Direktlänk till inlägg 3 oktober 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 3 oktober 2008 02:01


Jag är hemma nu, men dessa två stiliga karlar är fortfarande ute och festar. Idag har Stephens "vita månad" tagit slut, så han kör hårt. Eller för att citera honom själv "ikväll ska han tilta!". 


Jag försökte vara kvar, det gjorde jag verkligen. Och det var jag, ett tag. Längre än Måns och Björn. Sedan kom Kodjo och Behrad + flickvän och höll oss sällskap. Men jag var för trött, helt orkeslös. Dessutom lite illamående, så jag fick  ge upp till slut. Vi ska trots allt upp snart och flyga till Luleå för nya föreställningar. Men förhoppningsvis så går det bra för grabbarna.. 


Nattens låt är den jag lyssnar på varje gång innan ett viktigt gig. Som på turnén. Den får mig alltid att tagga till. Och jag var dessutom för ung för att kunna uppskatta 90-talsmusiken, så nu är det lite nytt för mig. 


 
ANNONS
 
maria

maria

3 oktober 2008 05:24

Im ur biggest fan.

http://www.jallaaa.blogg.se

 
Ingen bild

Sebbe

3 oktober 2008 08:11

Jag är inget fan!!!! jag är typ as besviken

 
Ingen bild

Grethe

3 oktober 2008 11:22

såg dig igår på intiman. suveränt.

 
Ingen bild

Maria

3 oktober 2008 12:25

Tänk att det skall vara så svårt att lära sig sätta ut punkt och kommatecken, samt använda stor bokstav i ny mening.

Nu får man gissa sig till en tolkning av typen:

Jag är inget fan!!! jag är typ as besviken

Förmodad tolkning blir då:

"Jag är inget. Fan, jag är typ asbesviken."

Och i så fall är jag så ledsen för din skull, Sebbe lille, att du är typ asbesviken för att du känner dig som en nobody.

Hur som helst så kanske det skulle behövas fler sådana där skämt som skiljer agnarna från vetet. Dalarnaskämtet hade god effekt där.

 
Sanna

Sanna

3 oktober 2008 12:40

Du vet väl att så som du lever är det snabbaste sättet att bränna ut sig. Sov istället och samla energi på nätterna. Det får bli mitt allra tråkigaste men ack så viktigt råd denna fredag. Ta hand om dig och ha en trevlig helg nu hos Luleåborna! //(mamma)/Sanna :)

http://sancha.bloggagratis.se

 
kamilla

kamilla

3 oktober 2008 13:31

Hahahaha skön "gammal" låt som iaf fick mig intresserad av hardcore/tehcnokulturen för att senare ta mig in i ravekulturen haha så nice ;)

http://finnsanglar.bloggagratis.se

 
Thisbe

Thisbe

3 oktober 2008 14:05

Dina inlägg gör mig alltid sjukt glad.
Det är så skönt att någon kan vara mänsklig och jordnära samtidigt som man är jävligt kul.
Kolla gärna in min blogg :)

http://hydrofyt.bloggratis.se

 
Malle

Malle

3 oktober 2008 16:21

haha oh shit, denna älska jag att dansa till när jag var liten xD fråga mig inte varför..
Men trevlig helg på dig iaf :D

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

Pernilla

3 oktober 2008 22:16

åh, den låten var min favorit på smurfhits!!

 
Zandra

Zandra

22 februari 2009 07:27

Pernilla: tänkte just skriva att när jag hör den här låten så tänker jag på smurfarna! Var min favort också haha!

http://lifeintheus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se