Alla inlägg under september 2008

Av Soran Ismail - 28 september 2008 03:51

Vi tar en God Natt-låt också.


God Natt 

ANNONS
Av Soran Ismail - 28 september 2008 03:46

Ojoj. Nu är det definitivt läggdags. Halsen har sagt ifrån för längesedan. Det märktes tydligt eftersom jag återigen kom in i målbrottet flera gånger under kvällens tre föreställningar. Men det var definitivt värt det. En grym lokal. När skratten kommer så välter de nästan en.


Jag lämnar er med två videosnuttar. Båda är från andra föreställningen, där var publiken helt otrolig. Det har vart kanonpublik under varje föreställningen, men kl 20:00 publiken ikväll var den bästa hittills. Jag passade på att filma när vi blev avtackade, sen såg jag att någon från publiken också hade lagt upp detta. Så ni får se det från två vinklar helt enkelt.


ANNONS
Av Soran Ismail - 27 september 2008 15:35

Efter gårdagens tre föreställningar och tidigare sjukdom är halsen inte så glad just nu. Nu är vi framme i Halmstad och om trettio minuter ska vi befinna oss på teatern för att testa ljud och ljus. 


Efter sista föreställningen följde vi den tradition som alltid hör till när man är i Göteborg med Björn. Han måste ta med alla till "Lasse på Heden". Där måste man beställa en "bamse med mos". Gott var det. Utanför stod det folk som såklart ville ta kort, de flesta med Björn. När några killar stod och tog kort hoppade jag in: 


Jag - Åh shit, det är ju Björn! Får jag vara med?

Killen som fotograferar - Jag känner igen dig också.. säger han lite osäkert

Jag - Nej, det gör du inte. Ta kortet nu. 

Fotografen - Jo.. lajvar inte du? 

Jag - Jo, det är därifrån du känner igen mig. Vi har lajvat ihop.

Fotografen - Fan, jag visste det. Får jag ta ett kort med dig också? 

Jag - Självklart. 


 Lämnar er med en bild på Björn med turnémössan på. Som accessoar valde han en kokosnöt. Nu ska vi ge Halmstadsborna tre föreställningar de förhoppningsvis aldrig ska glömma. Någonsin. Positivt ska det vara. Av Soran Ismail - 26 september 2008 16:30

Då ska vi bege oss mot teatern för att förbereda oss. Men innan dess lämnar jag er med lite fashion av högsta kvalité.


Turnémössan är naturligtvis på. Det här är fashion för den febersjuke. Badrock när man svettas, och turnémössa när man fryser. Ett par schyssta tofflor på det och skymten av ljusblå badbyxor är alltid populärt. För att toppa allting har vi en halväten banan som accessoar. 

Av Soran Ismail - 26 september 2008 15:26

Vi har precis vart och ätit. När jag kommer upp på rummet möts jag av detta: 


Det känns verkligen helt absurt. Trots att det är jättesnällt och trevligt och allt sånt så kan jag inte låta bli att känna att det är fel. 


Nu sitter vi alla på varsin kant och vilar upp oss inför kvällens shower. Det är första gången vi kör tre föreställningar på en kväll, så det gäller att orka psykiskt. 

Av Soran Ismail - 26 september 2008 12:52

Så här ser det ut utanför Storan.


Det känns tufft. 


Jag ska göra en telefonintervju i Mix Megapol kl 15:10 om ni vill lyssna. Den ska handla om turnén. Jag vet att det är lite kort varsel, men de ringde precis och sa det. 

Av Soran Ismail - 26 september 2008 03:42

Efter giget gick jag ut för att träffa ett par vänner ett tag. Jag blev inte så långvarig, men under den korta tiden jag var där hann det ändå komma fram lite personer. Den som utmärkte sig mest var en kille som kom fram:

 

Kille -  Tja, Isak heter jag.

Jag - Tja. Soran.

Kille - Jag vet, jag har sett dig i Parlamentet.

Jag - Jaha, vad kul.

Kille - Är det ok om jag går och beställer en flaska champagne till dig? (Han plockar fram sin plånbok)

Jag - Haha va?

Kille - Är det ok om jag bjuder dig på en flaska champagne?

Jag - Nej det är verkligen jättebra tack. Jag dricker bara Cola ikväll, vi ska jobba i morgon. Men tack som fan ändå! 


Ytterst märkligt. Han var trevlig, men ändå jävligt konstigt gjort. Det känns helt absurt att ha en främmande kille som kommer fram och bara vill bjuda en på en flaska champagne. Det är inte en cider eller en drink, utan en flaska champagne.. Fast det finns kanske en och annan tjej som känner igen sig i detta. Vad vet jag.


Som god natt-låt: Covers är sällan bättre än originalet. Men här har jag lyckats hitta en som jag faktiskt tycker lyckas riktigt bra. Det är bandet Lillasyster som gör en cover på Rihannas Umbrella. Jag har lyssnat lite på deras andra låtar och det är ingenting jag gillar, men just den här låten gör de riktigt bra. Det är inte alls lika "sexigt", utan mer fokus på det som är bra i låten, vilket är texten. 


God Natt. 


Av Soran Ismail - 26 september 2008 03:29

Till Malin: Jag är ledsen för det. Ni borde ha tagit tag i mig även fast jag pratade i telefon. Har ni avsatt både tid och pengar för att komma och kolla så är det klart att ni ska få en pratstund/ta kort. Jag är i Göteborg och uppträder igen på Ruby's den 10/11 December. Skicka mig ett mail dagarna innan så ska du få två fribiljetter. Då lovar jag att vi ska hinna med att kort också.


Till Martin + Sambo: Det är mycket att stå i, men jag ska verkligen försöka göra "turnébloggen" mer levande med bilder och filmklipp. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se