Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

God Natt

Av Soran Ismail - 31 oktober 2008 03:24

Två riktigt bra föreställningar idag. Speciellt den andra. Riktigt jävla bra var det verkligen, en och annan kvinna över 40 som nog hade druckit ett par glas rödvin till maten underlättade en del. Fnittrade som skolflickor åt i princip allting. Det sprider en bra stämning i hela lokalen. Tack alla som kom, det uppskattas verkligen. Hoppas ni är lika nöjda som oss.


Efteråt gick vi ut och om gårdagen var lyckad så var väl den här kvällen raka motsatsen. Det enda positiva är att jag har besök av två vänner från Knivsta/Uppsala. Det finns många som är riktiga jävla as, vet ni det?


Hur som helst. God Natt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Alanna

31 oktober 2008 03:52

Hallå där Soran!
Du ska ju tycka att den första var bäst men... det var ju bara för att jag var där :P
Nej allvarligt talat ni var jätteduktiga allihop!

 
Pernilla

Pernilla

31 oktober 2008 12:38

Tjaa be nån att gå in på facebook och söka på dig och sen klickar du på sidor ;) så ska du få se nått kul (A)
Vi ses på Lördag i slagt huset kl. 20.00 :) Kraam

http://DahPernilla.blogg.se

 
Pernilla

Pernilla

31 oktober 2008 13:22

Äsch jag postar länken här iställe ;)
I've made that :D

http://www.facebook.com/pages/Soran-Ismail/55254558184?ref=mf

http://Dahpernilla.blogg.se

 
ida

ida

31 oktober 2008 14:55

jag var på första föreställningen och den var SJUUUKT bra, skratta så jag grät :D ni var jätteduktiga, du var bäst! Älskade det där med spindeln. Hoppas allt går bra på resten av turnén!

http://magiskmentragisk.blogg.se

 
Ingen bild

Milla

31 oktober 2008 16:03

Det är du som ska ha tacket! Vi va alldeles extas efteråt, tack för en underbar kväll.
Jag vet att jämförelser inte för gott med sig men här är ett undantag för att ge en komplimang både jag och mina vänner tyckte att du va kvällens bästa komiker,

kramar!

 
Frida

Frida

31 oktober 2008 16:40

Happy Halloween! :D

http://rainbowbubble.blogg.se

 
Ingen bild

Milla

31 oktober 2008 16:55

Hello Soran,
jag ville bara säga att jag tycker om din blogg väldigt mycket och tycker att du har vettiga åsikter om det mesta. Men det finns små saker som kan skära lite i mitt feministiska hjärta. Det är det här med kvinnligt och manligt, att använda dem i olika sammanhang styrda av normer. Nu kommer jag inte ihåg så många konkreta exempel men till exempel: "fnittrade som skolflickor". Visserligen kan jag inte dra mig till minnes över att du har påstått att det här någonting viktigt för dig men jag tycker du känns som en öppensinnad människa och kanske kan ta det här som konstruktiv kritik och inte någon anklagelse. Jag tänkte till och med slänga in ett boktips: "Egalias döttrar" av Gerd Brantenberg. Hon skriver om hur det skulle vara ifall vi levde i ett matriarkat. Som om kvinnan vore norm. Utan att mena att det är så det borde vara men för att påvisa hur sjukt det kan vara, det blir ju så mycket tydligare när man vänder på det. Den är oerhört tankeväckande, speciellt vad det gäller språkets roll.


Jag tycker att du är grym komiker och verkar vara en fin människa. Det är av goda avsikter jag skrev det här, inte för att hacka på dig.
Tyckte om inlägget där du skrev om varför det inte är lika vanligt att tjejer är komiker (:

Ha det bra,
kram

 
Ingen bild

Malin

31 oktober 2008 18:04

Hej såg din intervju i Fredagsbilagan som veckans babe, fin bild :)

 
Sarie

Sarie

31 oktober 2008 18:52

Undrar, om du nu jobbar/är komiker, osv, hur har du tid att skriva blogg? :P Ja mena, du borde väl ha ganska fullt upp?

http://sarie.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gäst

1 november 2008 14:07

Hej Soran!
Jag älskade dig i torsdags! Du var helt klart bäst på scen! Förlåt för att jag skrattade åt att du beställde en cider, men det var faktiskt roligt det med. =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se