Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Söndag

Av Soran Ismail - 30 november 2008 16:53

RAW gick bra igår, lite bättre på China än på Blue Moon, till skillnad från fredagen då det var tvärtom. Men jag ska dela ut två minus till mig själv, 1. jag var sen på plats. 2. jag körde för länge.


Inte likt mig men jag var helt ofokuserad. Jag känner verkligen av att jag jobbar för mycket nu. Men det är inget annat än vila som kan fixa det, och det blir det efter den 16e December. Vila utav bara helvete. Sen ska jag lära mig av den här hösten och aldrig mer boka in så här mycket igen. 


Angående Tack Gode Gud igår så har många påpekat att Erik var bäst och det glädjer mig att det blev så även i tv för jag tyckte han var klart roligast på inspelningen. Vad beträffar mitt medverkande så verkar det ha blivit helt ok, och det var väl ungefär det jag förväntade mig. Knappast något man sitter och youtubar på förfester, men heller ingenting man behöver skämmas över. 
ANNONS
 
Julia

Julia

30 november 2008 17:03

Du var riktigt bra i Tack Gode Gud, som sagt kanske inte det bästa men fortfarande riktigt bra=)

och ta det lugnt, slit inte ut dig helt.

http://gnisslia.blogg.se

 
Eve

Eve

30 november 2008 17:09

Hej Soran!
Jag kom till sthlm igår för att fira min födelsedag, höjdpunkten var självklart RAW. Jag och mina vänner satt på andra rad och skrattade nonstop de hela två timmarna. Vill bara tacka för en underbar födelsedagskväll :)
Tack tack!
-Eve

http://evelynmok.blogspot.com

 
Anna

Anna

30 november 2008 17:29

Du var kalasbra både i tack gode gud, fredag hela veckan och på Raw i fredags! :D

http://humorforhelaslanten.blogg.se

 
Ingen bild

johanna

30 november 2008 17:52

Jag tyckte du var asbra både i fredag hela veckan och tack gode gud! Men försök att inte slita ut dig för mycket bara!

 
Milla

Milla

30 november 2008 19:10

Jag missade tack gode gud igår, kan man se det någonstans? Hittade inte det klippet på youtube.

Sedan skulle jag bara vilja trycka in lite komplimanger, har sett dig live på skrattstock och turnén, du va verkligen kvällens höjdpunkt på det sistnämnda,
så: tack!

http://www.verbaltavfall.blogg.se

 
Ingen bild

finn

30 november 2008 20:10

Jag missade dig igår och det finns ju inte att hitta på youtube. går de i repris?

 
Linn

Linn

30 november 2008 20:26

Tycker du var jättebra på Tack gode gud och på fredag hela veckan!

http://linnastrom.blogg.se

 
Ingen bild

Ellen

30 november 2008 22:13

skitbra på Tack gode gud ;). Tänkte bara fråga om du förstår/ kan prata kurdiska?

 
Ingen bild

Loj

1 december 2008 01:12

vadå, brukar du youtube:a dig själv på förfester?

 
Ingen bild

hiphopoputamus

1 december 2008 01:27

kan inte du pull some strings(?) och snacka med folk på comedy-klubbar och med all er kraft försöka få hit flight of the conchords?

 
Linda

Linda

1 december 2008 05:53

Hej!

Din blogg är underbar. Ofta skrattar jag hejdlöst åt något du nämner i ett inlägg eller en video du lagt upp men det som gör att jag följer din "dagbok för folk med bekräftelsebehov" är ditt varma sätt att berätta om din vardag. Helt fantastiskt begåvat. Önskar dig en nedvarvad jul! :)

//Linda, Boston

http://niskalainen.blogg.se

 
Ingen bild

narre

1 december 2008 19:47

tja soran. tänkte bara höra hur ofta en komiker (som exempelvis dig själv) byter material. jag var ju på turne 2008 och såg er i jönköping, då körde ni (framförallt björn) samma sak som ni gjorde när ni var i Ulricehamn och körde inför en skola. tråkigt när det blir så, men jag undrar helt enkelt hur ofta man kan betala för att se en komiker för att inte riskera att utsättas för samma material. tack på förhand / narre

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se