Alla inlägg under september 2008

Av Soran Ismail - 19 september 2008 18:09

Bild från inspelningen samt att jag nu startar en ny trend. Jag har inside-info om vad som kommer att vara inne våren - 09, inom fashion that is. Och eftersom ni är trogna läsare ska jag belöna er med att dela med mig av hemligheten. Så att ni också kan ligga steget före och känna alla blickar av avund och dyrkan som läggs på er i en härlig kombination. Avund. Dyrkan. Dyrkan. Avund.


Det är safari. Våren 2009 är det Safari som gäller. Viktigt att det är brunt. Brunt är det nya svart, om ett halvår alltså. Viktigt dock att ni noterar att det inte är mörkbrunt som i 1930 och 40 - talets Tyskland, utan ljustbrunt. Och sist, men absolut inte minst, gummistövlar. Hatt med rem är också viktigt. Dessutom ska man ha en norska bredvid sig. Alla ska alltså gå runt med en norska våren 2009. Och accessoarer som gäller är den härliga blandningen: kikare och kniv. I folkmun även känt som KK. 


Safari alltså. Våren 2009. Kom ihåg var ni hörde det först. 

Men ikväll: RAW Alla mina turnékollegor ska uppträda. Och Jonas Gardell. Och en utländsk komiker. Det kommer bli kul. Kom dit vettja. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 19 september 2008 12:47

Är det något att göra reklam för? En macka och en öl för 99 kr. Jag förstår att det är så dyrt eftersom det är på en flygplats, men är det verkligen något man ska affischera med?

Skriv istället "om du är hungrig eller törstig så kom hit. Det är ditt enda alternativ." jag skulle uppskatta ärligheten och självdistansen, och därför mycket troligare bli en kund.

Nu blir jag bara arg och känner att de kan dra åt helvete.

ANNONS
Av Soran Ismail - 19 september 2008 10:13

Om det här fungerar så kan jag blogga från mobilen.

Igår var vi då på köpcentrumet i ullared, som är sveriges störta turistattraktion. Där fick jag i uppdrag att hitta en snygg outfit för 298 kr. Det här blev resultatet, (294 kr), vad tycks?

Av Soran Ismail - 19 september 2008 01:23

För det första vill jag tacka så mycket för den snabba hjälpen kring förra inlägget. Det uppskattas!


Idag har vart en riktigt lång dag, och vi ska upp tidigt i morgon också för att filma lite avslutande grejer innan jag sätter mig på flyget och åker hem. Så lite mer info och bilder kommer i morgon. I vanlig ordning tänkte jag lämna er med en låt innan jag går och lägger mig på mitt hotellrum i Varberg. Bra låt, dessutom väldigt skön att spela på gitarr.


Men innan låten: Ni har kommenterat en del kring att norskan är fint och gulligt, och jag kan hålla med. Det kan det vara ibland.. men ibland är det inte ok. Vet ni vad tjugo över åtta heter på norska? 08:20 alltså. "Tio på halv nio". Tio på halv fucking nio! För det första, varför krångla till det? Tjugor över är väl alldeles utmärkt? För det andra, borde inte tio halv nio rimligtvis vara tjugo i? Jag gillar inte när logiken brister. Jag gillar det inte alls. Som i franskan när de ska säga 99.. fyra gånger tjugo plus tio plus nio. Jo, men det är ju vettigt. 


Nåja, här är låten som utlovades.

God Natt. 

Av Soran Ismail - 18 september 2008 22:27

Då ska vi ta och reda ut det här en gång för alla. Vad som är kobent, och vad som är hjulbent. Det var några kommentarer som påstod att gå som jag gör (med fötterna/foten inåt) är hjulbent. Om jag förstår det rätt så är argumentationen den att mellanrummen mellan benen formar ett hjul?


Ett mycket konstigt hjul isåfall. Jag tänker mig att inåt med fötterna/foten är kobent därför att kor går så. Om ni tänker er en ko, deras fot pekar ju inåt i relation till knäet. Varför utåt med foten/fötterna skulle vara hjulbent har jag ingen aning om. Men jag vet inte heller varför det skulle vara kobent?


Det verkar som att folk har ett argument för vad som det kallas att gå inåt med foten/fötterna, och efter det använder uteslutningsmetoden för att komma fram till utåt måste vara motsvarigheten. Men är det någon som har ett vettigt argument för varför det skulle kallas att vara "kobent" när man går utåt med fötterna? 


Ps. Ja, 30/9 är jag med på Extra Extra inspelningen, men för info så kan du alltid kolla på min hemsida. Ds. 

Av Soran Ismail - 18 september 2008 00:10

Nu är det läggdags. Tidigt ikväll eftersom vi ska upp tidigt för att åka till Ullared och filma hela dagen (och kvällen). Men det borde inte vara några problem att somna, jag har ju trots allt druckit ett par Rus Brus. 


Självklart lämnar jag er med en låt även den här kvällen. Men inte bara en låt, utan även en bekännelse. Jag tycker om en Peter Jöback låt. Det är ju lite förbjudet att göra det, men jag kan inte hjälpa det. Den här är verkligen svinbra! Enjoy och God Natt. Av Soran Ismail - 17 september 2008 23:25

TV på rummet, det finns det i alla fall. Så här står det längst ner på den.Är det bara jag som känner, "yeah right!". Att de bara har skrivit så för att ingen ska försöka stjäla den. Eller har ni någonsin hört om någonting liknande? En tv som fungerar på hotellrum, men inte i vanliga hem. Hursomhelst, jag har nu tagit av de här klisterlapparna för att sätta upp på min tv hemma. Bara för att det kan bli lite kul om det nu, mot förmodan, skulle komma hem någon till mig som inte känner mig så väl. Så står det "DETTA ÄR EN SPECIELL HOTELL-TV, KAN EJ ANVÄNDAS I HEMMET" på min tv. I hemmet. 


Men vi har inte jobbat hela tiden. Vi har även bowlat. Här är en dagens outfit bild.


Det ni ser först är en tröja med dragkedja. Vad nu de heter. Tillåt mig att berätta lite om det plagget: det är grått.

Sedan ser ni en t-shirt. Inhandlad 2004 på Wal-Mart i Kentucky för 5 dollar.

Under det, byxor. Jag förstår att ni undrar lite kring plagget, så jag ska mätta er nyfikenhet genom att avslöja hemligheten: Det är jeans. 

Till detta, bowlingskor. 

Som accessoar blev det: Bowlingklot. 

Som pose valde jag: förvånad. 

Och som bakgrund valde jag: galen norsk producent. 


Ps. Ni kanske ser att jag står lite konstigt med fötterna. Det är inte för att som Style-by-Mats Mats driva med modebloggare (vilket han gör kanonbra), utan det är för att jag är kobent. Det är det det heter när man går med ena foten inåt sådär va? Det är någonting som jag ofta blev retad för under de tidiga tonåren. Vi kunde vara ute och gå ett gäng vänner, sedan stannade de alla upp och uppmanade mig att gå framför dem. "Gå, jo kom igen! Gå nu bara". Så fick jag gå fem meter framför dem, skamset, medan jag hörde hur deras skratt kom som slag i ryggen. Ds. 

Av Soran Ismail - 17 september 2008 22:59

Nu är jag i Göteborg. Eller lite utanför Göteborg, om jag förstått det rätt. Typ någon förort. Hisingen tror jag att det heter. Fast det är nog ingen förort, utan snarare en stadsdel. Tror jag. Skitsamma, här är jag i alla fall. Alla hotellrum i hela Göteborgs stad var fullbokade pga någon konferens som pågår. Så vi har ett såkallat "truckerhotell", jag är inte den som är den på långa vägar, men det är ganska risigt faktiskt. Man kan spela på enarmade banditer här, om man säger så. Stället sitter ihop med en mack.


 Jag är här med Johan från Titan TV och ett gäng från Norge. Vi ska spela in en pilot (någon frågade vad det var: ett testavsnitt) i Ullared i morgon. Dagen har gått åt att spåna kring konceptet och nu känns det bra.


Men de här norrmännen. Fan vilket fjantigt språk. Jag vet, många har skämtat om det tidigare, men på allvar. Cider är ju bland det "bögigaste" som finns, till och med för det så har de lyckats hitta ett mer feminint ord. Rus Brus. Cider heter Rus Brus på norska. På riktigt.


Helt sjukt. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se