Direktlänk till inlägg 8 november 2008

Teaser

Av Soran Ismail - 8 november 2008 16:25

Så här skriver Magnus idag om gårdagens inspelning.


"Parlamentet i går. Soran gjorde tips från coachen. Det slutade med att jag försökte få in tungan och han bet mig i läppen."


Jag kan säga att det stämmer. För att se allt, missa inte programmet i morgon. 


Ps. Elin, du är ett as! Hörrni andra, vänligen fixa till problemet i det senaste "god-natt" inlägget. Det uppskattas. Ds. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

8 november 2008 16:32

hahah? ;)

 
andrea

andrea

8 november 2008 16:36

Haha ojoj, det gick hett till där alltså? ;)

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Malle

Malle

8 november 2008 16:49

tack för påminnelsen :)

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

Evangelia

8 november 2008 17:00

Oj oj hehehehehe xD

 
Sanna

Sanna

8 november 2008 20:02

Ska se programmet. Lovar och brukar som oftast skratta. Så hoppas det håller måttet nu också. :)

http://sancha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se