Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Kalas!

Av Soran Ismail - 31 oktober 2008 22:42

Helvete, vilken grym publik det var på 20:00 föreställningen. Kan mycket väl vara den bästa hittills. Stort tack till alla som kom idag, jag var på riktigt dåligt humör pga. diverse privata anledningar men nu mår jag bra. Riktigt bra.


En annan sak, som en av er gjorde mig uppmärksam på, är detta. Småsak kan vissa tycka, men varje person med där gör mig gladare i hjärtat. 


Nu ska vi ut och kalasa lite. Fira. Yellow Mellow heter något ställe. Det är Lennie Norman som har fixat bord, jag gillar honom. Man får positiv energi av honom. Sedan är det alltid kul att festa med farfar. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

31 oktober 2008 22:56

Jag är faktiskt ett fan av dej på facebook bara för att du är så bra soran! =)

 
Ingen bild

Ida

31 oktober 2008 23:09

Imorse såg jag att det var 170 folk som var fan av dig. Nu har det stigit till 198 :). Du är den mest stigande stjärnan på komikerhimlen :).

 
Ingen bild

Amanda

31 oktober 2008 23:27

Haha. Jagkänner personen som gjorde sidan.

Vi tycker om dig Soran!

 
Janni

Janni

31 oktober 2008 23:31

Tråkigt att jag missar er nu när ni är här nere i Malmö. Eftersom de inte va meningen att jag skulle va hemma nu så kunde jag inte boka biljetter men nu blev planerna inställda och då missa man er.. Men hoppas publiken är rolig :D

http://jannif.blogg.se

 
Pernilla

Pernilla

31 oktober 2008 23:33

haha! känner mig skylldig :D

det var så lite soran ;) som sagt vi tycker om dig! kraam

http://DahPernilla.blogg.se

 
MalinTh

MalinTh

31 oktober 2008 23:35

I didn't know you were at Facebook..
I'll become a member too, right now! ;)

Skönt att du mår bra nu,
it makes me smile :)

http://www.finest.se/heavenlylife

 
Ingen bild

Sofia

1 november 2008 01:50

jag var 5e fanet på den sidan. galet att det är så många där nu. Grattis eller vad man nu säger!

 
Sanna

Sanna

1 november 2008 02:02

...men Soran du har ju inga skor! :) Hälsa Lennie. Har träffat honom jag med och han är bara så jäkla rolig...hm farfar ....ha ha!

http://Sanna

 
Ingen bild

Kia

3 december 2008 16:20

Haha, jag var på 20.00 föreställningen i Malmö! Sjukt bra :) jag garvade i 2 timmar kan jag säga! Lycka till med allt!

 
Ingen bild

Vad var så privat så du inte kunde berätta....

18 april 2009 14:51

jag hänger inte med.. fattar inte vad som var så privat så du inte kan berätta dem för oss, hallo vi är dina blogg fanns, vi vill ha dit förtroende och veta att allt som händer dig, kommer kanske också hända oss ( inte vet jag men typ såååå där som jag sa det alldeles nyss. nu fattar jag inte ens vad jag s...äger men jag vet att du äger och hoppas att du fattar, för att inte ens jag gör ju det. puss&kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se