Alla inlägg under november 2008

Av Soran Ismail - 27 november 2008 15:58

Det slår mig hur längesedan det var sedan jag skrev någonting vettigt i den här bloggen(dagbok med bekräftelsebehov). Den är ur form, kan man säga.


Det är ett resultat på hur trött jag är. Det finns liksom inte tid/ork över, och då får bloggen komma lite i skymundan ett tag. Hoppas ni har överseende med det. 


Idag ska jag till Knivsta för att fixa i ordning massa papper till företaget. Sedan måste jag bestämma vad jag ska säga på RAW i morgon eftersom det ska sändas på tv i vår.. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 26 november 2008 23:22

Angående omröstningen. Lugna ner er. Finns det inget jag undrar kring så startar jag inte en omröstning, sen när alla hetsar så blir det så här helt enkelt. No biggie.


Jag är alldeles för trött för att kunna skriva något om den här dagen. Eller något annat, för den delen. Det får vänta till i morgon.


Eller ännu senare. 


Men nu har ni alla fått en ny omröstning. Igen. Två på en dag, det är nytt rekord. ANNONS
Av Soran Ismail - 26 november 2008 11:05

Några av er har påpekat att det är dags att starta en ny omröstning.. så då kör vi på det.Av Soran Ismail - 26 november 2008 00:55

Det gick bra på kvarnen. Några fyllon, men inga större orosmoment. En ganska vanlig klubbkväll, om man tänker på att det är tisdag och så. Det största glädjemomenten för min egen del var att Ahmed, som körde precis innan mig, var riktigt vass ikväll.


Nu är det läggdags för i morgon är det inspelning av Fredag Hela Veckan i studion under hela dagen. Och då menar jag verkligen hela dagen. Vi ska vara där strax innan lunch och själva bandningen ska stara kl 18.00 Men det är skönt att få förbereda sig, för det har inte funnits så mycket tid över till det på sistone.


Någon mer än mig som känner igen sig i detta?

Av Soran Ismail - 26 november 2008 00:10

På väg mot Kvarnen tidigare ikväll så tog jag återigen på mig innebandyskorna, i brist på annat, och begav mig ut. På grund av kylan åkte naturligtvis även turnémössan på.


Vanligtvis är jag mot snö. Inte snön som sak, utan den kyla som den alltid drar med sig. Hade det varit möjligt att ha snö och värme, ja det hade vart drömmen. Men tyvärr går inte det, så jag väljer varmt före kallt alla dagar på året. Men just nu ligger snön så hårt packad vid mig att den blivit till is. Jag älskar det. 


Jag springer ett par-tre steg  i mina innebandyskor, som inte alls är lämpade för att få fäste utomhus, och glider sedan iväg. Det är visserligen inte lång tid  som "glidet" håller i sig, kanske 0.7 sekunder om jag har tur. Men under varje sånt glid så är jag odödlig. Alla bekymmer är som bortblåsta. Speciellt i en tid då det finns hundra saker som konstant snurrar runt i huvudet så är det underbart avkopplande. Om än så bara för 0.7 sekunder. 


Två personer kommer gåendes mot mig, men det struntar jag i. Jag är upptagen med att glida och har inte ork att bete mig "vuxen". När de är något steg bakom mig säger den ena:


- Det där var ju Soran från Parlamentet.

- Är du dum eller? Tror du att han skulle springa runt och glida sådär?

- Nej, kanske inte.. 


Till er säger jag bara: Jo, det skulle han visst det! Av Soran Ismail - 25 november 2008 19:10

Nu ska jag iväg till Kvarnen, ni vet där de där härliga damerna kom fram och pratade med mig, Björn och David, och uppträda. Jag vill inte vara den som är den, men jag är inte det minsta sugen. Jag är fruktansvärt trött bara. Som tur är så är jag inte speciell energisk, varken på eller av scenen, så det ska nog inte vara så farligt. I övrigt har jag tänkt öva in reportoaren jag ska köra på inspelningen av RAW på fredag. Vi får se hur det går..


Just det, en sak till: Ylva är en av världens bästa människor. Bara så att ni vet. 


Jag lämnar er med världens roligaste skämt. 

Av Soran Ismail - 25 november 2008 09:48

God morgon mina små fågelfrön. Eller något.


Extra Extra - kalaset igår var trevligt. Jag önskar att jag hade kunnat stanna och festa längre men jag orkade verkligen inte så jag var väl en av de första att tacka för mig. Jag råkade dessutom glömma min vinflaska, som vi fick i present av kanalen. En vild gissning är att David claimade den. I övrigt så fick jag gå dit i innebandyskor, och återigen trodde folk att det var ett fashionstatement. Nej. Det var mitt enda val då mina "skor" hade reducerats till blött tyg. 


Nu ska jag ta på mig mina innebandypjucks och springa till diverse möten under dagen och sedan till Kvarnen och uppträda.

Av Soran Ismail - 24 november 2008 17:25

Nej, att gå ifrån min "ingenting-innan-lunch-regel" var en dum idé. Det slutar aldrig bra.


När jag går upp så pass tidigt så är jag lite smågrinig pga. sömnbrist. Under en av scenerna vi spelade in så hade Måns sådan inlevelse att han hade sönder delar av studion, och även min mobil. Eftersom jag måste ha den för att komma till diverse inbokade möten och dylikt så fick jag springa och köpa en ny mellan inspelningen av två sketcher, medan den andra är på lagning. Nu visar det sig att alla telefonnummer sparade efter augusti eller något är borta..


Det har tagits en och annan rolig bild, men jag kan tyvärr inte lägga upp dem eftersom att.. just det, min mobil är sönder. Dessutom är det vidrigt slaskigt ute, ett väder som inte alls är anpassat till sommarskor med hål i. Överhuvudtaget.


Nu ska jag torka/vila i en timme eller så innan jag beger mig mot Extra-Extra festen. Förhoppningsvis gör det mig till en gladare människa.


Sådär, det är skönt att få beklaga sig lite. Man mår bättre då, testa själva.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se