Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Extra Extra

Av Soran Ismail - 30 september 2008 19:55

Då är jag åter hemma efter inspelningen. Jag hade riktigt kul själv, men tydligen tyckte några av de andra att det inte riktigt lossnade. Sen vart det väldigt mycket skämt om Anna Book, Järven sa något som jag hakade på .. sen var till slut alla fast i det träsket. Det blev kul på plats men jag tror nog att kanalen fegar ur och klipper bort det.


Nåja, vi får väl se hur det blir: lördag kl 22:30 på tv3. 


Ett problem som uppstod på inspelningen var att jag var dålig i halsen, så för att lindra det drack jag vatten hela tiden. Detta ledde till att jag behövde urinera efter typ första skämtet, sedan satt jag där i över en timme till. Det var fan olidligt, men till slut löste det sig.. som tur var. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Amanda J

30 september 2008 20:10

Jag har inte 3an :(

 
Ingen bild

Sarah

30 september 2008 21:06

Ska självklart se det!

 
Ingen bild

Ellen

30 september 2008 21:10

Hah, du var grym idag Soran, och man såg inte på dig att du var kissnödig... Jag lovar!
Och som sagt,vi ses på torsdag!:D

 
Ingen bild

Anna

30 september 2008 21:32

Soran du var bäst idag! :)

 
Sanna

Sanna

30 september 2008 22:11

Aha då har vi svaret varför vi kommer att få se en kille som är alldeles blå i ansiktet under programmet. Skönt att du förklarade...ha ha! Anna Book brukar väl vara duktig själv på att skoja om andra men hon är otroligt härlig tycker jag! Det var en envis förkylning du har och drick varmt honungsvatten det brukar alltid lindra. Fast du kanske inte har någon honung där och då fungerar det ju inte. Sov gott och håll igenom munnen nu så mycket det går.

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pierre

30 september 2008 22:12

hehe, då har vi löpsedlarna inför morgondagen klara...det blev ju rabalder när det skämtades om Peter Harrysson i förra säsongen :D

 
Ingen bild

Louise

30 september 2008 23:17

Jag ska se dig imorn soran!! :D
gaaaaaaah vad jag längtar!!
hoppas ni kommer ner efterså man kan hälsa på er... ja e blond blå ögor och e 17 år xD kolla efter mig!!

 
Ingen bild

Anna

30 september 2008 23:20

Du Louise, du får nog ge en mer exakt beskrivning ;) Lär nog vara många blåögda 17åringar där pga Björn.

 
Ingen bild

Anniken

2 oktober 2008 16:32

Mer omröstninger, det är roligt! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se