Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

Underbart folk. Vidrig personal.

Av Soran Ismail - 25 oktober 2008 09:40

Så kan man sammanfatta Växjö.


Som jag sa så var den sena föreställningen i Växjö den enskilt bästa vi haft hittills. Den första var också väldigt bra, men under den andra var det nästan löjligt hur taggade publiken var. Jag har aldrig vart på en föreställning, oavsett om jag står på scenen eller är i publiken, där jag vart med om en lika hängiven publiken. Tack!


Sedan skulle vi som sagt ut och ha trevligt. Det var i alla fall vår tanke, men det var som att all Växjös personal hade samlats innan och bestämt sig för att "nu när Turnén 2008 kommer till stan så ska de fan inte få ha roligt!".  Hade det inte vart för att vi var på ett sådant otroligt bra humör så hade vi gått hem långt innan vi hamnade på det sista stället.


Bara för att ge er ett exempel: Vi kommer till något ställe där vi frågar om vi kan få sitta vid ett bord någonstans.

Personal - Nej det går inte.

Vi - Nehe.. får man fråga varför?

Personal - Det finns inga bord lediga

Vi - ... fast.. det gör det ju. Där står det en massa lediga bord.

Personal -  Det är restaurangsdelen, där sitter folk och äter.

Vi - Men.. klockan är halv tolv. Har ni matgäster nu?

Personal - Nej. Men vi vill inte att någon sitter där.

 Vi - Ok.. ha en trevlig kväll då.


Det kan mycket väl vara så att de har en princip eller något liknande.. men det var inte på något sätt så att de var bemötande och trevliga. Det var som att de fokuserade så att de inte skulle råka le. När vi till slut kom till nattklubben "Grace" så blev det skrattretande hur otrevliga de var. Vi förklarade att vi gärna väntade på vår tur och betalade för oss, men folk i baren vägrade bemöta oss med någon som helst respekt. Dessutom... de ville slänga ut Stephen för att han hade keps på sig!


1. Ingen hade förklarat klädkoden att man inte fick ha keps.

2. Ingen av oss har någonsin vart med/hört talas om ett uteställe där man inte får ha sin keps på sig. Och då har vi ändå tvingats utså en och annan fisförnäm restaurang. Detta var en trashig nattklubb. Jag blir nyfiken.. har ni vart med om något liknande? På en nattklubb?


Självklart tog Stephen av sig kepsen, eftersom det tydligen var en så pass viktig regel för de här vakterna.. Vi kunde väl bara känna att det är lite onödigt att knuffas.. ord fungerar bättre vid kommunikation, men det är väl bara jag..


Det ska dock poängteras att all personal inte var dryg och otrevlig. Det fanns ett par vakter på Grace som var väldigt snälla. Och för det ska de ha ett stort tack. Och alla vi träffade ute var svintrevliga. 


Nåja, nu när jag väl orkat mig upp i tid för att hinna äta frukost så ska jag väl göra det också.


God morgon, förresten. 

 
 
Ingen bild

Louise

25 oktober 2008 10:04

God morgon sitter ensam och äter frukost men det är skönt du får ha en bra dag

 
Ingen bild

Mia

25 oktober 2008 10:07

God morgon!

Hoppas du får en trevlig dag!

/Mia

 
Erika

Erika

25 oktober 2008 10:15

God morgon Soran, jag undrar en sak. Finns det någonstan där man kan höra dig sjunga "din kärleks-sång till Björn"? Den är så otroligt rolig!!!

http://thoressons.blogg.se

 
Hanna

Hanna

25 oktober 2008 10:19

Menåh, då är inte Umeå den bästa staden längre :( Jag som hoppades att den skulle va bäst av hela turnén!

http://almosthere.blogg.se

 
Ingen bild

Anna

25 oktober 2008 10:57

Det var ovanligt att du bloggar vid den här tiden.. ;)

 
Ingen bild

En av de få killarna på din blogg

25 oktober 2008 11:30

Var och kollade på sista föreställning igår i växjö och ni var grymma, speciellt du och måns toppade! Den 24 oktober borde även byta namnsdag, till edvin!
Björns förväntningar är aningen orealistiska. Men han är bra på att dra ut på skämten när han märker att det funkar, speciellt "skidåkar" skämtet. Det är ni alla förövrigt.
Men du verkade en aning trött, (körde kanske lite för hårt i karlstad) men det är ju lite av din stil ..

 
Ingen bild

Växjötjej

25 oktober 2008 11:59

Det låter som att ni var på PM en sväng. :) Det sämsta stället i Växjö, bl.a av den anledningen att personalen konsekvent vägrar le. Sen är det även obeskrivligt trist där. Grace är äckligt i största allmänhet. Vem guidade er runt egentligen? Det finns ett par sköna ställen i Växjö men man måste ha lite lokalkännedom (och god smak) för att hitta dom.

 
Maria

Maria

25 oktober 2008 12:04

Vi var ett gäng som hade tänkt gå ut i stan för en gångs skull i går efter föreställningen, låter som att det var lika bra att vi hamnade på studentpuben på campus sen i alla fall, där blir man i alla fall alltid trevligt bemött. Grace, som förövrigt kallas "Klamydiaklubben", har jag inte hört något positivt om, synd att ni inte hittade något bra ställe.

http://netia.blogg.se

 
andrea

andrea

25 oktober 2008 12:05

Fan vad trist :/
Godmorgon! :)

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Manda

25 oktober 2008 13:11

Haha, sorry men det finns inga trevliga människor i Växjö. Jo jag bor i Växjö sen sex år tillbaks tillochmed, kan vara min utomjordiska anda som inte vill finna sig tillrätta här. Det ställe jag längtar efter att få gå till här är ju lungt Kafé deluxe... bara 195 dagar kvar. Det du. Ha en fortsatt bra turné, och bra var du. Jag gillar din söta halvnegativitet, skön touch det där. Även om jag vinner i negativitet. aja jag ska inte blogga som kommentar so bye bye sucker. :)

 
Sanna

Sanna

25 oktober 2008 14:25

Hade ni glömt ta bort "hell angels" märkena då innan ni gick in på krogarna? :) Har varit i Växjö några ggr och tycker det är en söt liten mysig stad. Fast det var ju bara fasaden det. Ha en go lördag!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Robbe

Robbe

25 oktober 2008 15:23

Tack för en otroligt bra föreställning i Växjö igår. Jag var på den sista och jag stämmer in i ledet att det var en fantastisk publik. Du och Måns var helt klart bäst. Kul med lite nya ansikten på stand-up scenen. Hoppas ni hade lika kul som jag! Ni är välkomna tillbaks till Växjö när som! Tack än en gång!

http://www.robbe.se

 
Yossi

Yossi

25 oktober 2008 15:36

jisses. 81% brudar som läser din blogg. Nu känner jag mig unik.

http://www.freewebs.com/esteter/yossisblogg.htm

 
Mikaela

Mikaela

25 oktober 2008 16:41

Jag och några vänner var på Linköpins sunkigaste pub en gång. Alla hade beställt och satt och hade trevligt, när ägaren kommer fram och säger till min vän att hon får lägga ner sin stickning eller gå därifrån för att "det här är inget djävla fritids". Hon gick med en gång. Själv har jag aldrig druckit upp en drink och gått så snabbt =)

http://stalkamig.blogg.se

 
Hanna

Hanna

26 oktober 2008 12:17

Som sagt, växjö är ju en hejdundrandes tråkig stad, med fruktansvärt tråkiga och otrevliga vakter. Men det där med kepsen var ju bara sjukt? tycker att folk alltid har keps på sig på grace, så vad var problemet egentligen? :S Anyway, hade en sjukt trevlig kväll, och det var väldigt kul att träffa er där på kvällskvisten.

In case I don't see ya, good morning, good evening and good night!
//Hanna.

http://www.rockcitywanker.blogg.se

 
Lisa

Lisa

27 oktober 2008 11:20

exakt det där har jag varit med om på Vasa Viktoria i Göteborg också. SJUKT irriterande, och man ångrar typ att man gått dit!

http://www.lisawahlstrom.blogg.se

 
Ingen bild

Jocke

27 oktober 2008 12:12

haha är inte första gången gracevakterna ska tjafsa om dresscode och keps med mera. ett litet sorgligt ställe som försöker vara något som det definitivt inte är i närheten av.

synd att man inte sprang på er ute och kunde guida er runt lite! man kan faktiskt ha trevligt i växjö oxå om man bara vet hur man ska bära sig åt.

Måste dock hålla med om att utelivet lämnar mycket att önska och att framför allt vaktpersonal är genomgående otrevlig.

/Inbiten växjöbo

 
Jonna

Jonna

27 oktober 2008 12:31

Jag och min kompis kände oss träffade med en gång, tror det var vi som drog upp hela stämningen! Tack för en helt underbart rolig kväll !! Och fan att man inte gick till Grace, men aja ;) Ha det bra !
/Jonna

http://seasonsoflove.blogg.se

 
Ingen bild

elin

27 oktober 2008 22:09

19

 
Ingen bild

elin

27 oktober 2008 22:10

20

 
Ingen bild

elin

27 oktober 2008 22:11

21...

 
Ingen bild

elin

27 oktober 2008 22:12

..22!!!

 
Malin

Malin

27 oktober 2008 23:29

just saved you from 22 :)

http://malinhenriksson90.blogg.se

 
Linda

Linda

28 oktober 2008 09:11

Det är NI som skall ha tack för en alldeles eminent show! Jag har aldrig skrattat så kopiöst mycket någonsinn som jag gjorde den kvällen! Jag bokstavligt talat GRÄT av skratt och fulskrattade så jag blev rädd för mig själv.
Ni är grymma grabbar allihopa! helt suvveräna!
vi bodde på samma hotell som er förresten, klämmde fram ett litet hej på små timmarna i repan.
Åter igen TACK! Ni är så förbannat grymma allihopa! och du får ett extra plus eftersom du bott i Falköping!

http://linda-konvicted.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards