Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 21 oktober 2008 04:53

Vi startar en ny undersökning/omrsöstning. För att kolla vilket kön ni har. Att shemale inte finns med är absolut inte för att diskriminera mot någon, bara att jag tror att många fler än den lilla minoritet som faktiskt tillhör denna grupp skulle klicka i den rutan för det skulle vara "roligt".


God Natt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pia

21 oktober 2008 09:20

Ser ut att vara många tjejer som läser. Är bara 65 pers som röstat nu, i och för sig.

 
Julia

Julia

21 oktober 2008 10:57

Måste bara säga att du har bra musiksmak=) hehe blir alltid lika glad när folk gillar samma musik som mig=P inte vanligt haha

http://gnisslia.blogg.se

 
Nina

Nina

21 oktober 2008 13:26

tack Soran, det va kul att höra att man iaf är vettig! får gärna ge förslag om du hittar en stad du kan rek. när ni är på turnén. Med trevligare människor;)

http://ninadenfinare.blogg.se

 
Jugo

Jugo

21 oktober 2008 15:43

jag bidrar för att öka killarnas procentandel.

http://alenjugo.blogg.se

 
Lisa

Lisa

21 oktober 2008 18:14

Älska, älska, älska denna låten! Den är grym, du är grym! :)

http://www.lisawahlstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se