Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 30 oktober 2008 04:33

Föreställningarna gick bra. Över förväntan. Helt klart den bästa publiken vi haft i Stockholm.. än så länge i alla fall. Det är ju trots allt två nya shower i morgon.


Efteråt åt vi persisk mat, sedan gick vi ut. Vi hamnade på Village, väldigt trevligt. Framförallt så träffade jag tre tjejer från Åkersberga. Lollo, Maria och Natasha hette de, och de var någonting så sällsynt som både söta och trevliga. Helt otroligt. Jag blir glad av sådant.. man behöver absolut inte göra någonting. Bara dansa och ha trevligt tillsammans, och sedan säga hejdå och tacka för en trevlig kväll. Tack för det.


God Natt. 

 
ANNONS
 
Felicia

Felicia

30 oktober 2008 04:46

Ah, fan vad najs. Man behövde få lite tro på mänskligheten efter videon med de skabbiga fylleskatorna. Godnatt.

http://www.metrobloggen.se/felis

 
Lisa

Lisa

30 oktober 2008 09:20

Tack för en helt underbar föreställning kl. 17.30...första gången jag var på stand up och det var helt över förväntan!
Hoppas det går lika bra i dag.
Kram Lisa

http://lisaventilerar.blogg.se

 
Ingen bild

Sofie

30 oktober 2008 10:14

Det här var den absolut roligaste kvällen i mitt liv (20.00) Ni 4 slår verkligen allt!!
Utanför Intiman tog jag kort med Björn. Synd att jag inte han hälsa på dig, soran..
StandUp slår vad som helst. Tack.

Lycka till, Kram Sofie

 
Jojjo

Jojjo

30 oktober 2008 12:17

Vi kommer ikväll, kommer bli as najs :D

http://fromthehoodstothecity.blogg.se

 
Sanna

Sanna

30 oktober 2008 13:14

Nu får jag väl framstå som dum men vad sjutton är persisk mat. Vad äter de för något? Det måste du berätta för nyfikna Sanna. Skoj att det gick bra för er. Ha det!

http://sancha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se