Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Gårdagens föreställningar

Av Soran Ismail - 12 oktober 2008 15:15

Det var lite märkligt igår.. 17:00 föreställningen var den överlägset segaste hittills. Jättekul alla ni som var där och gillade det, och även de vänner som var där var nöjda, men vi som kan jämföra med andra föreställningar var inte lika imponerade. Fan vad besviken jag var.. jag vet inte vad det berodde på men publiken ville verkligen inte ge någonting gratis. Nu är man så bortskämd med underbar, givmild publik så kontrasten blir väldigt tydlig.


Visst förstår jag att det är lite segare kl 17, det är trots allt relativt tidigt och rent psykologiskt så är man inte lika taggad. Man känner i luften att det är lite lugnare. Och rent naturligt så är den sista halvan av sista föreställningen aningen lugnare, eftersom klockan passerat midnatt. Men skillnaden på 17-publiken igår var avsevärt mycket större än vanligt. Vet fortfarande inte vad det beror på.. 


Men sen, vilken skillnad! Framförallt 20:00-föreställningen, men även 22:30-showen.. underbar publik! Ett stort tack till er som såg till att mina förväntningar infriades och jag slapp bli besviken över kvällen som jag längtat och sett fram emot i ungefär 300 dagar. 


Jag vill rikta ett stort tack till alla vänner som hade letat sig dit. Och tack för alla fina sms och lyckönskningar! Och återigen, jag kan inte tacka publiken nog, jag blev glad i hela hjärtat igår. 


Dessutom kan jag konstatera att jag inte enbart turnérar med fantastiska komiker/tekniker/dj, utan även med fantastiska människor. Tack, tack, tack! till Stephen, Lasse, Özz, Björn och Måns för igår. Jag behöver inte gå in på detaljer, men jag kan inte nog visa min tacksamhet för allt ni gjorde igår.  
ANNONS
 
Ingen bild

Em.

12 oktober 2008 15:45

återigen, TACK. det är en kväll vi sent kommer att glömma.

 
Ingen bild

emma

12 oktober 2008 16:02

Ni va oerhört duktiga. Ja va helnöjd me kvällen, så tusen tack :D

 
Ingen bild

Sara

12 oktober 2008 16:05

Va glad jag blir att ju trots allt blev nöjd med gårdagens föreställningar. Du var bäst :) Hoppas att du kommer tillbaka till Uppsala snart snart snart

 
Sandra

Sandra

12 oktober 2008 16:22

jag och min kompis har också väntat på den där kvällen i 300 dagar, och det var väl värt vänta =D det var det bästa vi vart på. Ps. tack för bilen ;)

http://snra.webblogg.se

 
Sandra

Sandra

12 oktober 2008 16:24

... jag kan inte stava; väntan och bilden menade jag =D

http://snra.webblogg.se

 
MalinTh

MalinTh

12 oktober 2008 18:14

Härligt att det ble bra! :D

http://www.finest.se/heavenlylife

 
Ingen bild

Matilda

12 oktober 2008 18:32

Ni var så sjuuuukt bra igår, speciellt du! Blev dock lite besviken över att ni drog direkt efter, hade sett fram emot att få träffa er och snacka lite. Vad gjorde ni efter sista föreställningen? Drog ni ut nånstans eller? Alla fall ett stort tack för att ni förgyllde min kväll

 
Ingen bild

Amanda J

12 oktober 2008 18:36

Dags för en ny omröstning?

 
Ingen bild

Malin

12 oktober 2008 18:48

Jag var på 20 föreställningen igår, och jag skrattade så tårarna rann. Ni var sjukt klockrena allihopa! Och är sant som det stod i UNT idag, du är den snabbast stigande stjärnan på humor-himlen! TACK för en underbar kväll :)

 
Malin

Malin

12 oktober 2008 19:06

Det var en asbra föreställning och du var bäst av alla! och håller med Sandra, tack för bilden :)

http://teddybjornstatus.blogg.se

 
Ingen bild

sara

12 oktober 2008 19:33

UNT hade rätt...förutom den biten om att du var opersonlig. Jag tyckte du var både personlig och hade jätte bra scennärvaro :)

 
Ingen bild

Ida

12 oktober 2008 20:14

Såklart man ger bästa respons! Men jag håller med lite, alla var nog trötta när du kom ut. Fast det gjorde inget, du höll hos vakna med alla skämt ;). Tack för en undebar föreställning (det gäller alla) :)!

 
Ingen bild

jenny

12 oktober 2008 22:02

Ni var helt grymma igår!! Tack för en underbar kväll! :)

 
Sara

Sara

12 oktober 2008 23:37

Jag ska se eran sista föreställnig i Stockholm, cirkus
Jag hoppas den blir bra
Det blir den femte föreställningen jag ser :S därför hoppas jag den här blir absolut bäst

http://saralive.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Julia

12 oktober 2008 23:48

Tack för en underbar kväll !:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se