Alla inlägg under oktober 2008

Av Soran Ismail - 23 oktober 2008 22:53

Då har vi avslutat dagens två föreställningar. De första två i Karlstad för min egen del, och det var riktigt bra. Vi var i Universitetsaulan, så det var en lite intressant lokal. Inte direkt optimerad för stand-up, men det var kul att köra där. Fast balkongen satt väldigt högt. Jag gick upp och kollade när Måns testade ljud och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev höjdrädd..Men publiken var jävligt bra faktiskt. Tack för att ni som kom bjöd på er själva och bidrog till att föreställningarna blev så bra som de blev. (detta gäller absolut inte på något sätt er som filmade, som jag fick springa upp på balkongen och säga åt. Tvärtom, ni såg till att förstöra så mycket som ni bara kunde). 


Man är ganska mosig i huvudet efter en 50 mil lång bilresa på dagen och sedan två föreställningar, det är därför jag inte har någon lust att bara lägga mig, ensam, i mitt dubbelrum med alla tankarna som snurrar runt i huvudet. Det blir så tomt på något sätt. Så jag har nu tjatat på grabbarna så att vi ska ut och se vad Karlstad har att erbjuda på en torsdagskväll. En vän som har spenderat en tid här har pratat om något som heter "Glada Ankan", men jag vet inte. Är det dit man ska gå i Karlstad? 

ANNONS
Av Soran Ismail - 23 oktober 2008 01:11

Då var dagens jobb också avklarat. Det gick bra på båda föreställningarna. Jag blev positivt överraskad på hur bra den första publiken var, oftast brukar det vara lite lugnare på tidiga föreställningar, men inte nu. Toppen på båda. 


Det blev dock ingen utgång eftersom jag tydligen är på turné med ett gäng människor som inte tycker det är roligt att ha kul. Istället har Björn lärt mig allt om torrents (två år efter, jag vet), så jag har tittat på lite South Park avsnitt.  Men nu är det läggdags. För ett tag sedan. I morgon är det tidig avfärd mot Karlstad, ca 6h bilresa är uppskattningen från "ledningens" (özz) håll. Måns flyger själv.. men jag tänker inte ställa upp på det. Det är plan som är mindre än det ni såg tidigare.. inte en chans. Måns är gammal, men jag är bara 20.. jag måste leva lite till.


Sedan vet jag att jag har många svar kvar att ge på era frågor, och de kommer. Så fort jag hinner bara.

God Natt. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 22 oktober 2008 15:46

Tack för alla tipsen. Eftersom jag är ett stort Will Ferrell-fan så valde jag att se Step Brothers.  Det var bara jag och min syster i hela salongen, det är skönt. Filmen i sig var bra, 7 av 10 hästar. Helt klart värd att se, men ingenting som skulle kunna tänka mig att se igen och igen.. som Anchorman t.ex. 


Nu har vi landat i Karlskrona. Det är helt otroligt. Inte att vi är Karlskrona, utan att vi lyckades landa. Det var ett sådant där miniplan återigen, som styrs av en joystick. Jag tror det var första gången de lyckades landa ett sådant här plan. Nu ska jag till SR Blekinge och snacka lite, sedan är det showtime. 

Förresten, är det någon som vet om man kan gå ut och ha kul på en onsdag i Karlskrona? Vart då, isåfall..? Av Soran Ismail - 21 oktober 2008 16:26

Hänger ni med i Appelquists blogg? Han har ju åkt på semester nu men för att bloggen inte ska dö så har han anställt nio stycken som ska gästskriva åt honom, med start idag. Riktigt bra idé, tycker jag.


Jag tänkte för övrigt bjuda lillasyster på bio, men jag har inte alls haft tid att hänga med i bio-svängen. Finns det några värda filmer som går nu? (Jag vet, "det beror ju på vad jag gillar..., men uteslut skräck/thriller bara så går allt annat bra).  

Av Soran Ismail - 21 oktober 2008 04:53

Vi startar en ny undersökning/omrsöstning. För att kolla vilket kön ni har. Att shemale inte finns med är absolut inte för att diskriminera mot någon, bara att jag tror att många fler än den lilla minoritet som faktiskt tillhör denna grupp skulle klicka i den rutan för det skulle vara "roligt".


God Natt. 

Av Soran Ismail - 20 oktober 2008 23:58

Då har jag "kommit igång" med träningen. Första gången är i alla fall avverkad. Ska bli intressant att se hur jag klarar av det här.. antagligen lika uselt som allt annat jag åtar mig. Jag tröttnar väldigt fort, med andra ord.

Några av er har frågat vad det är för träning jag pratar om: gym. Jag har nu hittat ett som passar mig alldeles utmärkt, 24/7 heter det. Det är alltså öppet 24h om dygnet, 365 dagar om året. Alldeles i enighet med min livsstil.


Idag sändes det sista avsnittet av I Ditt Ansikte. Magnus och Martin var i en moské och skojade. Jag tyckte att det var lite fegt ibland, men det är förståerligt. Det är väl det ämnet de behärskar minst, och det finns inget dummare än att ta sig vatten över huvudet och skoja om saker man inte har koll på.

Överlag tycker jag att programmet var briljant. Det är första gången sedan 90-talet som jag bänkar mig för att se ett program. Som jag faktiskt ställer in alla andra planer jag kan tänkas ha, för att inte missa programmet på tv. Bra gjort av båda Martin och Magnus. Riktigt bra. Hoppas de är stolta över sig själva. Jag hoppas framförallt att kanalen uppskattar det här och i fortsättningen kör mer på det här stuket än "färjan". Men antagligen blir det inte så eftersom jag gissar på att "färjan" har fler tittare.. sorgligt nog.

Av Soran Ismail - 20 oktober 2008 10:14

Då är jag hemma igen. Själva snacket var väl ganska förutsägbart, men så blir det väl när man ska avsluta någonting. Wrap it up, liksom. Kampanjen i sin helhet är jag väl relativt nöjd med. Jag hade gärna haft mer tid på mig, framförallt längre inspelningstid, men men. De som står bakom projektet är nöjda, och jag har fått många positiva kommentarer från folk på stan, det blir man alltid glad av. Dessutom har kampanjen tydligen fått igång ett väldigt stort intresse hos folk i landet och engagerat många, och det var ju det som var syftet från början. Så i det stora hela får jag vara nöjd med detta. 


Men jag tänkte på en sak på väg till inspelningen. Det beställs alltid en taxi till en när de vill att man ska befinna sig någonstans, och jag noterade att jag alltid sätter mig i fram. Bredvid taxiföraren. Det känns så otrevligt att sitta i bak, då blir det verkligen som att han är min alldeles egna chaufför. Som om att han är min betjänt. Jag hatar det, för det är konstigt. Han gör ju bara sitt jobb, som han får betalt för. (Visserligen inte av mig, men likväl får han betalt) Men det känns ändå fel. Så därför sätter jag mig alltid i fram. 


Allt detta ligger såklart hos mig, föraren skiter fullständigt i om jag sitter i fram eller i bak. Om han fick välja skulle han nog välja att jag satte mig i bak. Och jag också. Så båda förlorar pga att jag inte är trygg nog i mig själv för att kunna sätta mig i bak och bara vara avslappnad. 


Jag får försöka bättra mig. Sen. Nu ska jag och Kodjo träna. Av Soran Ismail - 20 oktober 2008 01:23

Dags att försöka sova lite. Det kommer en taxi om mindre än sju timmar... Jag måste försöka vila ut, tanken är att jag och Kodjo ska hinna träna (78e gången gillt) och äta lunch innan jag ska göra en intervju för någon tidning. Sedan är det mycket möjligt att jag åker hem till Knivsta och säger "hej". Mor ringer allt oftare nu ...


God Natt. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se