Alla inlägg under september 2008

Av Soran Ismail - 4 september 2008 19:45

Magnus var skitbra igår. DN var där men jag hittade ingen recension i dagens tidning, får köpa den i morgon igen för att se vad de skriver. Ska bli intressant att se om den enstaka journalisten på plats var av samma åsikt som de andra 600 gästerna. Att det var asbra! Ni som inte har köpt biljett än, gör det! Ni kommer inte att ångra er.


Det var alltså Magnus premiär. Fick mig att bli riktigt sugen på premiären av vår turné. Nu är det 20 dagar kvar. Och eftersom Björn är med så är biljetterna slut sedan länge.. det är otroligt inspirerande att se detta: 


Man blir taggad på att leverera den bästa möjliga showen till de människorna som har sett fram emot den här kvällen. Dessutom läste jag detta i Metro idag, angående vår turné: 


Men första ska jag ner och försöka vara rolig inför några dalmasar på Harry's. Det kommer säkert bli trevligt det också. 


Ps. Till Mathilda: Jag är med i Parlamentet 7e Nov, 21a Nov, samt 5e Dec. Biljetter kan man köpa här Ds.

ANNONS
Av Soran Ismail - 4 september 2008 16:48

Jag, Hasse och Sven satt tillsammans med arrangören Isak i SR Dalarna för att försöka locka publik till kvällens show. Så jag hoppas att alla tre som lyssnade kommer och kollar kl 20:00 på Harry's i Falun i kväll.För övrigt så tror jag att om Gustav Vasa kom tillbaka till Falun så skulle han känna igen sig... 


Hasse bloggar även han om dagen, den kan ni läsa här. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 4 september 2008 10:43

Gårdagskvällen blev lång. Och delvis riktigt lyckad. Delvis inte. Jag vill egentligen skriva ner några godbitar nu, men jag hinner inte. Jag ska till Norra Brunn för att möta upp min vän och kollega Hasse Brontén för en resa till Falun och underhålla lite dalmasar. Så jag tänker att jag har växt. Så att jag inte ska komma så mycket för sent så skriver jag inte nu, utan när jag får tid. Fast å andra sidan så loggar jag ju ändå in och skriver det här.. Men en liten bättring är det i alla fall.


Det är i alla fall vad jag intalar mig själv. 

Av Soran Ismail - 3 september 2008 19:00

Jag vill också passa på att be om ursäkt till Ola för vi bestämde att ses kl 19 utanför Vasateatern och jag och david sitter fortfarande i Solna och väntar på att Martina ska hämta upp oss.


Förlåt Ola.Av Soran Ismail - 3 september 2008 18:53

Nu är jag fruktansvärt irriterad. Av ingen anledning alls. Typ. Eller bara på att folk är lite allmänt dumma i huvudet. Ni vet hur det kan vara, eller hur?


Det mesta grundar sig nog i att jag är fruktansvärt hugrig och inte har någon energi. Men som tur är ska jag få mat snart, sen ska jag, David, Martina och Ola titta på Betnérs premiärföreställning av "Tal till nationen". Det lär garanterat få mig på bättre humör. En annan sak som får mig på bättre humör är era kommentarer, vissa av dem är väldigt roliga.


Återkommer med en rapport om hur kvällen var. Om det hände någonting som är värt att dela med sig av det vill säga. Det är ju dumt att skriva bara för skrivandets skull, eller hur?

Av Soran Ismail - 3 september 2008 11:39


Viktig läxa för er tjejer: sov inte i underkläderna! När ni sover bör ni rimligtvis ha långkalsonger, overall och termobyxor. Gärna en polotröja också. Bara för att vara säker på att inte ge ut fel signaler, för då hjälper det inte med ett "nej, jag vill inte". Då är det liksom försent. Signalerna är redan ute. Precis som "Bytt är bytt, kommer aldrig tillbaka" kan man säga att "signalerat är signalerat, kommer aldrig tillbaka". 


Jo, men det är ju logiskt. Heja rättssystemet! 

Av Soran Ismail - 2 september 2008 22:58

Inspelningen är avklarad. För ganska längesen nu. Jag, Björn och Kodjo satt i kontrollrummet och tittade. Det var fruktansvärt nervöst av någon anledning. Mycket mer än när jag själv var på audition eller under min egen premiärinspelning av parlamentet. Inte för att jag på något sätt tvivlar på David, utan för att man så gärna vill att det ska bli så bra som man vet att det kan bli. Samma sak när jag och David var och tittade på Björns audition och premiärinspelning av Parlamentet. Fast man själv inte åstadkommit någonting så blev man stolt, likt över en son. Det var samma känslor idag. Nervositet och stolthet.


På väg därifrån kom det fram ett gäng, som jag gissar är nyblivna gymnasieelever eller soon to be i alla fall, på ungefär tio personer som ville ha autografer. Jag hade visserligen lite bråttom till en vän som satt och väntade på mig, men det är självklart att man ställer upp. Det är dessutom väldigt smickrande. Vanligtvis stannar jag också gärna och tar kort och pratar ett tag, men den här gången hade jag ju bråttom. Men jag ville inte verka otrevlig, så istället pekade jag mot ingången till SVT-huset och sa "Titta, där är ju Björn!". Så sprang alla dit. Perfekt. 

Av Soran Ismail - 2 september 2008 15:21

What to eat, what to eat. Ska vi köra på snabbmakaroner och köttbullar? Eller möjligtvis pulvermos med falukorv. Det fantastiska är att man kan kombinera fritt, så snabbmakaroner + falukorv eller pulvermos + köttbullar fungerar även det alldeles utmärkt.Jag skulle kunna ätit lite Havre Fras till frukost, men det förstördes av detta: 


26e Augusti har redan varit. Otur. 


Eller så skiter jag i alltsammans och äter ute i stället. 


Så ser min matsituation ut. Hur är det för er? 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se