Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Hjälp

Av Soran Ismail - 28 september 2008 22:37

Jag läser några av de senaste kommentarerna och jag känner att jag måste upprepa det jag sa när jag startade denna blogg. Jag kommer skriva när jag har tid och lust, inte för att jag måste. Det kanske blir 10 ggr/dag, kanske en gång var 10:e dag.. Det är kul att ni uppskattar bloggen. Riktigt kul. Men hets är inte kul. 


Sammanfattning: 

Uppskattning = Kul

Hets = inte kul. 


Jag ligger med en dator i knäet och försöker bli bra i halsen. Samtidigt försöker jag hitta roliga saker att skoja om tills på tisdag då vi spelar in Extra Extra. De jag ska skämta om är Ebba Von Sydow och Mackan från "Erik och Mackan". Sitter ni och håller på roliga saker om dessa två får ni gärna hjälpa till och maila mig på soranismail@hotmail.com. Som tack bjuder jag på kaffe och kaka. Nej förresten, inte kaffe.. det är äckligt. Cider är bättre. Ja. Cider och kaka. 


Ps. Ordvitsar om "Mackan" straffas med nackskott eller öl. Någonting man inte vill ha i alla fall. Ds. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sebbe

28 september 2008 23:00

Jag känner mej träffad SORRY ska inte pressa dej men det är ju as shcysst att du bloggar i överhuvetaget

 
andrea

andrea

28 september 2008 23:08

Förlåt Soran, du har helt rätt och jag lovar att jag ska behärska mig i fortsättningen! Erkänner mitt misstag, skriv bara när du kan och känner för det, det blir ju alltid bäst så.

http://andreaf.blogggratis.se

 
johanna

johanna

29 september 2008 01:03

ibland är mina hjärna ute och svävar på moln (inte konstigheter alltså, syftar mest på att snacka utan att tänka först).
Så om du någonsin skulle stöta på mig på stan lär du få en hel del att skämta om sen. Men sen kom jag att tänka på, jag bor ju i USA OCH du kommer aldrig känna igen mig på stan. Så där sprack den planen...

http://novo.blogg.se

 
martina

martina

29 september 2008 21:30

Jag har precis börjat läsa din blogg efter din härliga prestation i Halmstad i helgen(jag var en av dom i 20.00 publiken, dvs den bästa:P)

läste iaf på dns hemsida för nåt tag sen en artikel om ebba von sydow "Stureplan är en rå och kall köttmarknad" där kan du säkert hitta något köttigt att skämta om med ebba du kankse hittar något ur detta stycke, det är ju du som är den som är bra på att väva in skämten så jag överlåter det till dig :D "Bakgrunden är att hon, som glidit förbi köerna i många år med sin perfekta kombination av ungdom, makt, klass och skönhet, efter en meningsskiljaktighet i veckan avstängts från Stureplansgruppens nattklubbar.

Enligt Ebba von Sydows version kom två män, som hon inte känner, fram och ville prata utanför Sturecompagniet. Det händer henne ofta, och i stället för att stanna gick hon i väg för att leta efter sina tjejkompisar. Den ena av männen visade sig vara Vimal Kovac, vd för Stureplansgruppen.

Några dagar senare läser Ebba von Sydow i en av kvällstidningarna att hon hade blivit "portad", för att hon "inte föregått med gott exempel". Händelsen engagerade snabbt både allmänheten och medie-Sverige, och den togs upp både på radion och i TV 4:s "Nyhetsmorgon".

- Själv jag tycker att det är en storm i ett vattenglas och skulle med nöje porta mig själv på livstid från de där krogarna. Jag klarar mig utan dem."

http://endoftavvanilj.devote.se/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se