Alla inlägg under september 2008

Av Soran Ismail - 8 september 2008 12:45

Vi var ju Falun häromdagen, jag och Hasse. På väg hem stannade vi och åt lite i Månkarbo. Jag passad på att filma när Hasse, som är gammal polis, bröt mot lagen. För jag är ganska övertygad om att det är mot lagen att urinera offentligt, även i Månkarbo.ANNONS
Av Soran Ismail - 8 september 2008 12:33

Jag såg att man kunde göra egna omröstningar här, det är ju väldigt skoj. Så jag gjorde ett första test angående vår turné i höst med mig, Björn, Özz och Måns.


Svara gärna. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 8 september 2008 02:28

Det här var en söndag i dess fulla bemärkelse. Gick upp vid 15:00, ätit en gång och åstadkommit absolut ingenting. 


God natt.

Av Soran Ismail - 7 september 2008 17:49

Jag skrev förra inlägget, sen har jag inte haft tillgång till internet förrän nu och jag ser att folk har blivit lite smått hysteriska över skvallret kring Björn. För guds skull, lugna ner er. Eller ja, inte för Guds skull, utan snarare för er egen skull. Man mår inte bra av att lägga ner så mycket energi och fokus på andra människor, speciellt när det är personer man inte känner.


För er som trodde att jag skulle kommentera en god väns privatliv så blir jag besviken på tankarna ni har om mig. Naturligtvis kommer jag inte yttra mig. Man måste få ha ett privatliv, och det gäller även Björn.


Men ett tips kring ALLT när det gäller kvällspressen så bör man ha som grundinställning att aldrig tro på någonting som står där.

Av Soran Ismail - 6 september 2008 12:52

Direkt efter jag kom hem från Falun så mötte jag upp Kodjo och åkte ut till Gustavsberg för att underhålla på Tele2s konferens och middag. En riktig heldag. Från 15:00 - 23:00. Alltid lite extra nervöst när man ska göra andra jobb än ren och skär stand-up men allt löste sig jättbra. De hade planerat något talkshow format under dagen som fungerade utmärkt, mycket tack vare uppfostrad publik och väldigt sköna chefer som kunde bjuda på sig själva.


Efteråt spelade BWO och var riktigt bra. Clabbe spelade skivor sen. Jag frågade hur länge han hade gjort det "sen 1969". Ok, när jag föddes hade han gjort det i 18 år alltså.. 


 

De hade även en massa andra aktiviteter, typ spådam, tauterare och det kanske svenskaste av allting: Karoeke. Det blir inte så mycket mer "Svenne banan" än när det står fulla kvinnor och män i övre 40-års åldern och sjunger falskt till "Oh boy" med Peps Persson.


 


Men folk hade skitkul, och det är ju det som är tanken. Av Soran Ismail - 5 september 2008 10:06

 Nu har det blivit dags att lämna Falun för den här gången. Vi skulle ses kl 10.00 vid parkeringen. Fick precis ett sms av Hasse "Om du har lust att följa med till Stockholm så är det en bra idé om du kommer till bilen precis nu!". 


För övrigt, det här är Hasses bil. Han har kommit på loggan själv. Han är riktigt fyndig, den där Hans. 41 år ung, men fyndig som få. "HAHAHASSE.. " fattar ni? både att det ska vara kul och att det är början på hans smeknamn.. han är ett geni, den mannen. 
 


Nu drar vi.

Av Soran Ismail - 5 september 2008 00:03

Eftersom de andra komikerna + sällskap som var och tittade på Magnus var typ minst 30 år gamla och ville ta det lugnt så lämnade vi dem ganska tidigt efter Magnus föreställning.  På nästa ställe hittade jag bland annat Alex och Calle. 1000apor hade avslutningsfest för Klara.Se hur trevlig Alex ser ut här. När jag träffade honom på ställe nummer fem typ fem timmar senare så var det inte alls lika piggt. Inte från hans sida i alla fall. Det åkte förbi ett sådant där fordon som sopar/blåser bort skräp från vägen när vi satt på typ tredje stället. Eller vad det kan ha varit. David vänder sig om till mig och säger med en allvarlig röst "om du inte hade blivit komiker så tror jag att du hade vart jättebra på att köra en sån där".Jag hittade även Klara senare. Här har hon tagit tag i någon fotograf från stureplan.se eller finest eller någonting annat häftigt och frågat "kan du ta en vimmelbild på oss"?  Sen trodde jag att jag var fullare än vad jag var när det gick förbi en tjej. Någon minut efter kom hon gåendes från samma håll igen. Hon hade dessutom hunnit byta klädsel. "Helt absurt" tänkte jag. "Tvillingar" var svaret. Jag föreslog för dem att de bore gå ut med exakt likadan outfits. Se helt identiska ut. De skulle kunna ha så jääävla roligt med fulla människor. Dagen efter skulle flera stycken försöka lägga in sig själva på någon psykmottagning. Jag skriver "försöka" för de skulle inte lyckas pga. platsbrist.. 


God natt.

Av Soran Ismail - 4 september 2008 23:47

När vi var ute igår hände det igen. Ni vet som jag berättade om tidigare, att David skämmer ut mig genom att referera till mig som "Parlamentet-Soran".


En annan intressant sak är att när man går ut i Stockholm så är man aldrig bara på ett ställe. Man ska alltid gå vidare, igår blev det sex ställen till slut tror jag. Det är helt sjukt. Man ska alltid hitta någonting hetare. Någonting roligare. Någonting bättre. Min analys är att drivkraften är den ständiga oron över att man kanske inte allitd är där det som häftigast. Gud förbjude.


Nåja, sidospår. Skit samma. På ett av de här ställena, nummer tre tror jag, så sitter vi ute vid ett bord. Bredvid oss sitter en tjej vid ett annat bort. David lutar sig mot henne


David - "Ursäkta, det här är Parlamentet-Soran, han har varit med i Parlamentet".

Tjej - Eh.. ok?

David - Vill du inte ha hans autograf?

Tjej - (tittar på mig) alltså, jag känner inte ens igen dig.

Jag - Nej, men alltså.. fan också.


Jag känner att det inte finns någonting alls jag kan säga som jag rädda situationen. Jag försöker ge igen med lite Extra-Extra grejer, men det är för sent. Tjejen som inte alls känner av hur det ligger till tror att jag har bett David påpeka för folk att jag har varit med i Parlamentet. Och att jag ber honom be dem att fråga mig om autograf. Jag framstår som att jag blivit fullständigt våldtagen av hybris och tar mig själv på alldeles för stort allvar.


På det här stället tog jag ett kort på David. Han tvingade mig att radera det för att han blev så missnöjd. Som tur är var han full och därför väldigt lättlurad. Här är bilden som jag absolut inte fick lägga upp:In your face, David! Vad han håller på med på bilden får ni gissa själva. Och till Anna: Jag är ledsen men jag vet inte hur jag ska klippa bort dig. Du får bjuda på den här helt enkelt. Take one for the team, som man säger.. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se