Direktlänk till inlägg 1 oktober 2008

Nu kör vi vidare

Av Soran Ismail - 1 oktober 2008 15:57

Då är det dags att springa vidare på turnén. Nu är det Intiman här i Stockholm som gäller. Har aldrig vart där, så det ska bli kul att se hur det ser ut och känns. Men hörrni, nu är det det här med tiden igen. Klockan 16 ska jag vara där.. eller skulle jag vart där ska jag säga. För jag sitter i kalsonger och bloggar nämligen.


Jag skulle kunna komma på någon lam ursäkt till Özz om varför jag är sen, men han läser min blogg, så det kommer inte fungera. Nåja, jag lämnar er med ett klipp från Comedytv där David är onykter och pratar med folk på stan. Jag behöver nog inte nämna att även Kodjo är onykter.. 

 
 
Ingen bild

Kristina.

1 oktober 2008 16:09

Hej Soran, imorgon bitti åker jag och min syster till Stockholm bara för att se er show! Vi bor i Skåne och min födelsedagspresent till henne när hon fyllde 14 var resa upp, boende på hotell, och att få se er på scen. Ska bli så kul att se dig irl nu när jag läst din blogg sedan starten på 1000apor, och ja, fått "lärt känna dig" lite bättre sedan jag först såg dig i Parlamentet. Hoppas du är mindre sjuk nu, puss!

 
Malle

Malle

1 oktober 2008 18:09

Duktig du är xD Du o tider passar verkligen utmärkt ihop *ironi*

http://maddedans.blogg.se

 
Jugo

Jugo

1 oktober 2008 18:29

kodjo är fan kung. haha, och han verkar ha koll på denna gest han gör med munnen ;)

http://alenjugo.blogg.se

 
Ingen bild

matilda

1 oktober 2008 18:30

åh..... jag är kär i david.

 
andrea

andrea

1 oktober 2008 19:02

Alltså den här hypen kring Björn åter igen...lite, öh, lustigt att de flesta inte ens sett honom köra stand-up men ändå svarar de honom på frågan ;P haha. Stort lycka till ikväll!!

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lina

1 oktober 2008 19:36

Såg på din presentation att du är skytt i stjärntecken (jag oxå) och inte för att jag har med det att göra men när fyller du år egentligen?

Förresten va du grym i halmstad i lördags!

 
Ingen bild

vera

1 oktober 2008 19:47

Haha, David Druid är så jävla skön! Han borde skaffa sig en hemsida så man kan se när han ska uppträda. Hälsa honom det!

 
Ingen bild

Rolf

1 oktober 2008 20:21

Fyfan vad kul!
Mer sånr här!

 
Ingen bild

Emelie

1 oktober 2008 20:48

Jag har biljetter till på lördag, den som är 20.00 Har väntat i ett halvår nu och det kommer bli askul att få se er köra live. Fast lite irriterad på alla dryga tjejer som bara kommer dit för att se Björn och knappt hört talas om er andra får dom bästa platserna medans vi andra som faktiskt tycker om er alla får dom dåliga platserna.

 
Ingen bild

Detta var kul

1 oktober 2008 21:12

Hahaha, false leg, hahahaha, LEG!

I Sverige kallar vi det falskt ben, hahaha

Säg till söte David att leg heter ID [ajdi], eller rätt och slätt identification [ajdäntifikäjshön]

"In Sweden we call it false leg", hahaha

 
Ingen bild

Emelie

1 oktober 2008 22:16

Hur ser dina kalsonger ut ? ;)

 
Ebba v Z

Ebba v Z

1 oktober 2008 23:16

Kära Soran! Jag hoppas att allting är bra med dig. Det är alltid lika trevligt att stöta på dig! Eftersom jag läser din blogg kan du försöka läsa min blogg lite ;) (jag vet att du är en busy man, men ändå) Du får gärna tipsa om den också, det vore helt otroligt! Kramar!

http://utelivuppsala.se/index.php?module=Blog&user

 
Ebba

Ebba

1 oktober 2008 23:17

Här är länken:
http://utelivuppsala.se/index.php?module=Blog&user=Uppsala%20Streetstyle

Stor kram!

http://utelivuppsala.se/index.php?module=Blog&user

 
Carro

Carro

2 oktober 2008 00:03

Damn... Inte för att det är någon big deal, mennneeeh... är den där David singel?

http://silverbern.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Louise

2 oktober 2008 08:45

hahaha guuud vad bra du är soran!! din sång ägde ju jag kunde inte skulta skratta xD
men jag e lite besviken på dig faktiskt... efter showen så kom du ju ut och jag fick ta kort med måns och björn men dig då??! du bara sprang iväg!! och özz ville inte ta kort med någon, han sa" ni kan ta kort med Björn, han kommer snart.." men alla kanske inte e där för björn BARA. hade velat ta ett kort med dig.. kram.

 
Ingen bild

Linnea

2 oktober 2008 13:27

men man måste väl inte ha sett björn eller någon annan komiker live för att tycka han/hon är bra?? liksom det är väl inte så ofta som man ser någon live först och sedan tycker personen är bra.. man brukar ju först se t.ex på tv eller så. för man brukar ju inte så ofta se ett band först live innan man bli ett fan.

hoppas att i alla fall någon fattar vad jag menar ;)

 
Ingen bild

Miray

3 oktober 2008 14:38

shit där är ju jag! Har dock inte mer än lite bildfrekvenser kvar att det har hänt...hmm.. crazy..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards