Direktlänk till inlägg 5 november 2008

Turnéavslutning

Av Soran Ismail - 5 november 2008 17:55

Då var det dags. 42 dagar efter det att vi flög ner till Göteborg för att inleda turnén med en presskonferens så ska vi nu, 53 föreställningar senare, avsluta den på Cirkus i Stockholm.


Jag har pratat med min vän Petter också som ska filma av låten, så att ni kan få ta del av den. Förhoppnigsvis blir det en värdig avslutning på turnén. Det återstår att se. 


Något som är säkert är att vi ska ut och fira efteråt i alla fall. Så vi hörs väl igen i morgon, om inte någonting går alldeles snett. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

5 november 2008 18:04

Lycka till i kväll nu allihop!!
Ha det så jäkla kul och festa loss som faen efteråt,det är ni värda!
Take care ;)

 
Ingen bild

hmmmppfff

5 november 2008 18:06

VARFÖR ÄR JAG INTE DÄÄÄÄR!??!!!?!??!?!?!!!!!!!!!??

 
Erika

Erika

5 november 2008 18:19

TACK för att ni tog er tid till hela 53 föreställningar. MYCKET uppskattat!!!!! Hoppas nu att det blir en lyckad kväll. De är ni verkligen värda!

http://www.thoressons.blogg.se

 
Malle

Malle

5 november 2008 18:20

sorgligt..men lycka till! :D
och fiesta loss sen, det är ni världa :)

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

Erica

5 november 2008 19:13

Lycka til :D

 
Ingen bild

annna

5 november 2008 19:17

kommer aldrig glömma kvällen jag såg er, ni är helt underbara! hoppas allt går så jävla bra ikväll, att ni får en helt kanonkväll det är ni värda! :)

 
Ingen bild

Sofie

5 november 2008 19:35

Lyckaaa till alla fyra!! och jag lovar att jag kommer se dig köra StandUp fler gånger, du är bäst soran!! Synd att jag inte köpte biljetter till Cirkus..
:D

 
Ingen bild

Anna

5 november 2008 20:01

Lycka till Soran! Hoppas att ni får det kalaskul! :D

 
Jenny

Jenny

5 november 2008 20:15

Lycka till!! är lite nerstämd för att jag aldrig fick se er men jag hoppas det det kommer fler chanser.

http://perikles.bloggagratis.se

 
Ingen bild

s

5 november 2008 20:17

good luck chuck! önskar att jag var där.

 
Julia

Julia

5 november 2008 21:41

Synd att jag inte kunde se sista... Och kanske festa efteråt=P

Hoppas ni gör något liknande igen snart, eller iaf kommer tillbaka till norrköping=) ni va helt grymma... keep up the good job=)

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

JP

5 november 2008 22:39

Jag hittade din blogg tidigare idag och har nu suttit i några timmar och bara läst igenom alla dina inlägg :D, du är så jävla skön och skriver på ett underbart avslappnande sätt. Blev lite chockad när jag såg vilken typ av musik du la upp, inte många killar som vågar erkänna att det lyssnar på Robyns låtar i acusticversion :D Hursomhelst, täntke tipsa om en låt som ger mig gåshud varje gång jag lyssnar på den. Brukade sitta och lyssna på den om och om igen när jag var 16 bara för att den var så jag. Iallfall, du kanske också gillar den, du har nog hört den :D haha. Hoj du, vi kanske ses någon gång (det där var inte ett hot!)

http://www.youtube.com/watch?v=_JCxwiHMqno

Live version också, underbar =)
http://www.youtube.com/watch?v=uwkM_BBUtk8

 
Ingen bild

T

6 november 2008 02:53

Hej Soran! Var och såg er nu på Cirkus, och det var alldeles underbart! Tack för en fantastiskt föreställning! Nu behöver jag inte träna magmusklerna på hela veckan! =D

 
mmel

mmel

6 november 2008 09:17

Tack för bästa kvällen i mitt liv!
Det var värt att komma från Finland och se er! Kom dit nångång vettja ;)

http://meelo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se