Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 26 oktober 2008 02:46

Då har det blivit läggdags. Efter pool + bastu så gav vi oss ut i Borås-regnet denna lördagnatt för att hitta lite mat.. Mcdonald's blev det. Jag var nöjd.


Men jag har en fråga till alla er som bor/har bott i Borås (om det nu finns några av er som läser min blogg). Hur är det att bo här? Det känns som att det är skittrist. Verkligen jättedeppigt. Men jag kanske har fel? Vänligen försök att svara objektivt, utelämna någon slags "patriotkänsla" alternativt hat gentemot staden bara för att ni har tröttnat. Men jag är verkligen nyfiken.. för av det vi sett och hört hittills så är det inte snällt..


God Natt.



 
 
Ingen bild

Mats karlingsdotter

26 oktober 2008 03:03

haha ja var o kolla första showen idag:) grymt bra. Din låt till björn finns den på youtube någonstans eller?

Angående borås så måste jag medge att det inte alls är lika tråkigt som man kan tro, man vet aldrig vad som gömmer sig bakom nästa hörn :)

 
Ingen bild

Anna

26 oktober 2008 03:25

Mats, finns ju en anledning till att man inte får filma under inspelningarna...

Om det läggs upp på YT till exempel så förstör det ju mycket för både kommande publik och för komikerna. Tycker också att man ska hålla det lite lågt om vad man sett på föreställningen här också, eftersom det finns folk som inte sett dom än, ville bara påpeka det, hoppas du inte tar illa upp! :)

Själv kan jag inte uttala mig om Borås, aldrig varit där, tror jag.

Men, men god natt på er :)

 
Ingen bild

Anna

26 oktober 2008 03:36

Under inspelningarna... Haha
Föreställningarna! Är nog lite trött tror jag

 
Ingen bild

L

26 oktober 2008 07:44

Själv är jag inte så förtjust i Borås. Vart där nån gång när jag bodde i Gbg, men mina killkompisar gillar Borås...de säger att det finns mycket snygga tjejer där? Men inte vet jag...

 
Ingen bild

amanda

26 oktober 2008 08:20

jaadu, om borås. helt ärligt så ja, det är verkligen tråkigt där. men av många så uppfattas staden som mysig och lugn. själv bor jag lite utanför borås men spenderade ungefär hälften av alla mina eftermiddagar där i tre år och jag har verkligen verkligen tröttnat. man tröttnar efter ungefär 3 gånger. under föreställningen så var det "pinsamt" för dom som bodde i borås, men jsg tror att många i borås är rätt glada för borås.

 
Ingen bild

lisa

26 oktober 2008 08:22

boråsare kan inte säga fem och äta. det blir fÄm och ÄÄÄta. mycker irriterande :O

 
Ingen bild

A

26 oktober 2008 08:23

precis, det finns ingen glädje till att åka till borås.

 
Ingen bild

Desire

26 oktober 2008 08:24

soran, jag älskaaaaaar dina skämt :D du borde verkligen fått mer applåder igår! :D

 
Ingen bild

Josephine

26 oktober 2008 09:08

Jag har bara väntat på att du ska lägga upp den här låten.

 
Ingen bild

martin

26 oktober 2008 09:18

haha, jag pluggar varje dag i borås och det finns ingen sämre stad ass¨, regnar fan jämt och inget party liv alls

 
Ingen bild

biola

26 oktober 2008 09:29

det finns värre ställen, plus, ofta blir en stad vad man gör den till. Är man en storstadsmänniska trivs man varken i Borås eller någon annan klassad "småstad". Tycker man om små städer kan man nog finna Borås mysigt. Dessutom, hur många städer är mysiga när det regnar?

 
Ingen bild

P

26 oktober 2008 09:32

Du känns lite efter i musikvärlden Soran, :D haha.

 
Ingen bild

John R

26 oktober 2008 10:53

Borås är varken sämre eller bättre än andra städer i samma storlek. De som menar att Borås är tråkig är alltid göteborgare som tycker att det är häftigt att klanka ned på grannstaden, precis som stockholmare tycker att det är roligt att prata ned Göteborg.

Borås kommun lägger stora pengar på att försöka få bort tråk-stämpeln på ortnamnet.

http://se.youtube.com/watch?v=MT0ifTYdbPg

 
Ingen bild

John R

26 oktober 2008 10:55

PS: Tjejerna är i toppklass.

 
Ingen bild

J

26 oktober 2008 11:10

hahah älskade spindelskämtet igår! Hade höga förväntningar på dig igår och du levde verkligen upp till dem :) sexig röst måste tilläggas!

 
Ingen bild

Linn S

26 oktober 2008 11:29

Hej Soran!

Jag har bott i Borås i hela mitt liv dvs 16 år. Och ja tråkig stad... Ibland känns den verkligen tråkig men då är det bara att tänka på att Gbg bara en är timme härifrån. På så sätt är Borås en perfekt stad, den är liksom nära till det stora! :) Hade tyvärr inte möjlighet att se dig och gänget igår, men om ni kommer tillbaka till Borås (?) Ska jag verkligen försöka att få tag i en biljett. Hoppas att eran vistelse i Borås inte blev helt olidlig i alla fall ;)

 
Ingen bild

Stina

26 oktober 2008 12:22

Borås är bra, inte så mycket mer därtilll. Men bra är det och jag trivs!

 
Anna

Anna

26 oktober 2008 12:31

Pluggar i Borås sedan 2 år tillbaks och kan inte annat än att hålla med dig. stan där det regnar HELA TIDEN! Kommer inte sätta min fot i den tråkiga stan efter skolan är klar till sommaren ;-) Så ja, ditt första intryck stämmer bra med min erfarenhet...

http://anna-panna.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

26 oktober 2008 12:38

Det är regnets fel. Det är ingen som orkar vara glad när man är dyngsur jämt och ständigt och lite till. Och när det inte regnar diskuterar man när det kommer regna nästa gång. Efter regn kommer regn.

http://www.anneliereskow.com

 
Jennifer

Jennifer

26 oktober 2008 13:59

Att bo i Borås är som en berg&dalbana känns det som, i mitt fall. Vi har en del saker som vi är stolta över, Elfsborg, Knalleland är billigt och det är åtminstånde inte alltid helt dött, vi har våra torsdagskvällar på somrarna (Rix FM festival typ, i 9 veckor eller något) då fulla högstadieelever samlas osv... Inte skoj, så länge man inte är en av dem, för de verkar ha jätteskoj. Det Händer inte mycket här i Borås för den som inte låtsas ha kul. Vad vi kan se fram emot är nya fotbollsmatcher, eller att åka till Göteborg, för här i Borås är det inte roligt att gå omkring, alltid samma jävla kläder i varje jävla affär, alltid samma dyngraka människor på krogen år ut och år in. Har man ett uppehåll från krogen i ett halvår och sedan kommer tillbaka, så är det precis som att du inte missat något, det är fortfarande samma personer som står och hänger på varandra.
Nu låter jag pessimistisk, men det är väldigt enformigt, samt att Borås är Sveriges mest regniga stad. Kommer man hem till Borås igen efter att ha besökt en annan stad, så möts du av ett stort tjockt regnmoln över våran håla.
Ibland känns det dock som att solen även lyser över Borås, ibland känns det inte som att allt är helt fel, kanske är det att man personligen har en bra dag, eller att hela Borås är glatt. Igår var en sådan dag, det var tack vare er. Det kändes bra att ni tog er tid att komma till Borås, och ha 3 hela shower på en och samma dag! Tack för det, tack så hemskt mycket. Jag var på föreställningen vid 20.00, och det var kul att folket i denna stad kunde dra på läpparna för en gång skull, kul att folket i denna stad tog sig an att klappa händerna, för det händer inte ofta att stadsborna här vill pigga upp stämningen. Det där med att Özz sa att man skäms över att vara svensk, det får mig att tänka på att då är boråsaren den typiska svensken, det är en del som jublar att de är från Borås, men när någon konfronterar en, så vet man inte varför man är stolt över huvud taget. Det vi har att vara stolta över är att evenemang utifrån kommer hit, och det är ju inte riktigt folkets förtjänst, är det för att vi är en medelstor stad?

http://thanku4thevenom.blogg.se

 
Clara

Clara

26 oktober 2008 15:36

Om du tycker Borås verkar trist så har du inte sett Sölvesborg -.-'
Eller Gualöv, Pukavik och Gammalstorp för den delen...

http://www.digeztiwe.blogg.se

 
Ingen bild

s

26 oktober 2008 17:14

vilken underbar låt, verkligen. i've got chills

 
Ingen bild

Elin

26 oktober 2008 17:39

Bara för att få till 23.

 
Malin

Malin

26 oktober 2008 18:13

Äälskar låten! :)
Ha det bra!

http://malincarlen.blogg.se

 
E

E

26 oktober 2008 22:40

Jag tillbringade två terminer med att läsa engelska på Borås högskola, flydde sedemera till USA. Det var den absolut tråkigaste staden jag bott i alla kategorier. Hela atmosfären andas tråkiga knallar!

http://thedevilwears.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards