Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Ovan

Av Soran Ismail - 20 oktober 2008 10:14

Då är jag hemma igen. Själva snacket var väl ganska förutsägbart, men så blir det väl när man ska avsluta någonting. Wrap it up, liksom. Kampanjen i sin helhet är jag väl relativt nöjd med. Jag hade gärna haft mer tid på mig, framförallt längre inspelningstid, men men. De som står bakom projektet är nöjda, och jag har fått många positiva kommentarer från folk på stan, det blir man alltid glad av. Dessutom har kampanjen tydligen fått igång ett väldigt stort intresse hos folk i landet och engagerat många, och det var ju det som var syftet från början. Så i det stora hela får jag vara nöjd med detta. 


Men jag tänkte på en sak på väg till inspelningen. Det beställs alltid en taxi till en när de vill att man ska befinna sig någonstans, och jag noterade att jag alltid sätter mig i fram. Bredvid taxiföraren. Det känns så otrevligt att sitta i bak, då blir det verkligen som att han är min alldeles egna chaufför. Som om att han är min betjänt. Jag hatar det, för det är konstigt. Han gör ju bara sitt jobb, som han får betalt för. (Visserligen inte av mig, men likväl får han betalt) Men det känns ändå fel. Så därför sätter jag mig alltid i fram. 


Allt detta ligger såklart hos mig, föraren skiter fullständigt i om jag sitter i fram eller i bak. Om han fick välja skulle han nog välja att jag satte mig i bak. Och jag också. Så båda förlorar pga att jag inte är trygg nog i mig själv för att kunna sätta mig i bak och bara vara avslappnad. 


Jag får försöka bättra mig. Sen. Nu ska jag och Kodjo träna.  
ANNONS
 
Ingen bild

T

20 oktober 2008 12:07

Ha!

Precis så känner jag också.

 
Ingen bild

Evangelia

20 oktober 2008 12:17

Ha en super dag! :D

 
Ingen bild

L

20 oktober 2008 13:22

Vad tränar du?

 
Maria

Maria

20 oktober 2008 13:24

Taxi-människor är ofta riktigt coola människor att prata med. Sen tänker jag bara på "I Samlarens Spår" om jag sitter bak. Ner med låsen och sen kör man vidare till en säker död. Fram är tryggt och bra.

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Ingen bild

Daphilip

20 oktober 2008 14:33

Diggar din blogg, du har den där sarkastiska skrifthumorn som jag anser som genial! Jag är sjutton år och har just haft min första stand-up show efter bara två veckors förberedelser. Gick ganska bra faktiskt, den ligger på youtube men jag länkar inte, så professionell kritik vill jag inte få än, är nöjd med att min mamma ber om min autograf som det är nu^^ Undrar bara om du har några tips till en aspirerande komiker som just börjat?
Maila gärna på: philipj91@spray.se

 
Sanna

Sanna

20 oktober 2008 15:02

Äsch jag sätter mig också fram i taxin och jag är inte speciellt känd, tror jag i alla fall inte :). Fast det beror inte på kändisskap eller inte utan man har mer plats för fötterna...ha ha! Är man sedan närsynt är det bra att se taxametern också så man kan stoppa eländet när kronorna tickar iväg. Fast dem problemen hade ju inte du. Hälsa mamma och ta hand om henne lite också. Ha det!//Sanna

http://sancha.bloggagratis.se

 
Malle

Malle

20 oktober 2008 15:55

jag sitter jämt bak, känns taskigt, men sen konstigt o sitta fram..sen den där pinsamma tysnaden..hm...

men hörru, vad tränar du? gym? :)

http://maddedans.blogg.se

 
Cristian

Cristian

20 oktober 2008 16:52

Ha en bra dag Soran!!

http://elloco.blogg.se

 
Ingen bild

Matilda

20 oktober 2008 16:58

nu är ju jag inte nån van yrkeschaufför som har jobbat i tretti år utan bara en liten 2oåring som var chaufför på filminspelning under 5 veckor men, måste säga att jag brydde mig! när jag (jag körde en stor buss med 8 platser som jag trafikolyckade 2 gånger) och när jag körde en person ibland och den satte sig bak kände jag mig väldigt obekväm. tacka vet jag folk som sätter sig fram!

 
MalinTh

MalinTh

20 oktober 2008 18:07

Jag älskar att åka Taxi!! :D
Främst i Göteborg, fyfaan va goa
dem är!! :D

(Själv sätter jag mig alltid i fram.
Har inte tänkt på't förrän nu, att man
brukar sitta i bak, menar jag)

http://www.finest.se/heavenlylife

 
Ingen bild

Hanna

20 oktober 2008 18:16

Jag håller inte med Maria, att sitta bak får mig att känna mig trygg. Sätter mig alltid snett bakom chauffören så jag kan hålla honom under uppsikt och inte bli påhoppad vid ett rödljus lika lätt. Det låter hemskt att ha sådana tankar om taxichaufförer, jag vet. De flesta är ju bra människor som gör sitt jobb. Fast när jag var 17 stötte en taxichaufför på mig hela resan och var väldigt närgången, då var det mindre kul att sitta bredvid honom i kort kjol efter en utekväll kan jag säga... Nu tar jag det säkra före det osäkra, så får chauffören tycka vad han vill.

 
Ingen bild

Angelica

20 oktober 2008 23:15

Hej!
Är själv taxichaufför å ogillar verkligen folk som sätter sig bak när de bara är en person som åker. Även om du inte vill småprata med chuaffören så sätt dig gärna fram! Mycket trevligare! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se