Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Spelberoende

Av Soran Ismail - 14 november 2008 04:44

Nu har jag ju ett Facebook-konto, men jag hade ett innan också, som jag stängde ner. Anledningarna väl lite olika, men den främsta var att man kunde spela spel mot andr på facebook. Man kunde bli bäst. Det fanns highscores om dagen och i veckan. Mot alla andra på hela facebook. Jag är sådan sucker för sånt. Jag måste alltid vara bäst. 


Det spelar egentligen inte någon roll vilket spel. Harpan. Bugs on a wire. Pacman. Jag ska vara bäst. Annars kan jag inte sluta spela. Så till slut var jag tvungen att stänga ner mitt konto. 


Nu gick jag in på Johan Skölds blogg (en kollega) och ser att han har spelat något spel kring USAs stater(läs här). På en gång känner jag att jag måste slå hans resultat. Och jag ger mig inte förrän det lyckas, oavsett antal försök. Sagt och gjort. 


 


Ni som är vakna och behöver tidsfördriv, eller ni som vill försöka slå mitt resultat (måste finnas bildbevis för att det ska räknas), kan spela här. 


God Natt. 


BTW, det var en riktig kanonkväll på RAW ikväll. Rent objektivt. 

 
 
Ingen bild

Amanda

14 november 2008 06:38

jag kan göra de på mindre än 1,38 minuter. jag ska försöka fixa bildbevis i eftermiddag :D intrsserad?

 
Sofia

Sofia

14 november 2008 08:20

Annars kan du ju ladda hem seterra och försöka med världens alla länder med mera, slå mina 40 sekunder på europas länder=)
http://www.wartoft.nu/program/seterra/
eller någon annan som är tävlingsinriktad!

http://sofiapia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martin

14 november 2008 08:22

Jag är genuint intresserad av geografi, och statistik inom detsamma, så då SD publicerade spelet sparade jag det som bokmärke och började leka.

Blev nu lite sné då jag ser att ditt rekord är bättre än mitt. Jag har hittills som personbästa 1:44:2.

Hursom, du är jävligt bra i Parlamentet, Soran. Vad ska det bli av dig egentligen, unge man. Redan nu är du i professionell våg med många av dina äldre kollegor. En mycket stor anledning till att jag gillar dig är på grund av din intelligens. Jag ser fram emot att följa din karriär.

 
Ingen bild

emmaostlind

14 november 2008 08:38

Hej min goa idol! Jag klarade inte en enda stat, fast jag kunde alla utantill för några år sen när jag pluggade geografi. Där bevisades det att det man lärde sig i skolan inte är av värde! Men jag har en utmaning tillbaka: http://www.jesper.nu/onlinespel/tankespel/Impossible_quiz.php ! kram från Emma

 
Ingen bild

Louise

14 november 2008 11:12

Soran... jag drömde om dig!
Du sa att du ville ha en tjej, därför årdnade du som en fest med bara tjejer som ville ha dig, och så var det en tjej som du fastnade för , du kunde inte släppa henne, du var efter henne hela tiden, men då kom det fram att hon absolut inte ville ha dig. men du gav dig inte, och alla vi andra blev skit sura eftersom du total ignorerade oss!
tillslut så gick tjejen därifrån, hon orkade inte mer xD

 
Ingen bild

Stina

14 november 2008 11:13

Haha, kul att vi lider av samma syndrom. Satt och lärde mig alla världens länder i somras på denna hemsidan http://www.purposegames.com/
Och jag vill ju säga dig att jag slår din tid på delstaterna med 30 sekunder!

 
Ingen bild

Victoria

14 november 2008 12:06

jag fick 28% rätt på typ 5 minuter... nja inte så jättebra nä...

 
Sanna

Sanna

14 november 2008 13:49

Det låter sjukligt det där och du kanske skulel vara glad för att du inte sitter i Lasw Vegas och drar i spakarna för då vore det säkert annat ljud i skällan som man säger. Nåja, du vann över mig också och oavsett hur lång tid det tog för mig att finna de där förbaskade staterna så kom till slut texten Yes! That´s correct. Så man får väl vara glad för det lilla också...he he!

http://sancha

 
Ingen bild

H

14 november 2008 13:50

Varför la du ner "the worlds hardest game"? Fastnade på bana 16? ägd. (addictinggames.com/theworldshardestgame.html)

 
Ingen bild

Martin

14 november 2008 13:57

Nu fixade jag staterna på 1.34, men vette fan hur man kopierar bilden och skickar den vidare???

 
Ingen bild

Emil

14 november 2008 14:21

http://img247.imageshack.us/my.php?image=namnlsoz1.jpg

Den du soran :)

 
Ingen bild

M

14 november 2008 16:15

http://i35.tinypic.com/2m65szk.png

efter några försök. det var dock med touchpad, så jag vet inte om det räknas? kan se vad jag får med en vanlig mus, vore kul att jämföra.

 
Ingen bild

Johanna

14 november 2008 16:48

Fan va du va bra på det då :P Fick bara typ 44 % rätt...

 
Ingen bild

Jasmin

15 november 2008 15:05

Och helt plötsligt var min lördag 40 min kortare!

http://img267.imageshack.us/img267/8005/usawz3.jpg

 
Ingen bild

3mmaA

15 november 2008 16:03

Försökte mig på det där spelet men fatta nada ;o Du har inte lust att förklara hur man gör? Tack i för hand Emma

 
Ingen bild

Malin

15 november 2008 19:05

Jag har tänkt på en grej riktigt länge. Du borde vara med i Du blir vad du äter! Nu säger jag inte att du är tjock eller något sånt absurt, du är fin som du är, men du har inte den nyttigaste livstilen vilket jag tror både du och alla dina läsare har insett. Och ärligt - Veckans babe vs Anna Skipper, hur roligt vore inte det? Du skulle gå från att vara något av en liten idol för mig till en riktig hjälte! Har tanken slagit dig någon gång? Tänk på det, för min skull!

Du var förövrigt grym på 20.00 föreställningen i Umeå 4 oktober, kan inte säga mer än tack och hoppas att du kommer tillbaka i våran vinterkyla! Puss/Malla

 
Cassandra

Cassandra

18 november 2008 17:11

Okej, du har officiellt gjort mig beroende av geografispel! Inte helt fel egentligen med tanke på att jag tidigare saknade geografikunskaper helt & hållet, men skolarbetet börjar snart bli lite lidande.

Keep up the good work btw :).

http://jangbrand.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards