 september 2008 17:15

Njut medan det varar! Synd bara att du ska vara sjuk samtidigt... Krya på dig.

 
Malle

Malle

25 september 2008 18:35

niice ju :D det är inte varje dag man får det så "lyxigt" :)

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

anna

25 september 2008 19:41

vem behöver en gemensam när man har din ;)
men hoppas du mår bättre ( :

 
Ingen bild

Emelie

25 september 2008 20:51

Hoppas du mår bättre nu Soran!
Du skulle ha gått med mig på promenad nere på klipporna nu ikväll. Hela havet framför mig som låg alldeles stilla, och en röd sol som sjönk sakta. Det kändes som tiden hade stannat och jag hade all tid i världen att tänka. Det skulle gjort den sjukaste frisk.
Ha det bäst!

 
Joel

Joel

25 september 2008 21:06

Tack för den nya omröstningen! *not* jag kan inte välja vad jag ska ta, alla serierna är ju grymma ;P Men måste jag välja tar jag väl Scrubs :)

http://joelrandeblad.blogg.se

 
Ingen bild

bara jag

25 september 2008 21:49

Synd att din vän från knivsta åkte ut :(. Vem hejar du på nu då? Om du sett tillräckligt mycket för att kunna avgöra det... Johan, Anna och Loulou är mina favoriter :) ha de fint

 
Ingen bild

Martin

25 september 2008 22:26

Soran, det ska bli skitkul att följa denna blogg om den fungerar som en slags turnéblogg. Jag följde även Betnérs turnéblogg och det blev så stegrande spännande, och då med tanke på att man själv satt med biljett till ett datum längre fram.

Det är likadant nu. Skall på detta evenemang den 11 oktober, så det blir skitkul att följa er längs turnén fram till dess, och även efteråt.

Dock hade Betnér massa bilder från turnén i bloggen. Det förgyllde verkligen det hela, och då jag läser din blogg saknar jag bilder. Det förstärker hela upplevelsen för läsaren. Orkar du? Jag vet att det tar lite mer energi, så full förståelse om du inte har lust. Men det gör verkligen så mycket för berättandet.

Mvh Martin med sambo

 
Janina

Janina

25 september 2008 23:08

Idag är jag avundsjuk på ungefär alla i min närhet. Mina vänner sitter just i detta nu och njuter av er show. Själv sitter jag hemma. Ingen jätterolig kombination känner jag. Som om inte detta vore nog så kände min kära mor att hon skulle rub it in my face some more, och berättar att du och Björn minsann traskat in till henne på jobbet i morse. Skrattade lite åt tanken på att ni två skulle shoppa loss inne på Lindex, men fick snabbt förklarat för mig att det bara var en vägbeskrivning till Stadium (och nya badbyxor?) ni var ute efter. Skönt!
Hoppas du känner dig bättre, och att ni får en skitrolig turné!

http://likekindergarten.blogg.se

 
Olle

Olle

26 september 2008 01:04

Soran, jag hoppas du lägger ut den här låten som godnatt-låt nån kväll, den är helt underbar. http://www.youtube.com/watch?v=6VAkOhXIsI0

http://ollewc.blogspot.com

 
Malin

Malin

26 september 2008 02:08

Hej Soran! Nu har jag precis varit på Turnén 2008. Jag måste säga att ni var jävligt roliga alla fyra. Du va roligast. Efteråt så ville jag naturligtvis ta kort med min favoritkomiker, men de va då du prata i telefon. (De va jag och min kompis som kom fram mot dig utanför Storan) Sen gick vi upp på Avenyn, och då stog du där. Jippy tänkte jag. Jag tänkte gå fram till dig och ta kort och säga hur grym du är efter du hade snackat färdigt me lysekilsfolket. Men då gick du ju in dääär? och bara dissa mig. Så nu fick jag inte säga till dig hur bra du är face to face så att säga, så jag säger de nu istället. Du är bra! Tralallaaa.. Nattinatti!

http://MalinHenriksson90.blogg.se

 
andrea

andrea

27 september 2008 18:34

Kul att du skriver om turnén här! :D

http://barandrea.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards