Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Kalmar

Av Soran Ismail - 17 oktober 2008 14:46

Då är vi framme i Kalmar. För första gången i mitt liv besöker jag staden där de vägrar säga bokstaven "R", om så deras liv hängde på det. Alla här "ä fån Kalma". I staden där fotboll har blivit religion på samma sätt som ishockeyn är religion i Ö-vik. Bröderna Elm är Kalmars svar på Foppa och Näslund. Jag kan tänka mig att det då och då kommer hem tjänstemän från kommunen och gör oannonserade undersökningar. "Vet du vilken av bröderna Elm som är yngst?" Vet man inte det, ja då får man en dansk skalle och betala extra mycket i skatt  den månaden. I den staden är jag. 


Men jag hoppas att de har bra mat här. Och att publiken är underbar. Detta återstår att se.  
ANNONS
 
Ingen bild

Jonathan

17 oktober 2008 15:40

Om du vill ha god mat så ät antingen pizza på Italia eller gyrostallrik på kalmargrillen. båda ligger i närheten av fredrikskans. Och jag lovar dig, det är den godaste maten du kan få i kalmar och det kostar inte skjortan som gröna stugan. eller så kan ni hälsa på hos mig och få gratis mat. Får jag fribiljett nu?:P

 
Julia

Julia

17 oktober 2008 18:58

Hej, bara en fråga. Vilken tidning var det som hade utsett dig till veckans Babe? Det måste väl vara Expressen, men är det så att det är nästa vecka kanske? För nu var det nån helt annan, blev grymt besviken=) kram

http://gnisslia.blogg.se

 
Yossi

Yossi

17 oktober 2008 19:00

det är nära Borgholm. Åh, underbara Borgholm.

http://www.freewebs.com/esteter/yossisblogg.htm

 
Niclas B

Niclas B

17 oktober 2008 19:49

Oh, Kalmar! I den staden har jag varit rätt många ggr. Den kryllar av trevliga och vältränade människor! Det kommer bli en bra tillställning! Det lovar jag! Tror t.o.m att det går att skämta om deras dialekt! :-) Har varit där runt 10 ggr så jag har liiite på fötterna. En gång sprang jag en mara där utan strumpor i skorna och det över bl.a grus i 30 gradig värme... Då hade jag mindre ...öh.. på fötterna. Typ slamsor kvar! ;-)

http://niclas-b.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Öviksbo

17 oktober 2008 22:42

hehe, va fint att du nämnde Övik, även kallad DÖVIK av oss dom bor där. De flest människor man träffar på som bor söder om gävle vet inte ens vad Örnsköldsvik är för stad :D haha. Anyway, kom inte hit och uppträd, våran stad förtjänar inte dig. :D

 
stort och smått

stort och smått

18 oktober 2008 15:54

Hahahaha! Vad rolig du är!
Själv tycker jag att Kalmar är en av Sveriges mysigaste städer, av någon anledning... Närheten till Öland kanske?

http://agneta.bloggagratis.se

 
Sandy

Sandy

19 oktober 2008 20:36

Hahaha vi smålänningar är väl lite udda då :P nej men det är faktiskt väldigt fult att man inte tar med R :) Pontus wendel hälsar iaf ^^

http://ialwaysknew.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se