Direktlänk till inlägg 29 september 2008

I hope you had the time of you

Av Soran Ismail - 29 september 2008 01:35

Lever ni era liv som ni vill? Eller strävar ni åtminstone efter det? Jag hoppas verkligen det. Annars borde ni börja med det nu. Idag. Allra helst så tidigt som igår.


Bland det värsta jag kan tänka mig är om man skulle ligga på sin dödsbädd, och någon frågade en "hur var livet?" och man svarar "det var ok". Bara tanken av detta fyller min lilla kropp med ångest. 


Det finns naturligtvis omständigheter som man inte rår över som får en väldigt stark inverkan över ens liv. Såsom bortgång av nära och kära, allvarliga olyckor och dylikt. Men utöver detta så tror jag folk behöver göra mer för att uppleva mer av livet. Av sig själva. Det som de ser som självförverkligande. Det kan vara någonting så simpelt som att börja bowla. Bara det är någonting man själv verkligen vill.


Det finns så många människor, speciellt här i Sverige, som under hela sina liv fått höra av folk i ens närhet att man inte klarar av vissa saker. Saker som sticker ut. Som inte följer normen. Som framförallt inte följer tryggheten. Tänk er själva, hur många gånger har ni fått höra att ni inte klarar av någonting? Eller hur många i er närhet sitter inne på en talang som de inte har försökt att göra någonting av? Inte säkert att t.ex en vän som sjunger fint/skådespelar bra skulle bli en stjärna, men det är väldigt många som inte ens försöker för man får ingen uppmuntran.


Det är just den uppmuntran som har gjort att jag har kunnat komma till den position där jag är idag och kan göra någonting som jag trivs väldigt bra med. Men det här ligger verkligen inte i min natur, att vara i rampljuset. Att stå på en scen. Jag är i grunden en extremt blygsam kille. Den där som var blygast i klassen, ni vet. Det är jag. Men tack vare bra sociala omständigheter så livnär jag mig idag främst genom att stå på en scen.


Så tro på er själva. Ge det ett försök i alla fall. 


God Natt.


 
ANNONS
 
Yossi

Yossi

29 september 2008 02:35

Lökig låt, men jag gillar det du skriver. Jag har aldrig något emot att ge folk jag känner och inte känner små ego-boostar, eftersom jag själv älskar att få det.

Känns som om många tycker att komplimanger är ocoolt att ge. och så är det ju inte.

http://www.freewebs.com/esteter/yossisblogg.htm

 
C

C

29 september 2008 03:06

Hej Soran!
Jag gissar att du har lagt upp din senaste "omröstning" i ett försök att se vad du har för typ av läsare på din blogg. Om ni (läs vi, eftersom jag också är en läsare av din blogg) har samma typ av humor etc. Jag har svarat Vänner, precis som majoriteten, och precis som de flesta andra låg Scrubs som nära tvåa (oj vad svengelskt det där sista lät). Men nu undrar jag vad du skulle svarat om du fått den frågan. Vi läsare (läs jag) vill också veta om vi har samma typ av humor.
Tack för att du ger mig lite underhållning i den gråa vardagen.
/C

http://carrokvinnan.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

29 september 2008 08:35

Huvudet på spiken. Tack!

http://babelogue.blogg.se

 
trollpackan

trollpackan

29 september 2008 09:09

Såklart att man ska testa sina gränser!
Jag har till exempel varit på Bikramyoga("bastuyoga") igår...och det var 40 grader i lokalen...hmm...men jag har provat iallafall;)
Nej skämt åsido, det är klart att man ska försöka att göra det man vill. En sak som är viktig där är ju att man får lite kredit när man är duktig på något också, och det som kanske är ännu viktigare: Att man ger beröm till andra! Så kanske de vågar prova att göra det de vill.
Ha en bra dag!

http://trollpackan

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

29 september 2008 10:47

Kloka ord!
Ha en fin dag!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.sejmkd

 
Ingen bild

pernilla

29 september 2008 11:40

åhh, hoppas du vet hur bra du är, hur bra du skriver, hur mycke folk uppskattar dig, och hur söt du är. fick tyvärr inga biljetter till er turné men en glad kompis fick. och han sa att du va riktigt bra!! ha de gött. kramar pernilla

 
Ingen bild

.

29 september 2008 12:12

Ja önska de fanns fler som du ..

 
Cristian

Cristian

29 september 2008 12:25

Bra Skrivet Soran.

Och den låten är sjukt bra.

http://elloco.blogg.se

 
Sarah

Sarah

29 september 2008 13:04

Säger som ovanstående, önskar att det fanns fler som du!

http://Vågar inte hihi

 
Ingen bild

anna

29 september 2008 13:11

Namn på låten? Riktigt skön låt. jag gillar din musiksmak, den är härlig. Så mer låtar!
Och eran show den 25 var grym, jag vill se er igen och igen och igen! :D

 
Mirja

Mirja

29 september 2008 13:25

All Saints, Green Day, Dixie Chicks och Peter Jöback. Och hårdrocksumbrella. Världens charmigaste musiksmak!

http://plums.blogg.se

 
Malin

Malin

29 september 2008 14:04

så sant som det är sagt! krya på dig din schtekpanna!

/Malin

http://farstaglitter.blogg.nu

 
Nico

Nico

29 september 2008 14:35

Du skriver så underbart Soran! Du verkar så mycket visare och klokare än dina 21 år. Man blir alltid så glad av att läsa i din blogg, speciellt när du skiver inlägg sent på kvällen/natten, du verkar tänka mycket mer då vilket får läsaren att tänka också. Bättre blogg finns inte.

http://plaettan.blogg.se

 
Ingen bild

Anna

29 september 2008 14:47

Jättebra skrivet Soran, på riktigt!!!

 
Ingen bild

Delora

29 september 2008 16:28

Jag trodde inte att jag kunde gilla dig mer också lägger du upp den här videon på din blogg! Jag är stolt över att kunna skriva att jag lever det liv jag vill leva. Jag jobbar på att ge ut en diktsamling och så snart jag fixat ett ställa att sova på i Sthlm ska jag boka biljetter till din och de andras show i november. :)

 
Sanna

Sanna

29 september 2008 17:18

Vilken klok liten kille du är och detta var det djupaste hitills jag läst här. Du kan inte ana hur rätt du har i din skrift. Det finns säkert många människor som aldrig vågat ta steget och sitter där och ångrar sig och mår säkerligen inte så bra. Det är viktigt att Ni som syns utåt tar upp sådant här. Det väcker de som somnat! Ha en bra måndag på dig och tack för läsningen!// Sanna

http://sancha.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

29 september 2008 17:23

*pekar upp på signaturen C" och svarar att en sådan här omröstning inte säger ett skvatt om oss eftersom en del av dessa serier kanske inte ens beses av alla. Hur ska man då bedömma detta?

http://sancha.bloggagratis.se

 
jag

jag

29 september 2008 18:10

Bra skrivet, du gav mig faktiskt lite hopp om att man kan uppnå sina drömmar. Ibland känns det som om självförtroendet håller en tillbaka för att våga chansa. Men det är väl något man får jobba på antar jag, och då är ju omgivningen som sagt viktig. Glad för din skull att du lyckades och jag tror hela sveriges befolkning också är det eftersom du bringar fram skratt och glädje!

http://http:/sabbu.blogg.se

 
Ingen bild

Fanny

29 september 2008 18:34

Vettigt skrivet! Jag har bara ett problem, jag vet inte vad jag vill! Hur tar man reda på det? Jag har ingen speciell talang, jag är halvbra på många saker. Går just nu sista året på gymnasiet (teaterlinjen, kul!) i Kiruna och börjar känna av pressen... Jaja, jag ska i alla fall se eran show på fredag i Luleå (det är dit man får åka om man vill ha lite kultur när man bor i Kiruna), bokat hotell idag och grejer så börjar bli peppad, ni får se till att leverera! Måste bara tillägga att din blogg är en av mina favoriter, få saker i skrift kan få mig att skratta högt men din blogg är bannemj en av dom! Aja, långt det blev men hade fint!

 
Ingen bild

m.

29 september 2008 18:56

Du skriver så bra Soran!
Jag har också alltid varit den blygaste i klassen, har aldrig visat vad jag egentligen går för utan driver med strömmen. En dag för ungefär ett år sen fick jag chansen att åka på en resa till Belgien där man skulle redovisa ett arbete i Europaparlamentet. Jag tog chansen. Att det kan vara så enkelt att stärka sig själv, bara genom att göra något man egentligen inte vågar. Idag går jag min egen väg och har "the time of my life"

 
L

L

29 september 2008 19:12

bra skrivet, och grym låt!

http://fiishes.blogspot.com

 
andrea

andrea

29 september 2008 21:43

Bra och fint skrivet.

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

NK

30 september 2008 02:17

Hehehe nu räddar jag dig ifrån siffran... den där efter 21 o före 22.
Har nog ingen hat siffra men min favvorit är 42, tack vare en tysk i Australien som inte kund eengelska o råkade beställa 22 gafflar till sitt rum... så varje gång jag tänker på 42 måste jag små le, på ett ganska löjligt men nöjt sätt. Varför är 21 ditt turnummer? Eftersom jag räddade dig ur ** situationen förväntar jag mig ett svar imorgon! God natt =)

 
Ingen bild

Nk

30 september 2008 02:25

Tröttsamt att jag skulle skriva siffran efter 21 och före 23 men råkade skriva, siffran före 22.

Lyssnat nåt på The Perishers??? Så otoligt himmla super bra =) Gos natt!

 
Ingen bild

Lina

30 september 2008 13:14

någon gång hoppas jag att jag får lära känna (och själv bli) en människa som är lika underbar som du verkar vara!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se