Direktlänk till inlägg 30 september 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 30 september 2008 02:16

Halsen vägrar ge med sig. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har inte tid att vila mer. I morgon är inspelningen av Extra Extra och i övermorgon fortsätter turnén.. nåja det får väl gå. Förhoppningsvis händer något magiskt i natt, så är allt löst tills i morgon.


God Natt

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carro

30 september 2008 06:56

Jag antar att du provat dricka honungsvatten, gurgla dig med saltvatten och/eller dricka en liten whiskey innan du lägger dig?

 
Ingen bild

Josse

30 september 2008 10:01

stick in på apoteket och fråga efter zyx. en helt ny grej mot ont i halsen och det är riktigt bra. som en halstablett fast som verkligen lindrar din smärta :)

 
Ingen bild

Jessika

30 september 2008 12:37

Jag tycker jättemycket om din musiksmak, många låtar du satt hit spelas i mitt huve och min cdspelare om och om igen :)

 
Cristian

Cristian

30 september 2008 13:21

Soran, Drick te med Citron och honung i. Gör det några gånger om dagen.

http://elloco.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se