Direktlänk till inlägg 28 november 2008

In your face!

Av Soran Ismail - 28 november 2008 13:45

 


Jag sa ju innan att jag är tvungen att vara bäst på spel. Jag ger inte upp tills jag är det. Jag fick ett mail från en person som hade klarat det på 1.05, den  jäveln. Så då blev jag tvingad att spela tills jag var bättre. Nu när jag har tillgång till en mus istället för en touchpad... 55.8 sekunder. In your face!

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

28 november 2008 14:05

Vad ska jag skylla på då? Musen? :)

http://sancha

 
MALIN

MALIN

28 november 2008 14:14

va du är duktig du :)

http://Farstaglitter.blogg.se

 
Anna

Anna

28 november 2008 15:06

Har klarat det på 53-55 något sådant, synd att jag inte har bildbevis... Gjorde det i sexan :P In your face ;)

När jag kommit tillbaka till Nordvik kan ni se snabbaste röjningar, LOL äger ut allt o alla :D

http://onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Valeria

Valeria

28 november 2008 15:31

Och folk säger att jag är besatt ;)

http://www.valees.blogg.se

 
Ingen bild

Stina

28 november 2008 18:13

Jag vet inte om det va mig du syftade på men jag måste ju säga att det är bra jobbat :)

 
Malin Sofia, Vasa

Malin Sofia, Vasa

28 november 2008 22:12

Jaa, vad ska man säga? Tack vare dig är jag också besatt. Och det stannar inte vid att jag lyckas träffa rätt bland delstaterna i USA. Visste du att man kan göra samma sak med länderna i Afrika också? ;) Jepp, det är sant. Jag kom för sent till jobbet i onsdags.

http://mymomentof.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se