Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 20 oktober 2008 01:23

Dags att försöka sova lite. Det kommer en taxi om mindre än sju timmar... Jag måste försöka vila ut, tanken är att jag och Kodjo ska hinna träna (78e gången gillt) och äta lunch innan jag ska göra en intervju för någon tidning. Sedan är det mycket möjligt att jag åker hem till Knivsta och säger "hej". Mor ringer allt oftare nu ...


God Natt. 

 
ANNONS
 
Angelica

Angelica

20 oktober 2008 01:40

Ja nu har jag varit in här och läst några gånger så får väl ta och slänga in en kommentar :) Shit, skulle nog försökt sova jag också, dock lär jag ju bli uppe ett tag till :/ Får väl önska lycka till med morgonsoffan imorgon då. Godnatt!

http://Zaherido.blogg.se

 
Sandy

Sandy

20 oktober 2008 07:42

Men det braiga är att man kan kolla på klippen sen på tv4.se ;)

http://ialwaysknew.blogg.se

 
Julia

Julia

20 oktober 2008 08:44

Grymt bra låt btw=)

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Cecilia Lomakka

22 oktober 2008 08:49

Det här är väl inte den vanliga videon? :) Men words are were unnessecary? No idea hur det stavas men som sagt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se