Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Veckans Babe är besatt

Av Soran Ismail - 31 oktober 2008 18:59

Nu står Måns på scenen och gör succé. Özz ligger och sover, Björn laddar för fullt och jag skriver blogginlägg. Jag hörde att det var idag jag blev "Veckans Babe" i expressen, men jag hittar det ingenstans. Har ni sett det? Hursomhelst, roligt är det i alla fall.


En annan sak som är hysteriskt rolig är att jag fick sms av journalisten från Expressen som gjorde artikeln där hon skrev "jag intervjuade Agnes nyss och berättade att hon är din drömtjej. Hon börjar tycka att det är obehagligt!".


Ni som hängt med sedan 1000apor-tiden vet vad det gäller. För er andra kan jag bara kort berätta att jag, varje chans jag fått, passat på att berätta att jag är intresserad av/kär i Idol-Agnes. Detta är mest ett interskämt  bland mig och mina vänner, och grundar sig mestadels i att vi är ungefär jämngamla. Men sedan tänkte jag att det kunde bli kul om vi väl ses någon gång på riktigt för det kommer bli riktigt konstig stämning. Och sådant är ju alltid roligt.


Jag tycker bara lite synd om henne, hon kanske är en snäll tjej. Vad vet jag. Men jag lockas av humorn i det hela. Att låtsas vara besatt av en tjej man aldrig träffat. Och att hon sedan säger "det börjar bli obehagligt" är väldigt roligt. I alla fall för mig, och även jag måste ju få ha kul..

 
ANNONS
 
Julia

Julia

31 oktober 2008 19:26

Klart man har sett det=) hehe kanonbild och allt, roligt att läsa=)

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Sofia

31 oktober 2008 19:28

Jag känner mig hedrad att jag får läsa veckans babes blogg!
Som du sagt tidigare, man ska inte lita på allt tidningar skriver och därför inte lita fullt ut på journalister, Agnes kanske inte alls tycker att det börjar bli obehagligt.
Om hon sagt det så håller jag med om att det är väldigt komiskt!Stackars tjej!

 
Ingen bild

Sanna

31 oktober 2008 19:34

Haha, du är så bra Soran :)

 
Nico

Nico

31 oktober 2008 19:43

Haha! Fan va härlig humor du har! XD

http://plaettan.blogg.se

 
Ingen bild

Ellen & Axelina

31 oktober 2008 20:00

Du är så sjukt rolig Soran!

Hoppas att showen gör succé i Malmö också! Vi såg dig och Björn idag, precis när ni hittade ingången till slagthuset:) vi tänkte hälsa, men ni såg rätt stressade ut... Björn pratade i telefon vi ville inte avbryta hans samtal.
Efter det gick vi förbi en dörr, och vi hörde det vi tror var er soundcheck. kan det stämma?

Ha d bäst!

 
Sofie

Sofie

31 oktober 2008 20:21

Lycka till med showen ikväll. Jag vet att det kommer gå bra för så sjukt roliga ni var i onsdags är nästan oslagbart :D
Kram!

http://www.likedelicious.blogg.se

 
Felicia

Felicia

31 oktober 2008 21:42

Som sagt har jag jäst cider till dig, Soran. Och vi ses imorgon, iallafall på avstånd! Så. Ahm. Ja, lycka till. Malmö älskar dig oavsett vad för skit du säger om skåningar. Heja! Kram.

http://www.metrobloggen.se/felis

 
Ingen bild

Liz

31 oktober 2008 22:15

Tack för en fantastisk show ikväll.. Ni är sjukt roliga..=)
(Från en i Tyringeraden)

 
LInn

LInn

31 oktober 2008 22:19

Jag läste det i Expressen Fredag igår, mycket bra intervju och väldigt fin bild. :)

Åh just det, har glömt att berömma er för hur bra ni var i Norrköping. Jag var där och det var verkligen jätteroligt! :)

http://linnastrom.blogg.se

 
Ingen bild

Matilda

31 oktober 2008 23:41

Hahaha!

 
Ingen bild

Helena

1 november 2008 00:36

Expressens bilaga Fredag som hade smyg ny- premiär redan i går!
Bra artikel & söt bild =)

 
Sanna

Sanna

1 november 2008 01:59

Vi får väl hoppas att Agnes läser det här då så är ju den "roliga" historien snart utraderad! Du ska ju vara snäll mot tjejerna Soran...

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se