Direktlänk till inlägg 8 november 2008

Fånge i mitt eget hem

Av Soran Ismail - 8 november 2008 20:21

Angående att jag borde jobba mindre, som många av er har påpekat, så är det dessvärre inte möjligt, även om det är nödvändigt. Nu ska det skrivas skämt till Extra Extra inspelningen och en massa möten. Sedan jobb i Solna, följt av en helg i Finland.. det är nästa vecka. Så fortsätter det fram till Lucia i alla fall.. sen blir det lugnare. 


Lite så är det nu, att jag är fånge i mitt eget hem. Eftersom att jag, i och med gårdagen, nu har tappart bort alla mina tre pluppar som gör att jag kan komma hem efter klockan 21. Nu är det filmkväll på Söder, men då blir jag tvingad att hitta boning någon annanstans än hemma. Som tur är finns David och pyjamaspartyn.Vad gör ni ikväll?

 
ANNONS
 
andrea

andrea

8 november 2008 20:31

Filmkväll i Bromma ;)

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Malle

Malle

8 november 2008 20:34

tvkväll med mina dammråttor :P

http://maddedans.blogg.se

 
Sofie

Sofie

8 november 2008 20:40

Äta pepparkakor, haha fast igår såg jag på två skräckfilmer..

http://www.likedelicious.blogg.se

 
Ingen bild

Evangelia

8 november 2008 20:41

Sick :/ så det blir tv-kveld
Ha en fin kveld!!

 
Nilla

Nilla

8 november 2008 20:45

Jag funderar på om du listat ut hur du lägger in bilder mitt i ett inlägg eller inte. Har du redan gjort det, så behöver jag inte förklara det för dig, men annars är det bara att du hör av dig så ska jag på ett pedagogiskt och bra sätt förklara det för dig! Annars är det ett glas vin eller två som gäller ikväll framför tv:n med en film som inte är bestämd än.

Ha det bra!

http://mina-tankar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

anna

8 november 2008 20:57

Jag ska tråka och se på någon random film som går på tv.
Passa på att vila ut när du kan, du verkar ju behöva det!
Jag får väl säga lycka till angående plupp-situationen.

 
Ingen bild

Pernilla

8 november 2008 20:58

Hostar :/

 
Erika

Erika

8 november 2008 21:15

Sitter här hemma själv och har precis ätit dagens första lunch/middag (potatismos & köttbullar). Tittar nu på Stjärnor på Is på 4:an + att jag följer din blogg!

http://www.thoressons.blogg.se

 
Julia

Julia

8 november 2008 21:16

Jaadu det blir CSI och kanske nån film sen, om man orkar=P

tråkigt o va "fånge i sitt eget hem" hehe

http://gnisslia.blogg.se

 
Linn

Linn

8 november 2008 22:13

Har lite magkatarr, äter lite godis, får ännu mer magkatarr och kollar på CSI.

Kan man inte få tag på nya pluppar nånstans då? Annars är det ju ett idiotiskt system...

http://linnastrom.blogg.se

 
Karro

Karro

8 november 2008 22:19

måste vara svårt att vara rolig på beställning. inget vanligt jobb du har inte. har du jobbat som någonting annat än komiker med ett 9 till 5 jobb?^^

http://kolsyrran.blogg.se

 
Ingen bild

jr

8 november 2008 22:54

Nu är min filmkväll hemma på söder slut, får man fortsätta hos er?

 
Linda

Linda

8 november 2008 23:55

Vi kollade på tomten är far till alla barnen, galet rolig film, så se den! Den spårar ur, haha..

http://fromthehoodstothecity.blogg.se

 
Alanna

Alanna

8 november 2008 23:58

Hej Soran! läste om din promenad i regnet. Själv har jag vart med i ett program som heter Citykaos (www.citykaos.se)som statist. De anordnar helt galna "flashmobs" som innebär att folk samlas på ett enda ställe och gör något helt galet! Idag så skulle vi vara grottmänniskor på hötorget och vi hade snackat med försäljarna innan och allt. Och när vi är där och typ grymtar och har oss så blir försäljarna förbannade av nån anledning och kastar frukt (pumpor bananer) på oss! Dessutom börjar en av försäljarna slå kameramannen så att han börjar blöda! Det hela filmades och vi hade inte gjort dem ett skit! det var min dag (om du nu orkar läsa den här kommentaren ^^) BLÄ PÅ ARGA FÖRSÄLJARE

http://nogg.se/alanna

 
Ingen bild

Jessika

9 november 2008 00:26

Jee, välkommen till Finland :)

 
Ingen bild

sara

9 november 2008 01:19

soran! jag lider med dig! Igår lyckades jag ta med mig mitt HM kort istället för kortet till portet, vilket jag upptäckte si så där rund kl 2:P

Idag har jag kollat på Tiger Lou och blivit nedtrampad av indie kidsen. Aj Aj Aj säger jag bara. Det va svårt att inte vara en ond människa och trampa tillbaka med mina klackar, men jag lyckades motstå frestelsen. Nu sitter jag i sängen och äter min kebab med bröd minus kebab. En tydligen ovanlig beställning, antar jag efter pizzagubbens konstiga förvirrade blick

 
Ingen bild

i

9 november 2008 03:13

Jag har haft tekken5 turnering, med minttushots som gick totalt över styr.

 
Sanna

Sanna

9 november 2008 13:46

Vad är det för pluppar du dräller omkring dig överallt? Så du är hemlös nattetid nu m.a.o Har du ingen granne som du kan ställa in dig hos? Går plupparna till cykelförrådet också? Ja jag försöker ju bara hjälpa till som du ser! :) Hoppas vänner öppnar dörren för dig i alla fall så du får lite stugvärme. Stackare...

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se