Direktlänk till inlägg 8 november 2008

Rubrik saknas

Av Soran Ismail - 8 november 2008 17:47


Han stämmer tydligen NRJ för att de har hånat honom för hans vikt. (läs här) Öh? Ok att han blir ledsen och inte tycker att det är roligt, det kan jag förstå.. men när de ska stämma dem, hur tänkte de på skivbolaget då? Antar att det bara är en markering från deras sida. För det finns ju inte en chans i helvetet att de skulle bli fällda..

hade tjockisar kunnat stämma offentliga medier varje gång de blir retade så hade Anna Book och Göran Pesson vart miljardärer vid det här laget. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marcus

8 november 2008 18:07

"På kanalens hemsida har de även lagt upp en video, en egen version av Micke Dubois låt ”För fet för ett fuck”, till låten ”För fet för Idol”. Låten presenterades som uppföljaren till Alexanders debutsingel. "

Tycker själv att de gick för långt. Ser absolut inget roligt i att förnedra andra människor, samma sak vissa ståuppare som driver med individer i publiken... I mitt fall så ser jag absolut inte det roliga med att driva med individer, hade varit en helt annan sak om det var ett skämt om "feta" som grupp.

 
Ingen bild

Soran

8 november 2008 18:15

För långt för vad? För vad som var roligt? Absolut. För vad som var lagligt.. knappast.

Jag försvarar inte skämtet, utan ifrågasätter bara att man stämmer dem. Men jag antar som sagt att det är ett ställningstagande..

 
Julia

Julia

8 november 2008 18:23

Visst, man förstår att han tog illa upp.
Och att man inte ska driva med individer, varför inte? Komiker får skämta om hur inkompetenta politiker och diverse personer är, det är samma sak. Humor kallas det, alla kan inte ha samma, men det är så det är helt enkelt.

Men fine dom kan väl be honom om ursäkt, problem solved=)

http://gnisslia.blogg.se

 
Sanna

Sanna

8 november 2008 20:01

Man ska inte retas oavsett vart man sitter, på arbete eller privat. Då slapp folk anmäla också! Trevlig lördagskväll!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MICHEL

8 november 2008 20:27

Det där gamla publicitetstricket kännar man ju igen...

 
Ingen bild

Evangelia

8 november 2008 22:27

Patetisk å reta noen som ikke kan være tilstede i hvertfall slik at han kan forsvare seg

 
Ingen bild

Haha!

8 november 2008 23:45

Haha ja efter Extra Extra hade Anna Book antagligen varit världens rikaste kvinna!

 
Niklas Dufåker

Niklas Dufåker

21 december 2008 20:08

Mycket förklaras också av att han är grek. Prova att säga något dumt åt en grek, men var god försäkra dig med att ha tandskydd och en urlöjlig boxarhjäm

http://infamousanon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se