Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Tack Gode Gud

Av Soran Ismail - 13 oktober 2008 14:46

Tack Gode Gud att det är över. Det hela var väldigt nervöst och som vanligt när man står inför en jobbig utmaning så är det skönt när det hela är över sen. 


Hur gick det då? Nja, jag vet faktiskt inte. Det var en helt ny situation för mig, så jag har jättesvårt att bedöma om det var bra eller inte. Känslan var inte speciellt bra. Däremot sa de andra att det var bra, och man får väl lita på dem. Visserligen säger väl folk det för att vara snälla, men det verkade ändå genuint. Nåja, vi får se i tv sedan hur resultatet blir. Någon katastrof var det i alla fall inte..(jag vet ännu inte när det kommer att sändas, men jag lovar att berätta så fort det kommer till min vetskap.)


Jag vill passa på att tacka alla som jobbade med programmet som tog jättebra hand om mig och mina nerver. Ett extra tack till Morgan Alling, som är producent, för stödet innan, under och efter inspelning. 


Jag lämnar er med en bild från hur jag såg ut i en av scenerna igår. Jag får ju egentligen inte berätta någonting, men det här kan inte vara så farligt. Dessutom är det en hemlis mellan mig och er.. berätta det inte för någon.  
ANNONS
 
Ingen bild

mirela

13 oktober 2008 15:14

haha, ska inte berätta för någon! och så snygg du är soran! gillar din klädsel där :)

 
Ingen bild

Sofia

13 oktober 2008 15:43

Jag är väldigt avundsjuk på dig som fått träffa Morgan Alling. Han har varit en förebild för mig enda sedan han och Lasse gjorde sommarlovsprogrammet Soptippen tillsammans.

Jag längtar tills programmet visas. och du kan nog vara lugn, det gick säkert jättebra!

 
Ingen bild

a

13 oktober 2008 15:51

jag ska inte berätta för någon. jag lovar. vi är ju kompisar. du och jag. :)

 
Vale

Vale

13 oktober 2008 16:05

I promise too keep my mouth shut ! ( dålig engelska )

Längtar ! ; ) Och fasiken vad snygg du är ^,^

http://www.valees.blogg.se

 
Ingen bild

Johanna

13 oktober 2008 16:54

Det är bra soran, första steget är att erkänna och med den här bilden kan det ju inte bli mycket tydligare! det är klart att du ska starta en modeblogg, med dagens outfits och hela faderittan!
haha, nej skämt å sido men hur som helst så kan jag inte tänka mej att det gick annat än bra för dej på inspelningen och dessutom så var du väldigt stilig på bilden! :)
Ha det bra!
ps, Du var helt galet bra i Umeå den 4 oktober! var på 20.00 föreställningen och jag är grymt nöjd med kvällen! Tack för det :D

 
Sanna

Sanna

13 oktober 2008 23:36

Oh vad jag skulle vilja se tavlan till vänster om dig och undrar så över motivet! Dessutom var du jättefin i kläderna. Det gick säkert bra och folk i den branschen är väl ärliga?! Ha det superduper gott och ska kika på Videon ovanför först, innan jag loggar ut.

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Evangelia

14 oktober 2008 00:17

Fin stil du har :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se