Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Växjö

Av Soran Ismail - 24 oktober 2008 16:09

Framme i Växjö. Vi ska uppträda på det relativt nybyggda konserthuset. Eller det är väl ca 15 år gammalt, vad jag förstått, men i konserthus-mått mätt så är det en yngling.


Det är väldigt fräscht. Vårt hotell ligger dessutom i samma byggnad som konserthuset, så det är väldigt smidigt. Mitt i stan. Det är i alla fall vad jag fått berättat för mig.. annars skulle jag aldrig kunna listat ut att vi är mitt i stan. Det är inte direkt den känslan jag får när jag tittar ut från mitt hotellfönster, om man säger så. 


De har en jacuzzi här. Och ett litet minigym, men det är skitsamma. För de har en jacuzzi. Och en bastu. Riktigt skönt att slappna av lite. Sen kan man ha efterfest där.. jag skriver "kan" för att jag vet att det inte kommer bli så. Får se om folk ens orkar gå ut.. jävla åldersmän. 


 Men nu måste jag raka mig, för det här är inte ok. Dessutom ska jag försöka få i mig lite mat också. Om 20 minuter ska vi soundchecka.. varför får jag en känsla av att jag kommer bli sen? Det är illa.. vi bor ju i princip vägg i vägg med scenen och jag kommer ändå att komma sent. Jag vet det. Jag säger det nu till och med.. men kommer jag ändra på någonting och komma i tid? Jag vill tro det.. men förmodligen inte. 

 
ANNONS
 
Erika

Erika

24 oktober 2008 17:49

Riktigt roligt att följa din blogg! Titta till den ett par gånger om dagen för att se om du har skrivit något inlägg (data-beroende?). Förresten, Ni var skitbra i Karlskrona!!! :)

http://www.thoressons.blogg.se

 
Ingen bild

Jocke

24 oktober 2008 18:54

så tråkigt att man inte fått tag på biljett!

hoppas ni får en lyckad vistelse här i växjö :)

 
Malle

Malle

24 oktober 2008 19:24

jag tycker lite synd om dig...
du får väl dra eller släpa med dig Björn eller nån :P vare sig dom vill de eller inte xD

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

Jonna

24 oktober 2008 19:56

SKITAPAFANMED
ingen biljett = idol ikväll


 
Ingen bild

du är så söt

24 oktober 2008 20:19

jag och min kompis var och såg er i karlstad jag hade typ väntat i ett halv år det var jättekul känns bara lite deppigt nu efter jag tycker du är jätte duktig kommer ni att komma tillbaka tyckte det var lite synd att dom inte hade t-shirt med dig på det var bara björn gustavsson på jag tycker om dig jätte mycket

 
L

L

24 oktober 2008 21:20

Tack för en bra föreställning ikväll, fanns i publiken på den första.

Tyckte du hade bäst material av er fyra, hade inte hört någonting innan. Ser gärna mer av dig i framtiden!

http://lotti.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se