Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Expressen ringde..

Av Soran Ismail - 3 november 2008 11:11

"Hej, jag ringer från Expressen.."  vilket toppensätt att väckas på va?


De har, inte så oväntat kanske, lagt ihop 1+1 och fått det till 3. De vill veta om "Özz bråk" i Malmö. Senare får jag även reda på att de har försökt få tag på Özz, men eftersom hans mobil blev stulen så är det lite svårare..


Hursomhelst, det där om att det blev bråk och att özz mobil blev stulen var två helt olika händelser ("däremellan hade vi skitroligt", skrev jag bland annat). Jag bara sammanfattade kvällen lite.


Och "bråket" då? Ingen stor grej, det var några grabbar som ogillade att vi inte var från Malmö och stod och tjaffsade. Något om fotboll om jag förstod det hela rätt.. det var mycket märkligt. Men de blev senare utslängda av vakterna, så problem solved.


Expressen livnär sig ju på att göra nonsens till "nyheter", det har jag (och säkerligen ni också) förstått vid det här laget, men nu vet ni i alla fall hur det ligger till ifall de skulle få för sig att göra någonting av detta.


Suck.

God morgon, förresten.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

3 november 2008 12:40

-Du skulle ha svarat "Aftonbladet"! :)

http://Sanna

 
stort och smått

stort och smått

3 november 2008 22:25

Det är bra att du tar upp problemet med kvällstidningarna (och andra skvallerblaskor) för det är fortfarande många som inte vet att de hittar på, förstorar upp och ofta ljuger.

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se