Direktlänk till inlägg 14 oktober 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 14 oktober 2008 02:15

Nu är det läggdags, men först vill jag be om ursäkt till er. Jag har ljugit. Det var inte alls bungycomedy under kvällens första halva... Men felet var inte mitt (som vanligt), utan jag använde David som min källa och det misstaget ska jag aldrig göra om. Jag hoppas att ni kan förlåta mig.


I morgon har jag, Kodjo och David planerat att åstadkomma någonting. Kodjo spelar in Morgonpasset i P3 varje morgon hela veckan, så han är uppe tidigt. Alldeles för tidigt. För han är klar kl 10 och det är inte realistiskt att tro att någon av oss ska vakna då. Så vi ska ses kl 13 är det sagt, och då ska vi träna. På gym. Sedan ska jag hjälpa Kodjo lite med hans gitarrspelande, och efter det ska vi få klart ett manus. Jag blir inte förvånad om vi inte ens ses i morgon.. Men det här är i alla fall planen. Vi har en plan.. det är ett steg i rätt riktning. 


Lyssna på låten, om det är någon av er som är vaken ännu, och tänk extra noga på texten. Sedan tar ni reda på vad "Veritas" betyder på latin, och lyssnar på den igen (fokusera återigen på texten). Jag tycker i alla fall att det är fantastiskt (obs, ni som redan vet behöver inte förstöra för de andra). 


God Natt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

chrill!

14 oktober 2008 02:34

lite off record här men när kommer ni till växjl och va kan man köpa biljetter?

 
Ingen bild

Sune Sulfat

14 oktober 2008 10:39

Herr Ågren över alla andra.

 
Mirja

Mirja

14 oktober 2008 10:50

Jättefin låt och bra budskap etc men what up med beatet? Smörgitarren suger! Tråkigt, annars hade det varit fulländat. Ha en fin dag Soran, hoppas den blir så aktiv som du planerar.

http://ordmirja.wordpress.com

 
Sanna

Sanna

14 oktober 2008 13:49

Vaaaaa, sitter du och ljuger här *skratt*

http://sancha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se