Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Mer reklam

Av Soran Ismail - 18 november 2008 22:22

Apropå reklamer. Vet ni att en nationell reklam spelas in i Knivsta? Statoils senaste. Där de står utanför en korvkiosk där det står "Mojjen" på en neonskylt. Det är "Mojjen" i Knivsta, som jag berättat om tidigare. Lite kuriosa bara innan jag springer till McDonald's och köper "middag". 

 
ANNONS
 
Ingen bild

M

18 november 2008 23:04

Jag vet inte om du märkte det själv men du publicerade inlägget 22:22

 
MalinTh

MalinTh

19 november 2008 07:52

Ajajaj, inte bra =(
(det om siffrorna)

http://www.finest.se/HeavenlyLife

 
Niclas B

Niclas B

19 november 2008 17:03

Blev du magsjuk? ;-)

http://niclas-b.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se