Direktlänk till inlägg 29 november 2008

En bra kampanj

Av Soran Ismail - 29 november 2008 14:08

Stockholms Stadsmission har, precis som de tidigare åren, en kampanj kring julen för att samla in pengar till folk som inte har det så jävla "glassigt".


Det sitter affischer lite här och var med folk som har en väldigt "basic" önskelista för att få oss att förstå hur stor kontrasten mellan våra verkligheter är. De flesta är helt ok, men det är en som jag tycker sticker ut. Den är riktigt bra gjord. Såg den på tunnelbanan på väg till RAW igår och jag kunde fan inte hålla tårarna tillbaka.  Inte heller kunde jag hålla mig från att sms:a "HEM" till 72900. På så sätt skänkte jag 50 kr. Tänkte bara så att ni vet om ni vill göra samma sak.

 


Jag vet, det här gör knappast att man blir nominerad till "svenska hjältar" eller dylikt, men för min egen del så är det nödvändigt för att jag ska kunna sova på kvällen. Inte må lika dåligt när jag ser en hemlös, utan ge mig själv känslan av att "det kanske inte är mycket, men jag har i alla fall bidragit lite. Jag har inte bara tittat på". Så i slutändan är det ju själviskt gjort av mig.. men jag måste få må bra. Om det sedan gynnar andra på vägen så är det kanon.  
ANNONS
 
Ingen bild

johanna

29 november 2008 14:33

Nej det där anses väl inte så bra enligt dygdetiken? haha älska filosofi!

 
Nico

Nico

29 november 2008 15:20

Vad duktig du är, du ger mig dåligt samvete.

http://plaettan.blogg.se

 
Annie

Annie

29 november 2008 22:00

åh, det finns inte några osjälviska goda gärningar. Goda gärningar får en alltid att må bra. :)

http://anniehalje.devote.se

 
Malle

Malle

30 november 2008 00:38

den där har jag sett hela helgen överallt xD
men jag skicka också iväg ett sms o sen så försvann dom..konstigt det där..

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

Omid

30 november 2008 23:32

Av de pengarna du donerade gick en stor del till reklam och administration.

En riktigt god gärning har inga mellanhänder.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se